jeff hardy
کاربر سایت
اینقدر عکس نشون ندید دیگه بابا:biggrin1اگه خواستید میگم:اینقدر عکس نشون ندید دیگه مامان:biggrin1:
آب دهنمون راه افتاد:biggrin1:
آب دهنمون راه افتاد:biggrin1:
watch man رو یادته؟؟؟پس حله- اگه redeem code میخواست که به قول فری ملت از live -dlمیکردند
دیگه دیسک چه سیقه ای بود!!!
من میخوام اول اون یکی رو برم بعد بیام سراغ این g4y یه:biggrin1:
یک سوال:
توی بازی محیط یا قسمت جدید یا شهر جدیدی وجود داره؟؟؟ممنون
یه سوال دارم که میخوام لطف کنید جواب بدید
کدوم یکی از این دو تا GTA همون dlc های gta4 هست و کدوم جدیدتر محصوب میشه
و اینکه کی ریلیز میشن
ممنون
---------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------
اين بازي dvd شم براي xbox360 مي آد يا فقط live مي شه بازي كرد ؟
و البته اضافه کنم که احتیاجی به خود بازی GTAIV نیستبحث بچه ها همینه دیگه dlc قبلی رو فقط می تونستی دانلود کنی با هزینه ی زیاد و بصورت live بازی کنی dlc دوم هم داره به همون صورت قبلی عرضه میشه اما در کنار اوون یه نسخه دیگه هم میدن داخل dvd واسه افرادی که متصل به live نمیشن که شامل هر دو تا dlc میشه و دیگه احتیاج به دانلود و live و اینجور مسائل نداره کپی می شه میاد دستت حالشو ببر:biggrin1::biggrin1:
... عرق خور؟!! اونها به اون قشنگی حرکات موزون انجام میدادن شما میگی... .آره بابا...خوبیش اینه که بدون gta4اجرا میشه
ولی خداوکیلی عجب دموی توپی داره من که مثل این عرق خورده ها بالا وپایین میپریدم:biggrin1:
عرق خورده ها که مستن نمیتونن راه برن ! شما میرقصیدی ؟ :biggrin1:آره بابا...خوبیش اینه که بدون gta4اجرا میشه
ولی خداوکیلی عجب دموی توپی داره من که مثل این عرق خورده ها بالا وپایین میپریدم:biggrin1:
عرق خورده ها که مستن نمیتونن راه برن ! شما میرقصیدی ؟ :biggrin1:
چه تشابهتی میدین ...
وزارت ارشاد از قدیم الایام دشمنی دیرین ای با این بازی داشته
حتی اون موقع هاییم که نمی ونستم بازی چیه بازم به این بازی گیر میدادن.دیگه چه برسه به حالا.امیدوارم مشکلی برای تهییه بازی نداشته باشیم.