Grand Theft Auto Online - LSCC | XBL

کسی هنوزم gta بازی میکنه؟؟آخه همه دیگه رفتن کال افو بتل

- - -ویرایش - - -

آقا يه باگ پيدا كردم در حد تيم ملي =))
تو آنلاين يكي از اين خانوماي پاك دامن ـو سوار كردم گفتم ببرمش تو خونه بردمش تو گاراژ اونجا گير كرده هي دور خودش مي پيچيد نمي تونست خارج شه :)) دور گاراژو مي زد مي رفت دم در دو باره بر مي گشت :))
اينم دو تا عكس :d .
42223437910468298761.jpg

48600300917861049686.jpg
چجوری تونستی سوارش کنی؟؟من تا حالا نتونستم

کرو آزاده راحت باشدی و راحت جوین شید دیگه دعوت نامه نمیخواد :دی
چجوری تونستی سوارش کنی؟؟من تا حالا نتونستم
شبا برو مناطق عادی رو به پایین ( پایین شهر )
یه سری بانوی پاکدامن کنار خیابون ایستادن :دی بوق بزن کنارشون اگه اشتباه نکنم lb رو بزنی سوار میشن :دی

یه سوال دارم که میدونم ربطی به تاپیک نداره ولی تاپیک مربوط را پیدا نکردم.
میشه از یه کد که خریدم دو نفر استفاده کنند؟
مثلا من خریدم.دوستم هم از اون استفاده کنه؟؟

بابا ادد شدن الان بالغ بر 5 ماهه که نیاز به اینوایت نداره :دی !
^
شما دوست عزیز برو تو SOCIAL CLUB و کلن ما رو بیار و اون گوشه سمت راست JOIN CREW بزن !
هیچی جزو گروه ما محصوب میشی :دی یادم نمیاد خواصی براش درنظر گرفته باشن :دی
خودمم فعلا گلد ندارم ولی لولمو یکم بالا بردمو خونه خریدم ! ( همون وجه 1 میلیونی که راک استار به پلیر های روز اول هدیه داد کارمو راه انداخت :دی )

درود. دوستان من یه مشکلی داشتم امیدوارم جای درست مطرح کرده باشم. یکی از دوستانم رو امروز داشتم راهنمایی میکردم تا به لایو وصل شه و جی تی ای بازی کنیم , کد کارتشو وارد کرد و وصل شد و اپدیت جی تی ای رو هم انجام داد اما وقتی که اومد اون 3 تا ادان رو دانلود کنه با این ارور مواجه میشه.
Your credit card info couldn't be retrieved. Buy this item with money in your or Microsoft account or try again later

همونطور که می دونید این ها رایگان هستن و من خودمم به همین شکل دان کردم. خیلی ممنون میشم کمک کنید.

سلام من اولین بارمه میخام با x360 انلاین بزنم من مشکل گلد ندارم و مشکل اکانت *R هم ندارم ساختم راستی زمانی که من انلاین شدم با بازی gta v یه اپدیت کم حجم امد و وقتی توی بازی اتارت رو میزنم و در قسمت انلاینساین رو میزنم ارور میده چرا ؟!!!!!
چند تا سوال داشتم =

1_ایا باید orginal خرید یا با همین بازی های برنر مکس میشه بازی کرد

2_ ایا بازی هایی مثل fifa 14 هم میشه با برنر مکس انلاین زد

ممنون که جواب میدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or