درود بر شما.دوستان من هنوز نتونستم برم تو socialclub.ارور میده .یه بارم نتونستم تو crew جوین بشم.الان 20 روزه دارم تلاش میکنم.ولی بی فایده تماماین کارا رو هم کردم
1-اینترنت 1 مگ پیشگامان با پینگ 60
2-از طریق pc تو socialclub جوین شدم و لینک کردم به live با گیمر تگ aghasia010+گلد هم دارم
3-dvd بازی هم burnermax
4-آپدیت جدید هم انجام دادم با حجم 59 مگ.
حالا وقتی گزینه crew رو میزنم ارور میده network error :400
از دوستان خواهش دارم اگه میتونن منو راهنمایی کنن ممنون میشم ازشون .یا اگه کسی دیگه این مشکلو داره مطرح کنه تا نهایتا بتونیم با گفتگو و تبادل نظر مشکلو حل کرد اگه بشه.اگرم از سرورای راک استار باشه پس چرا خیلیا راحت بازی میکنن.ممنون میشم منتظرم.
بچه ها شما واسه لایو gta مشکل ندارین با سروراش؟به شما ارور نمیده؟نمیدونم چرا max payen 3 راحت بازی میکنم ولی gta هی ارور cloud server میده؟شما هم مثل منید؟
پس با این وجود مشکل سرورای راک استار حل نشده.هر کی شانس آورد یا علی برو تو/
واقعا همه ی بازی یه طرف .این سرورای ضد حال راک استارم یه طرف.فعلا با سوشیال کلاب درگیرم.آخرشم سر این مشکل بن میشم.میگه نه نگاه کن
سلام.دوستان این مشکل cloudserver جی تی آ آنلاین میشه به ip addres ایران باشه؟یهنی آگه آپی آدرسو عوض کنم مشکل حل میشه؟
آقا يه باگ پيدا كردم در حد تيم ملي
تو آنلاين يكي از اين خانوماي پاك دامن ـو سوار كردم گفتم ببرمش تو خونه بردمش تو گاراژ اونجا گير كرده هي دور خودش مي پيچيد نمي تونست خارج شه دور گاراژو مي زد مي رفت دم در دو باره بر مي گشت
اينم دو تا عكس :d .
سلام.من gta رو با سرویس مخابرات دوستم راحت بازی میکنم بدون هیچ ارور یا مشکلی.ولی وقتی میخوام با adsl خودم که پیشگامان هست بازی کنم همش ارور cloudserver میده؟دوستان آیا راهی هست مثلا با تغییر ip یا چیز دیگری بتونم با سرویس خودم gta بازی کنم.البته اینو هم بگم که فقط با gta مشکل دارم.تو بازیهای دیگه این مشکلو ندارم.
شما اول برو تو صفحه کروی بازی بعد بچه ها رو دونه دونه پیج ـشونو باز کن و اکانت لایو ـشون رو ببین بعد از اون اددشون کن و هروقت تو بازی بودی یا اونا تو بازی بودن اینوایت کنید همو با هم بازی کنید !
و یک دوست عزیزی رو من آخرین بار 7000 تا بانتی گذاشته بود خدا نگذره ازت