تو توضیحات داخل xbox live زده 16 اگه بیشتر بشه چه بهترخواهش ولی فک کنم از16 نفره شد 32 بخش انلاین
emblem
بروز شد که کاپیتان زحمتش رو کشیده
آخرین ویرایش:
تو توضیحات داخل xbox live زده 16 اگه بیشتر بشه چه بهترخواهش ولی فک کنم از16 نفره شد 32 بخش انلاین
البته مسعود جان وقتي قراري واسه يه بازي آنلاين گذاشته ميشه معمولا يه تعدادي از بچه ها به هر دليلي شايد نتونند بيان كه فكر نميكنم كسي لازم باشه بيرون بمونهامیر جان شرمنده اضافه شدی
دوستان رسیدیم به 23 نفر به امید 50 عضوی کرو,چون اعضا زیاد شدن و از اونجایی که بیشتر از 16 نفر همزمان نمیشه بازی کرد پس قرار بازی ها رو داخل تاپیک تنظیم کنید که به مشکل بر نخوریم,دوستانی که رنکشون بالاتر باشه تو بازی مقامشون تو کرو زیاد میشه GTA ONLINE سه روز دیگه باز میشه قرار اولین بازی رو داخل تاپیک میزارم
یه چندتایی از دوستان گیمرتگ لایوشونو هنوز لینک نکردند لطفا تا سه روز دیگه لینک کنید
اره راست میگی ولی واسه این gta لعنتی همه میان:d خودم با 5 یا 6 نفر منتظر موندیم تا این موقع که آپدیت onlineش بیاد فکر کنم تا 5 یا 6 ساعت دیگه لانچ بشه فقط خدا کنه حجمش زیاد نباشه که بدبختیمالبته مسعود جان وقتي قراري واسه يه بازي آنلاين گذاشته ميشه معمولا يه تعدادي از بچه ها به هر دليلي شايد نتونند بيان كه فكر نميكنم كسي لازم باشه بيرون بمونه
يه چيز ديگه كه ميخواستم بگم بچه هاي كرو سعي كنند همه GT هاي لايو همو ادد كنند
ساعت 3.5 مياداره راست میگی ولی واسه این gta لعنتی همه میان:d خودم با 5 یا 6 نفر منتظر موندیم تا این موقع که آپدیت onlineش بیاد فکر کنم تا 5 یا 6 ساعت دیگه لانچ بشه فقط خدا کنه حجمش زیاد نباشه که بدبختیم
انلاینشو شروع کردیم بعد میریم داشبورد برمیگردیم اینو the rockstar cluad servers are unavailable right now میده بعد مثل اول میشه نمیدونم والا یه هفت هشت نفری هستیم همین مشکلو داریم)x38 مگ آپدیت
انلاینشو شروع کردیم بعد میریم داشبورد برمیگردیم اینو the rockstar cluad servers are unavailable right now میده بعد مثل اول میشه نمیدونم والا یه هفت هشت نفری هستیم همین مشکلو داریم)x
نمیدونم چرا اینجوری شده از rock star بعید بود ولی من یکی 2 ساعت بازی کردم بعد ییهو اینجوری شدخود سرورهای rockstar مشکل دارن !
برای اولین بار واسه همه همین بود بعد درست میشه من که الان مشکلی ندارم فکر کنم سروراش درست شده فقط اول انلاینش یه باگ داره(مسابقه با lamar)که مشکله دیگه ای ندارهیه قدم به قدم میزارید؟ من امروز پدرم در اومد بازم نتونستم بازی کنم. گرافیکم ر...ه. بافت ها با 4-5 ثانیه تاخیر لود میشد تو دموی اول بازی !!! ((
من الان رو مسابقه با lamar موندم راهی نداره درسش کنم؟؟برای اولین بار واسه همه همین بود بعد درست میشه من که الان مشکلی ندارم فکر کنم سروراش درست شده فقط اول انلاینش یه باگ داره(مسابقه با lamar)که مشکله دیگه ای نداره