Fenris Wolf
کاربر سایت
میگم الان که هفته دفاع مقدسه تمام crew های ایرانی یگاناشونو جمع کنن حمله کنیم به این خارجیا بی لگ!!!اگه جت رمینگ سوسولیه پس کلاهک هسته ای لابد هاردکورینگه ؟ !
حالا کُری ـاتونو بخونید تا 9 مهر
شما بدون من حمله کنید.من موقع اذان صبح حمله میکنم.تنهایی:dمیگم الان که هفته دفاع مقدسه تمام crew های ایرانی یگاناشونو جمع کنن حمله کنیم به این خارجیا بی لگ!!!
فکر نکنم تو بخش چند نفره بشه رمز زدشجاعت به این میگن که رهبر گروه دشمنتون تنهایی اومده داره باهاتون مذاکره میکنه !
حُواسُتونو جَم کنید ! فقط یه چیزی توروخدا چیت نزنین منم قانون گروهمو الان میذارم که چیت نزنن خودتون اگه میخواین تفنگ و اسلحه جور کنید ( واقعی تر میشه )
شوما زنگه اخر واسا با بچه ها میریزیم سرت :dشجاعت به این میگن که رهبر گروه دشمنتون تنهایی اومده داره باهاتون مذاکره میکنه !
حُواسُتونو جَم کنید ! فقط یه چیزی توروخدا چیت نزنین منم قانون گروهمو الان میذارم که چیت نزنن خودتون اگه میخواین تفنگ و اسلحه جور کنید ( واقعی تر میشه )
Welcome to gangسلام به عزیزای دل ♥
آقا من هم بعد 6 سال ایکس باکس خریدن (به علت چندین چراغ قرمز 3 ایکس باکس خریدن ) بالاخره یه هفته ای میشه که تومدم لایو و قراره حال کنیم
وارد کرو هم شدم و هد ست و کینکت هم دارم و پاش بیوفته بچه مودبی هم هستم. ایشالا با همتون آشنا میشیم
گیمر تگ بنده : MRH2LS
دوستان من شاید چند روز اول به خاطر دنگ و فنگ دانشگاه و دردسر های ترم اول یه کم , کمتر وارد شم ولی آگاه باشید که ماه پشت ابر نمیمونه
سلام کاپیتان حتماباید بیای چون کرو یه کاپیتان کم داره :welcome:این cpt ها که با خودشوم درگیرن :discussion: ولی ...
مارم را میدی داداش؟ :thumbsup: