Grand Theft Auto Online - Iranian Gangs Squads | XBL

اصن crew نمیبینم غیر خودموووووووووووووون
از داش
دیگه نیس دغدغه قتی ریختن رفیقا تو 20 منطقه...
شما ها اگه خواستین عضو هاتون رو بیارین تو strip club های اینو شهر
میزارم برقصن برا بچه ها :d
اجازه ی تاچ کردن هم دارن :p

شجاعت به این میگن که رهبر گروه دشمنتون تنهایی اومده داره باهاتون مذاکره میکنه :دی !
حُواسُتونو جَم کنید :دی ! فقط یه چیزی توروخدا چیت نزنین منم قانون گروهمو الان میذارم که چیت نزنن خودتون اگه میخواین تفنگ و اسلحه جور کنید ( واقعی تر میشه )

شجاعت به این میگن که رهبر گروه دشمنتون تنهایی اومده داره باهاتون مذاکره میکنه :دی !
حُواسُتونو جَم کنید :دی ! فقط یه چیزی توروخدا چیت نزنین منم قانون گروهمو الان میذارم که چیت نزنن خودتون اگه میخواین تفنگ و اسلحه جور کنید ( واقعی تر میشه )
فکر نکنم تو بخش چند نفره بشه رمز زد

شوما زنگه اخر واسا با بچه ها میریزیم سرت :d

سلام به عزیزای دل ♥
آقا من هم بعد 6 سال ایکس باکس خریدن (به علت چندین چراغ قرمز 3 ایکس باکس خریدن :D ) بالاخره یه هفته ای میشه که تومدم لایو و قراره حال کنیم :D
وارد کرو هم شدم و هد ست و کینکت هم دارم و پاش بیوفته بچه مودبی هم هستم. :D ایشالا با همتون آشنا میشیم :*
گیمر تگ بنده : MRH2LS
دوستان من شاید چند روز اول به خاطر دنگ و فنگ دانشگاه و دردسر های ترم اول یه کم , کمتر وارد شم ولی آگاه باشید که ماه پشت ابر نمیمونه :D

سلام به عزیزای دل ♥
آقا من هم بعد 6 سال ایکس باکس خریدن (به علت چندین چراغ قرمز 3 ایکس باکس خریدن :D ) بالاخره یه هفته ای میشه که تومدم لایو و قراره حال کنیم :D
وارد کرو هم شدم و هد ست و کینکت هم دارم و پاش بیوفته بچه مودبی هم هستم. :D ایشالا با همتون آشنا میشیم :*
گیمر تگ بنده : MRH2LS
دوستان من شاید چند روز اول به خاطر دنگ و فنگ دانشگاه و دردسر های ترم اول یه کم , کمتر وارد شم ولی آگاه باشید که ماه پشت ابر نمیمونه :D
Welcome to gang

از اون روزی که وارد کرو شما شدم هروقت صبح از خواب پا میشم با حیرت به اکانتم نگاه میکنم جوری که انگار دارم خواب میبنمو تو رویا سپری میکنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or