آقا منم تموم کردم
آخرش این کیت مرد من حتی یک بار هم باهاش بیرون نرفتم بس که گیر ماموریت بودم خیلی دلم سوخت گریم گرفت راستی من بین پول ودیمتری کشتن اون را انتخاب کردم اگر پول را انتخاب میکردم بازی طولانی تر میشد ؟ نگید چی میشه فقط همین که آره یا نه
پیشنهاد میکنم هر 2 پایان رو ببینید چون واقعا ارزشش رو دارهآقا منم تموم کردم
آخرش این کیت مرد من حتی یک بار هم باهاش بیرون نرفتم بس که گیر ماموریت بودم خیلی دلم سوخت گریم گرفت راستی من بین پول ودیمتری کشتن اون را انتخاب کردم اگر پول را انتخاب میکردم بازی طولانی تر میشد ؟ نگید چی میشه فقط همین که آره یا نه
تا حالا خیلی بازی ها سعی کزدن شبیه Hٍeat مراحل دزدی و Heist بسازن. از جمله Kane & Lynch که کلا قرار بود مثل Heat و Collaterall بشه. و یا مرحله ی بانک زنی GTA VC . اما تا حالا بهترینشون همین ماموریت GTA IV بوده و فکر می کنم همین یه ماموریت از کل مراحل Kane & Lynch بیشتر حس Heat رو می داد.به نظر من هم اون مرحله که باید بانک رو میزدید خیلی جالب بود.بدجوری یاد فیلم Heat با بازی به یاد موندنی پاچینو و رابرت دنیرو افتادم
دوستان اسم این مرحله ای که گیر کردم THAT SPECIAL SOMEONE هست
کسی یادش هست خواهشن کمک کنید نکته که PAKIE هی زنگ میزنه
و NIKO میگه بعدا حرف میزنیم من از دوستان معضرت میخوام که این
دو سه تا صفحه همش سوالات من بود لطف کنید یه کمکی بدید
من تو اولین ماموریتی که ray میده گیر کردم
بهم اول یه عکس میفرسته بعد میرم با اینی که تو عکسه حرف میزنم بعد میرم توی ساختمون همرو میکشم بعد میگه برو دنبال teddy تو ساختمون بگرد.
همه جا رو گشتم ولی پیداش نمیکنم باید چیکار کنم؟
تا حالا خیلی بازی ها سعی کزدن شبیه Hٍeat مراحل دزدی و Heist بسازن. از جمله Kane & Lynch که کلا قرار بود مثل Heat و Collaterall بشه. و یا مرحله ی بانک زنی GTA VC . اما تا حالا بهترینشون همین ماموریت GTA IV بوده و فکر می کنم همین یه ماموریت از کل مراحل Kane & Lynch بیشتر حس Heat رو می داد.