Grand Theft Auto IV | Xbox 360

بچه ها سلام
من هم بلاخره این بازی با اذیت هایی که روی سیتمم داشت (قطعات پایین نبود بازی مشکل داره) بلاخره 360 گرفتم این بازی تموم کردم خیلیفاز داد البته الان سیو 60 درصدم دیگه ماموریت نمیده باید چطوری ماموریت بگیرم

راستی این نسخه ایی که توی لایو برای دانلود گذاشتن حجمش چقدره بعد اگه هی دانلود قطع بشه دوباره مجددا راه اندازی بشه مشکلی برای دانلود پیش نمیاد ؟

با سلام
می خواستم ببینم نحوه وارد کردن چیت ها که به صورت شماره هستن در کنسول چی شکلیه؟
اینو میدونم که با موبایل هستش !!!
ولی نمیدونم چه جوری وارد کنم!!!
دکمه قرمز رو میزنم که موبایل رو میزاره تو جیبش اما دکمه سبز رو میزنم یه اخطار میده در مورد xbox 360 !!!!
میخواستم ببینم جریان چیه؟

با سلام
می خواستم ببینم نحوه وارد کردن چیت ها که به صورت شماره هستن در کنسول چی شکلیه؟
اینو میدونم که با موبایل هستش !!!
ولی نمیدونم چه جوری وارد کنم!!!
دکمه قرمز رو میزنم که موبایل رو میزاره تو جیبش اما دکمه سبز رو میزنم یه اخطار میده در مورد xbox 360 !!!!
میخواستم ببینم جریان چیه؟
شما رو بار دکمه ARROWKEY ها رو رو به بالا بزن
اون دکمه ای که موبایل رو از جیبش میکشه بیرون به جا اینکه 1 بار بزنی 2 بار جهت بالا رو فشار بده قسمت شماره گیری میاد
راستی شماره 911 رو شماره گیری کن انده حاله میشی مزاهم تلفنی ( شایدم میدونستی)

شما رو بار دکمه ARROWKEY ها رو رو به بالا بزن
اون دکمه ای که موبایل رو از جیبش میکشه بیرون به جا اینکه 1 بار بزنی 2 بار جهت بالا رو فشار بده قسمت شماره گیری میاد
راستی شماره 911 رو شماره گیری کن انده حاله میشی مزاهم تلفنی ( شایدم میدونستی)
ممنون 1 ساعت بعش جواب رو پیدا کردم :cheesygri
911 رو نمیدونستم جالبه !!! ممنون
در ضمن این قسمت مولتی پلیر گوشی هم باز همون ارروز رو میده , این جریانش چیه؟
کسی میتونه این جی تی ای کلا چند تا مرحلست؟

ی سوال مسخره !
مرحله سوم بازی که باید واسه زنه بوق بزنی ، میگه دکمه L رو بزن اما من هرچیزی رو که میزنم بوق نمیزنه چیکار کنم؟؟
دکمه Lت سالمه .درست دکمه Lرو میزنی
منظورم اینه که دکمه Lمیدونی کدومه:cheesygri
از رو هارد بازی میکنی یارو دیسک :confused:فک کنم اشکال از دیسک بازی باشه:biggrin1:

من تازه دیروز xbox گرفتم ، L مگه همونی نیست که دسته چپه؟ روش نوشته LB ؟؟ یدونه دیگم هست نوشته LT خوب حالا من هرکدومو میزنم بوق نمیزنه !!
از رو دیسک بازی میکنم !!
از رو هارد چجوری باید بازی کنم؟بلد نیستم:cheesygri
----------------------------
از اونجایی که خیلی مستعدم تازه یاد گرفتم و بازی رو روی هارد نصب کردم ، کیفیتش اینحجوری میاد بالا یا من توهم زدم؟؟ بنظرم ماشین ها جدیدتر اومد !
اما کماکان بوق نمیزنه

آخرین ویرایش:
من تازه دیروز xbox گرفتم ، L مگه همونی نیست که دسته چپه؟ روش نوشته LB ؟؟ یدونه دیگم هست نوشته LT خوب حالا من هرکدومو میزنم بوق نمیزنه !!
از رو دیسک بازی میکنم !!
از رو هارد چجوری باید بازی کنم؟بلد نیستم
----------------------------
از اونجایی که خیلی مستعدم تازه یاد گرفتم و بازی رو روی هارد نصب کردم ، کیفیتش اینحجوری میاد بالا یا من توهم زدم؟؟ بنظرم ماشین ها جدیدتر اومد !
اما کماکان بوق نمیزن
من یه چند وقتیه این بازی را نکردم ولی اگه اشتباه نکنم منظور از L دکمه Left Stick هست. دسته 2 تا stick داره که معمولا با یکیش تو جهت های مختلف حرکت می کنی و با اون یکی می تونی سرت را بچرخونی و اطرافت را نگاه کنی.

حالا اگه اشتباه نکنم برای بوق زدن شما باید سمته چپی را مثل دکمه فشار بدی تو تا بوق بزنه...!

شما باید این دکمه رو فشار بدی تو که انگشت یارو روشه :cheesygri
xbox360_controller_2.jpg

آخرین ویرایش:
یه سوال این dlc برای gta IV هتما باید سریال نامبر هر دو گیم یعنی GTA IV +GTAIV lost and damned رو داشته باشی ؟ یا فقط GTAIV lost and ... رو داشته باشی کافیه ؟
در زمن یک توضیح کوچیک برای اینکه بشه بازی lost and damend رو بازی کرد هم بهم بگید ممنون میشم

سلام دوستان
من تو اون مرحله ای که باید برای interview لباس مناسبی بپوشم گیر کردم. همه لباس های موجود تو شهر امتحان کردم ولی بازم میگه لباس مناسب بپوش. تو مرحله packie هم همینطوره!
:wallbash:
لطفا راهنمایی کنید.

i7459_FIFA103.jpg

بچه ها قضیه ی اون شهر بازی چی شد ؟
سلام دوستان
من تو اون مرحله ای که باید برای interview لباس مناسبی بپوشم گیر کردم. همه لباس های موجود تو شهر امتحان کردم ولی بازم میگه لباس مناسب بپوش. تو مرحله packie هم همینطوره!
لطفا راهنمایی کنید.
باید کت و شلوار بپوشی با کفش مجلسی :دی و عینک هم نباید داشته باشی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or