کسی از دوستان نیست جواب منو بده من سوالم توصفحه137 نوشتم اگر جواب بدید ممنونم.
مبارکه امیدوارم چرخش برات بچرخه:biggrin1:
آری:biggrin1: همونطور که گفتی بریزی رو هارد حله
برای Install بازی ها باید آپدیت جدید داشبورد رو دانلود کنی
یه سری به اینجا بزن
آپدیت پاییزی داشبورد Xbox 360
صفحه های اخر رو مطالعه کن
بعد آپدیت کردن با زدن دکمه Y بازی رو اینستال کن
خوب وقتی بازی رو گذاشتی دکمه Xbox Guide (دکمه وسط دسته)
بعد Xbox Dashboard رو انتخاب کن یا Y بزن و بعد که اومدی تو داشبورد شروع به Install کردن بازی کن
خب همونجا (یعنی محیط اول ) دوباره y رو بزن یجا نوشته install to hard drive اونم بزنی مشکلت حلهمرسی از کمک هردوی شما.یه سوال من دکمه رو زدم و xbox dashbord و چند تای دیگه اومدن اما وقتی روش کلیک میکنم یا y رو میزنم بر میگرده به محیط اول .اما یه نکته من این بازی رو تو ps3 هم بازی کردم اما ps3 این مشکل رو نداشت اما کندتر از xbox اجرا میشه(حرکت ماشینها و ...)ممنون میشم کمک کنید:biggrin1:
من تازه دستگاه گرفتم وتو اوایل بازی گیر کردم قسمتی که با ترن میره قسمت دیگه شهر و یکی از رییسا رو میکشه ورفیقش از تو سطل زباله بیرون میاد میره تو یک قسمتی که هیچ علامتی یا بهتر بگم ماموریتی نمیدن فقط بیخود میچرخم تو شهر باید چه کارکنم چون خاموش مکنم دستگاهو دوباره سه مرحله میره عقب.ممنون میشم اگه کسی کمکم کنه.
دوست عزیز یه بار دیگه مشکل رو دقیقتر بفرمایید.دوست عزیز چجوری به جیکوب زنگ بزنم شمارش چیه.
آره ... این خدایه GTA IV ه !!! :biggrin1:هر جا هم گیر کردی از من بپرس.:biggrin1:
باید بازی رو بزاری تو درایو تا از روی هارد اجرا کنه. در هر حالت باید دیسک رو بزاری ولی از روی هارد می خونه. این به خاطره اینه که مجبور شی یه بازی خودت داشته باشی نه اینکه از یکی قرض بگیری نصب کنی.با سلام دوباره من این gta رو نصب کردم و بعد از نصب بازی کردم اما دوباره خواستم بازی کنم باید چه جوری از رو هارد اجرا کنم یا خودش خودکار از رو هارد اجرا میکنه؟اما یه نکته عجب گرافیکی داره!!!!!لامسب با گرافیک 8600gt کامپیوترم نصف این گرافیکم نداشتم.راستی gta پلی استیشن 3 روی 30 فریم اجرا میشه اما برای xbox روی 40 فریم.اما ....:biggrin1:
هیچ فرقی بین 2کنسول در مورد این بازی نیست که وفقط سایه بازی و بارون بازی باهم در 2کنسول فرق دارند ولی به نظر من نسخه PS3بهتر است چون باSIXAXISموتونی موتور برونی و همچنین قایقباید بازی رو بزاری تو درایو تا از روی هارد اجرا کنه. در هر حالت باید دیسک رو بزاری ولی از روی هارد می خونه. این به خاطره اینه که مجبور شی یه بازی خودت داشته باشی نه اینکه از یکی قرض بگیری نصب کنی.
در مورد گرافیک هم نسخه ی 360 با اینکه خیلی بیشتر از نسخه ی پی سی افکت داره ولی خیلی روون تر از پی سی اجرا می شه. مثلا من افکت depth of field رو تو نسخه ی پی سی ندیدم. این افکت خیلی بازی رو سنگین می کنه ولی این افکت رو داره!! و بازی روون اجرا می شه. حتی بهترین تجربه ی گیم پلی با دسته ی360 ته. نسخه ی پلی 3 رو هم من ندیدم ولی هیچ فرقی با 360 نداره. کلا تو این نسل بدجوری پی سی وضعیتش خرابه. با اینکه 3-4 سال از عمر کنسول ها گذشته ولی باز هم از پی سی سر تره. منظورم پی سی Mainstream هست نه High end چند هزار دلاری!!
این اما... بقیش چیه؟ من نفهمیدم؟
باید بازی رو بزاری تو درایو تا از روی هارد اجرا کنه. در هر حالت باید دیسک رو بزاری ولی از روی هارد می خونه. این به خاطره اینه که مجبور شی یه بازی خودت داشته باشی نه اینکه از یکی قرض بگیری نصب کنی.
در مورد گرافیک هم نسخه ی 360 با اینکه خیلی بیشتر از نسخه ی پی سی افکت داره ولی خیلی روون تر از پی سی اجرا می شه. مثلا من افکت depth of field رو تو نسخه ی پی سی ندیدم. این افکت خیلی بازی رو سنگین می کنه ولی این افکت رو داره!! و بازی روون اجرا می شه. حتی بهترین تجربه ی گیم پلی با دسته ی360 ته. نسخه ی پلی 3 رو هم من ندیدم ولی هیچ فرقی با 360 نداره. کلا تو این نسل بدجوری پی سی وضعیتش خرابه. با اینکه 3-4 سال از عمر کنسول ها گذشته ولی باز هم از پی سی سر تره. منظورم پی سی Mainstream هست نه High end چند هزار دلاری!!
این اما... بقیش چیه؟ من نفهمیدم؟