منظورت همونی هستش که بعد از اینکه بازی رو تموم میکنی بهت میداد؟ همون زرده که شبیه لامبورگینی هستش؟سلام میگم من چرا این ماشین اسپرت رو تو بازی پیدا نمیکنم؟؟؟منظورم ماشین زرده هست...
کسی میتونه جای دقیقشو به من بگه...
منظورت همونی هستش که بعد از اینکه بازی رو تموم میکنی بهت میداد؟ همون زرده که شبیه لامبورگینی هستش؟سلام میگم من چرا این ماشین اسپرت رو تو بازی پیدا نمیکنم؟؟؟منظورم ماشین زرده هست...
اره منظورم همونه...منظورت همونی هستش که بعد از اینکه بازی رو تموم میکنی بهت میداد؟ همون زرده که شبیه لامبورگینی هستش؟
من هم تو بازی همون یک بار فقط دیدمش و خیلی هم باهاش حال کردم. نمی دونم فکر نکنم بشه دیگه پیداش کرد اگه تو پارکینگ نزاشته باشیاره منظورم همونه...
به قول بچه ها باهاشون می چرخی بس:biggrin1: شما کار دیگه می خوای برو جای دیگه
نه دوست عزیز هیچ راهی نداره ولی شما یک اینترنت هم داشته حله. MP که خود سایت با قیمت عالی میده. برای دانلود هم فوقش دیگه 1 هفته طول میکشه. البته اگه مثل اکثر دوستانی که تو Live هستند اینترنت 256 به بالا داشته باشی 1 روز هم نمیکشه. حجمش دور و بر 1.6 گیگ بود. بعد بشین بازی کن. در غیر این صورت راه دیگه ای نیست.آخر تو کف DLC این GTA موندیم!! یعنی هیچ راهی نیست؟:confused:
آخ ببخشید نقطش نیفتاد:biggrin1: آره بابا 16 گیگ که اگه باشه باید 1سال بشینیم دانلود کنیم:biggrin1:شما مطمئنی؟
دیویدیه خود بازی 8 گیگ هم نمیشه!
فکر میکنم منظورت 1.6 گیگه
سلام میگم من چرا این ماشین اسپرت رو تو بازی پیدا نمیکنم؟؟؟منظورم ماشین زرده هست...
آرش جون من حسشو ندارم که از درصد 40 باز بشینم بازی کنم
میشه بگی چی میشه اگه با دیمیتری معامله کنیم؟
فکر کنم معامله با دیمیتری پایان خوب بازی بود چون اگه اشتباه نکنم دیگخ رومن نمی مردش سر مراسم عروسیش:biggrin1: البته فکر کنم.
دارا یک خط داستانی جدید هستش و می گن که خیلی قشنگه. دیگه من فکر نمی کردم هنوز کسی تموم نکرده باشه بازی رو؟؟؟؟ پستم رو ویرایش کردم تازه ممکن که من پایان بازی رو اشتباه گفته باشم یادم نیست درستهمه چیزو که دارید می گید ؟ برای ما هایی که هنوز تموم نکردیم بازی رو بی مزه کردید !!!
در ضمن میشه بگید این dlc که برای gta iv میاد چه امکاناتی داره ؟