Grand Theft Auto IV | Xbox 360

دوستان 2تا سوال یک اینکه اون موقع که بانک رو میزنیم توی تونل مترو یه اطاق هست که میریم بالا ولی در بستس پلیس میاد و منو میکشه وقتی پلیس میاد بازم اون در بستس چیکار باید بکنم ؟ دوم اینکه این کیت راه نمیده چیکار کنم؟:cheesygri

دوستان 2تا سوال یک اینکه اون موقع که بانک رو میزنیم توی تونل مترو یه اطاق هست که میریم بالا ولی در بستس پلیس میاد و منو میکشه وقتی پلیس میاد بازم اون در بستس چیکار باید بکنم ؟ دوم اینکه این کیت راه نمیده چیکار کنم؟:cheesygri
دوست عزیز من تو بازی اصلا به همچین مشکلی بر نخوردم مطمئنی راه رو داری درست میری؟ چون برای من فقط تو ماشین سواریش یکم مشکل به وجود اومد. در مورد کیت باهاش زیاد برو بیرون و بچرخونش میاد بالاخره. حواستون باشه آخر بازی ازتون بدش نیاد

دوست عزیز اصلا اونجا نباید صبر کنی پلیس ها برسن
اون در هم بازه:smile: -یکمی برو خودت رو بکوب بهش حله:biggrin1:

سریع از اون تونل وارد راه رو شو و از در بیا بیرون(همون ره پله که میرسی به در)
یک ماشین اونجا هست فورا سوار شو و فرار کن!!!!همین

بازم تاکید اصلا صبر نکن تا پلیس ها برسن(پلیس ها دیر میرسن وقت داری راحت فرار کنی):love:

دوستان اخر بازی یادمه دوتیکه راه جلوت بود!!!
من جفتش رو رفتم -پایانش یادم نیست.اگه شد تو اسپویلر یک تیکه هایش رو بزارید از هر کدوم-
ممنون:love:

یک چیزایش یادم اومد ماموریت ها رو اگه شد بازم بگید مغزم قد نمیده:biggrin1:
یا دمه دوتا ماموریت چشمک زن بود- یکی رو
انگار میرفتی عروسی این رومن و میزدن و.........بعدش میرفتی سراغشون

اون یکی هم فکر کنم میرفتی پیش دختره و(این درست یادم نیست!!!

(ممنون میشم هر دو رو تا اخرین صحنه اخر بازی برام بگید(دمو اخر)
:love:

دوستان اخر بازی یادمه دوتیکه راه جلوت بود!!!
من جفتش رو رفتم -پایانش یادم نیست.اگه شد تو اسپویلر یک تیکه هایش رو بزارید از هر کدوم-
ممنون:love:

یک چیزایش یادم اومد ماموریت ها رو اگه شد بازم بگید مغزم قد نمیده:biggrin1:
یا دمه دوتا ماموریت چشمک زن بود- یکی رو
انگار میرفتی عروسی این رومن و میزدن و.........بعدش میرفتی سراغشون

اون یکی هم فکر کنم میرفتی پیش دختره و(این درست یادم نیست!!!

(ممنون میشم هر دو رو تا اخرین صحنه اخر بازی برام بگید(دمو اخر):love:
یکیش این بود که رومن آخرش میمرد.اون یکی هم با موتور میرفتی دنباله اون یاروهه که اسمش یادم نیست بعد سوار هلیکوپتر رومن میشدی و میکشتیش

آقایون یکی هم جواب ما رو آخر ندادا:
پایان اول:
اگه دیمیتری رو می کشتی، فرداش رومن زنگ میزد و ما می رفتیم با کیت بریم عروسی رومن. بعد از بیرون اومدن از کلیسا جری که به خاطر کشتن دیمیتری کلی ضرر کرده بود میومد ما رو بکشه که کیت میمیره. بعد ما میریم جری رو میکشیم. اما رومن نمی میره.

پایان دوم:
اگه به حرف جری گوش بدیم و با دیمیتری معامله کنیم چی می شه؟ والا من سیواشو ندارم یکی بگه دیگه بابا.

داداشی شما هم که فقط می خوای ترتیب اینو اونو بدی.
منم آخر نتونستم با کیت برم. البته داشتم روش کار می کردم که زدن کشتنش. داغش به دلم موند.

Last edited by a moderator:
دیگه اینا رو هم گزاشتند برای تفریحی بازی کردن ما--
خدایش فکر میکنم کافی بود:biggrin1:-اخه بازی بدون رمز خیلی اسونه- وا به حال اینکه چیت هم روش بزنی:biggrin1:

اين بازي به جز اون 12 تا رمز رمزهاي ديگهاي هم داره ؟
دیگه باید با اون GTA های مسخره که رمز میزدی برایتان یک عدد جت از آسمان نازل میشد خداحافظی نمود.
انقدر این بازی باحال و به اصطلاح Just Right هست که احتیاجی به رمز ممز نداره.:love:

دیگه اینا رو هم گزاشتند برای تفریحی بازی کردن ما--
خدایش فکر میکنم کافی بود:biggrin1:-اخه بازی بدون رمز خیلی اسونه- وا به حال اینکه چیت هم روش بزنی:biggrin1:
دیگه باید با اون GTA های مسخره که رمز میزدی برایتان یک عدد جت از آسمان نازل میشد خداحافظی نمود.
انقدر این بازی باحال و به اصطلاح Just Right هست که احتیاجی به رمز ممز نداره.:love:
به جاي اين اسپم ها جواب سوال رو ميداديد بهتر نبود ...
فك نكنم ! چون تو سايت هاي بزرگه چيت مثل CheatHappens.com فقط همينا بود..
خيلي ممنون از جوابتون .

دوستان من حوصلم سر رفت بعد اینکه برادر کیت رو دفن کردن چقدر دیگه باید بازی کنم تموم شه و یه سوال با این بچه سوسوله میرم پارک برای ورزش چیکار باید بکنم این هی قهر میکنه.

اون بچه سوسول نیست -ازون اوا خواهر هاست!!!
باید یکمی بگردونیش بعد
یک مرحله میرید تو کشتی (فکر میکنم)اونا میان دنبالتون-(یا شما میرید دنبال اون):biggrin1:

-برو -بزودی تموم میشه:biggrin1:(چند ساعتی بیشتر نمونده):biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or