دوست عزیز من تو بازی اصلا به همچین مشکلی بر نخوردم مطمئنی راه رو داری درست میری؟ چون برای من فقط تو ماشین سواریش یکم مشکل به وجود اومد. در مورد کیت باهاش زیاد برو بیرون و بچرخونش میاد بالاخره. حواستون باشه آخر بازی ازتون بدش نیاددوستان 2تا سوال یک اینکه اون موقع که بانک رو میزنیم توی تونل مترو یه اطاق هست که میریم بالا ولی در بستس پلیس میاد و منو میکشه وقتی پلیس میاد بازم اون در بستس چیکار باید بکنم ؟ دوم اینکه این کیت راه نمیده چیکار کنم؟:cheesygri
دوستان 2تا سوال یک اینکه اون موقع که بانک رو میزنیم توی تونل مترو یه اطاق هست که میریم بالا ولی در بستس پلیس میاد و منو میکشه وقتی پلیس میاد بازم اون در بستس چیکار باید بکنم ؟ دوم اینکه این کیت راه نمیده چیکار کنم؟:cheesygri
دوستان اخر بازی یادمه دوتیکه راه جلوت بود!!!
من جفتش رو رفتم -پایانش یادم نیست.اگه شد تو اسپویلر یک تیکه هایش رو بزارید از هر کدوم-
ممنون
یک چیزایش یادم اومد ماموریت ها رو اگه شد بازم بگید مغزم قد نمیده:biggrin1:
یا دمه دوتا ماموریت چشمک زن بود- یکی رو
انگار میرفتی عروسی این رومن و میزدن و.........بعدش میرفتی سراغشون
اون یکی هم فکر کنم میرفتی پیش دختره و(این درست یادم نیست!!!
(ممنون میشم هر دو رو تا اخرین صحنه اخر بازی برام بگید(دمو اخر)
دوستان 2تا سوال یک اینکه اون موقع که بانک رو میزنیم توی تونل مترو یه اطاق هست که میریم بالا ولی در بستس پلیس میاد و منو میکشه وقتی پلیس میاد بازم اون در بستس چیکار باید بکنم ؟ دوم اینکه این کیت راه نمیده چیکار کنم؟:cheesygri
دیگه باید با اون GTA های مسخره که رمز میزدی برایتان یک عدد جت از آسمان نازل میشد خداحافظی نمود.اين بازي به جز اون 12 تا رمز رمزهاي ديگهاي هم داره ؟
اين بازي به جز اون 12 تا رمز رمزهاي ديگهاي هم داره ؟
دیگه اینا رو هم گزاشتند برای تفریحی بازی کردن ما--
خدایش فکر میکنم کافی بود:biggrin1:-اخه بازی بدون رمز خیلی اسونه- وا به حال اینکه چیت هم روش بزنی:biggrin1:
به جاي اين اسپم ها جواب سوال رو ميداديد بهتر نبود ...دیگه باید با اون GTA های مسخره که رمز میزدی برایتان یک عدد جت از آسمان نازل میشد خداحافظی نمود.
انقدر این بازی باحال و به اصطلاح Just Right هست که احتیاجی به رمز ممز نداره.
خيلي ممنون از جوابتون .فك نكنم ! چون تو سايت هاي بزرگه چيت مثل CheatHappens.com فقط همينا بود..