من کشته اين تحليل شما هستم
لطف کن قبل يه همچين اظهار نظر هايی که نظر سنجی عمومی بکن ببين چند % اسم هيلو رو تا به فقط شنيدند:laughing:
و چند % هم به عشق Gta کنسول ميخرن
تو خودت رو نگران نکن ... Halo 3 کله GTA رو می خوابونه ... همه میگن
من کشته اين تحليل شما هستم
لطف کن قبل يه همچين اظهار نظر هايی که نظر سنجی عمومی بکن ببين چند % اسم هيلو رو تا به فقط شنيدند:laughing:
و چند % هم به عشق Gta کنسول ميخرن
رکورد پرفروش ترین بازی + رکورد پرفروش ترین وسیله سرگرمی!
هالو 2 یه افسانه بود!
راستی حق با شماست فاصلش سه هفته هست اما بازم خیلی کم هست چون خیلی بازیها تاریخشون رو یکسال به خاطر این بازی عقب میندازن اونوقت GTA جرات کرده و توی سه هفته بعد برای جنگ میاد
hey dude,بابا ايني كه گذاشتي كه نوشته gta4 in sanandreasاين چيه بابا چرت پرت اين كه san andres هست چه ربطي به gta 4 داره قصدشون ازين تريلر چي بوده carlبرداشتن كردن nicko بعد صداي تريلر 2 gta4 گذاشتن رو اين what the hell?يكي تو ضيح بده؟hate
آقایون دیروز یکی از رفقام یه پیش نمایش از GTA IV گذاشت تو وبلاگش. خیلی کامل بود. گفتم به شما هم اطلاع بدم تا شما هم از این پیش نمایش بی نصیب نمونید . آدرس وبلاگش هم هست: http://www.empiregames.mihanblog.com
اقا به قران اينجا فقط مخصوص Gta Iv هست
هر كي ميخواد كل كل كنه بره يك
تاپيك با اين نام بسازه.لطفا.
Game Vs Game
تو رو خدا بسازيد من نميتونم وگرنه ميساختم
اينقدر هم در تاپيك مخصوص كل كل نكنيد
آقا این تریلر جدیده عجب چیزی بود. اهنگش مخصوصا . یه شور و حال عجیبی به وجود میاره که ادم رو وادر میکنه بارها و بارها نگاش کنه من که شدیدا حال میکنم با این قسمت. بکش بکش بازی رو کم کردن. نمیشه ادمهای معمولی رو کشت. هوش عابرین و شهروندها بسیار زیاد شده و ...... همه اینها یه چیز رو میرسونه، از این بازی نمیشه گذشت.