Grand Theft Auto IV | Xbox 360

آقا من یه سوال دارم اونجا که میگه در دموای که بر روی 360 دیدیم و توضیحاتی که میده مربوط به Trailer هست یا دموی بازی رو دیدن ؟؟
چوم من Trailer رو که دیدم با چیزهایی که در مورد دموی تست شده بر روی 360 گفته شده فرق میکنه کسی اون چیزا رو دیده ؟؟؟ یا عکس یا Trailer از این چیزهایی که توضیحاتش رو دوستان ترجمه کردن وجود داره ؟؟؟

منظورم این بخشه " دمويي كه براي ما به نمايش درآمد بر روي كنسول X360 اجرا ميشد و بليك را نشان ميداد كه در ايستگاه تاكسي اي ايستاده بود كه رومن در منطقه Broker و در يك گاراژ صنعتي اداره مي كرد " و ادامه ....

trailer دیگه ای هم هست که این چیزا رو نشون داده باشه ؟؟؟؟

آقا من یه سوال دارم اونجا که میگه در دموای که بر روی 360 دیدیم و توضیحاتی که میده مربوط به Trailer هست یا دموی بازی رو دیدن ؟؟
چوم من Trailer رو که دیدم با چیزهایی که در مورد دموی تست شده بر روی 360 گفته شده فرق میکنه کسی اون چیزا رو دیده ؟؟؟ یا عکس یا Trailer از این چیزهایی که توضیحاتش رو دوستان ترجمه کردن وجود داره ؟؟؟

منظورم این بخشه " دمويي كه براي ما به نمايش درآمد بر روي كنسول X360 اجرا ميشد و بليك را نشان ميداد كه در ايستگاه تاكسي اي ايستاده بود كه رومن در منطقه Broker و در يك گاراژ صنعتي اداره مي كرد " و ادامه ....

trailer دیگه ای هم هست که این چیزا رو نشون داده باشه ؟؟؟؟
یک تریلر بیشتر از بازی وجود نداره که میشه همونی که شما دیدی.
این تریلری که ازش توی این مطلب صحبت شده فقط برای نویسندگان این مقاله نمایش داده شده. و البته این یک مطلب عادیه. خیلی از عکس ها و مطالبی رو که امروز شما می بینید، خیلی های دیگه (مثل نویسندگان سایت ها و مجلات یا بقولی Insiderها) مدت ها قبل تر دیدند.

اسكن هاي جديد از GTA IV از Playstation Magazine:

ويرايش:
دموي نمايش داده شده همون دموي قبلي كه به GI نشون داده شده بود.
Draw distance بازي افزايش پيدا كرده و ديگه خبري از ظاهر شدن ناگهاني ساختمون ها و اشيا نيست.
شكل شخصيت بازي رو نمي تونيد تغيير بديد ولي ميتونيد لباساش رو عوض كنه.
ساخت بازي از نوامبر 2004 شروع شده. يعني دقيقا بعد از پايان ساخت San Andreas.
در بازي هليكوپتر براي سوار شدن وجود خواهد داشت.
هنوز تصميمي براي استفاده از امكانات حركتي Six Axis گرفته نشده و اگر به نظرشون جالب باشه از امكانات اون استفاده مي كنند.
هيچ كدوم از شخصيت هاي قبلي GTA در بازي جديد حضور نخواهند داشت.

Game Informer >>>>>>>>>>>>>>>>>>> OPM UK

آخرین ویرایش:
ايول بعد ماه رمضون يعني عيد فطر
يه GTA IVميچسبه بزني تورگ
و اخرين روزت رو با GTA جديد افطار كني
خداييش صفاي معنوي داره :p:biggrin1::pepsi:

:confused:bazi khobi ama khily vaght migire badam bekhay bahash hal koni bayad engelisit fool bashe ta befahmi ghaziash chie? make to serihaye ghablish nafahmidim shayad eshkal az khodam bashe beharhal bazi khobi

آخرین ویرایش:
خداييش من تمام سري هاشو گرفتم
با همشم حال كردم ولي سن اندرسش يه چيز ديگه بود ولي من اخرم نتونستم به خاطر برخي مشكلات تمومش كنم
حالا اين يكي چي ميشه مي خوام بتركونمش

فاصله تاریخ انتشار Halo 3 با GTA 4 فقط یه هفته هست!!!!!!
چی میشد تو این فاصله نسخه جدید Zelda هم میومد!!! اون وقت چی میشد؟
سه تا بازی پرفروش جهان همش با فاصله یه هفته!!!!!

من که بیصبرانه منتظر این بازی هستم

فاصله تاریخ انتشار Halo 3 با GTA 4 فقط یه هفته هست!!!!!!
چی میشد تو این فاصله نسخه جدید Zelda هم میومد!!! اون وقت چی میشد؟
سه تا بازی پرفروش جهان همش با فاصله یه هفته!!!!!

من که بیصبرانه منتظر این بازی هستم
تو خودت رو نگران نکن ... Halo 3 کله GTA رو می خوابونه ... همه میگن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or