سلام
این GTA IV چرا انقدر گرافیکش پایینه؟ من باسه PC رو ندیدم اما می گن نورپردازیهاش غیر قابل مقایسس و گرافیکش که هیچی
در ضمن ایا میشه گفت که گرافیک دستگاه xbox360 قادر نیست گرافیک اصلی بازی رو بکشه ؟
GTA IV دیگه ای برای این کنسول نیست که گرافیک کامل رو نشون بده؟
من تو تلوزیون پلاسما بازی می کنم و کابل hd وصل کردم که قابل مقایسه با کابل های دیگه نیست ولی یکی از دوستام که بازی رو دید و خودشم تو کامپیوتر با سیستم بالایی بازی کرده بود گفت که گرافیکش خیلی پایینه .
البته من خودم دارم بازی می کنم اینو حس نمی کنم ولی سایه هاش و درختان و چند تا چیز دیگش مشکل داره! چجوری 16 gig بازی رو تو 9 gig جادادن ..خوب از گرافیکش زدن
درسته
ولی دیگه نه انقدر که !!!
راستی شما شنیدید که بازی GTA IV به صورت 2 DVD هم باسه اکسباس 360 اومده باشه . یکی از دوستام بهم گفت که تو گیم اسپات دیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه خودت ندیدی برا چی حرف می زنی؟ باور کن اگه یارو رفیقت ps2 داشت می گفت از 360 بهتره گرافیگش!!!!من چند تا عکس از کسایی که تو پی سی بازی می کنند دیدم که اگه ببینی می گی سان آندریاس از این بهتره!! اینو بهت بگم هیچ بازی ای روی پی سی بهتر از 360 نمی شه!! چه به رسه به این که مخصوصا برا کنسول ها ساخته شده و بعد پورت شده!! این رو هم در نظر داشته باش که 360 4x AA داره که اگه رو pc روشن کنی pc می میره و فقط کارت های گرون قیمت می نونند روشن بزارن.
یه خاطره:
یه روز یکی اومد ازش پرسیدم COD2 شما بهتره یا COD2 ی من رو 360؟ برگشت گفت فرقی نداره!! گفتم پس همون بهتر که با کارت 6200 بازی کنید حیفه به شما 360 بدن!
برو توی منوی My Xbox قسمت Setting بعدش برو توی مموری و بعد بازی GTA رو انتخاب کن و Save های بازی رو پاک کنسیو های این بازی چجوری پاک میشه؟
میخام کلا" سیواشو پاک کنم
ایول.راست میگیا.کپی خودشه.ولی ما رو نمیتونی گول بزنی تابلوئه که ساختگیه.ما خودمون زغال فروشیم!Nico Bellic ??!!
حاضرم سر هر چی شرط ببندم قیافشو از روی این برداشتند ! :biggrin1:
البته این کاملا نظر منه.این عکس رو هم خودم تهیه کردم جایی پیدا نمیکنید!:biggrin1:
خواستید توضیحات بیشتر در دسترس هست!:biggrin1: