Grand Theft Auto IV | Xbox 360

سلام
این GTA IV چرا انقدر گرافیکش پایینه؟ من باسه PC رو ندیدم اما می گن نورپردازیهاش غیر قابل مقایسس و گرافیکش که هیچی
در ضمن ایا میشه گفت که گرافیک دستگاه xbox360 قادر نیست گرافیک اصلی بازی رو بکشه ؟
GTA IV دیگه ای برای این کنسول نیست که گرافیک کامل رو نشون بده؟

سلام
این GTA IV چرا انقدر گرافیکش پایینه؟ من باسه PC رو ندیدم اما می گن نورپردازیهاش غیر قابل مقایسس و گرافیکش که هیچی
در ضمن ایا میشه گفت که گرافیک دستگاه xbox360 قادر نیست گرافیک اصلی بازی رو بکشه ؟
GTA IV دیگه ای برای این کنسول نیست که گرافیک کامل رو نشون بده؟

اخه شما میگی گرافیکش در حد geow 2 باشه اون هم با اون همه بزرگی اون npc که هرکدوم براشون برنامه نویسی جداگانه شد هر کدوم از اینا باید پردازش بشن و با توجه به این scale بهترین گرافیک ممکنه رو داره ...
درضمن بازی روی pc روی بالاترین سیستم های ممکن هم با نسخه ی کنسولیش برابره فقط دارای سایه های شکسته و تیز و ... هست

من تو تلوزیون پلاسما بازی می کنم و کابل hd وصل کردم که قابل مقایسه با کابل های دیگه نیست ولی یکی از دوستام که بازی رو دید و خودشم تو کامپیوتر با سیستم بالایی بازی کرده بود گفت که گرافیکش خیلی پایینه .
البته من خودم دارم بازی می کنم اینو حس نمی کنم ولی سایه هاش و درختان و چند تا چیز دیگش مشکل داره! چجوری 16 gig بازی رو تو 9 gig جادادن ..خوب از گرافیکش زدن

من تو تلوزیون پلاسما بازی می کنم و کابل hd وصل کردم که قابل مقایسه با کابل های دیگه نیست ولی یکی از دوستام که بازی رو دید و خودشم تو کامپیوتر با سیستم بالایی بازی کرده بود گفت که گرافیکش خیلی پایینه .
البته من خودم دارم بازی می کنم اینو حس نمی کنم ولی سایه هاش و درختان و چند تا چیز دیگش مشکل داره! چجوری 16 gig بازی رو تو 9 gig جادادن ..خوب از گرافیکش زدن

دوست عزيز اولا ميزان حافظه اي كه اين بازي براي كامپيوتر ميگيزه با Xbox 360 متفاوت است و شما نمي توانيد اين دو را مقايسه كنيد . به طور مثال چه چوري بازي Need For Speed در 1 DVD مي باشد ولي وقتي شما ميزيريد 8 گيگ فضا ميگيره . وقتي اين بازي ها در DVd ريخته ميشوند با حجم كمتري ريخته ميشوند .

درسته
ولی دیگه نه انقدر که !!!
راستی شما شنیدید که بازی GTA IV به صورت 2 DVD هم باسه اکسباس 360 اومده باشه . یکی از دوستام بهم گفت که تو گیم اسپات دیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:

درسته
ولی دیگه نه انقدر که !!!
راستی شما شنیدید که بازی GTA IV به صورت 2 DVD هم باسه اکسباس 360 اومده باشه . یکی از دوستام بهم گفت که تو گیم اسپات دیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:

من هم این مسئله را شنیدم ولی جایی ندید که 2 تا دی وی دی باشه.اگر کسی دیده به ما هم بگه مطمئن بشویم.

يک نقد کوتاه در مورد GTA IV
اين قسمت از بازي به نظر من کاملترين قسمت بازي هست. مسلما يک سري ايراد هم دارد .
اول اينکه دار و دسته هاي خياباني از بازي حذف شده اند. تا سري ما قبل آخر يعني سن آندرياس و حتي سري اول بازي گنگ هاي هر قسمت شهر فرق مي کردند و آنهايي که با شما دشمن بودند به شما تير اندازي مي کردند. اما در اين قسمت بازي تقريبا کم رنگ شده است. اين هم خوب بود هم بد. خوب چون شما مزاحم نداشتيد. و بد چون شما دارودسته پشتيبان نداريد. البته با شخصيت يک نظامي مانند نيکو منطقي به نظر نمي رسد که نوچه داشته باشد. زيرا از ابهت کارکتر مي کاهد. يعني در مجموع يک کار هوشمندانه بوده است. هر چند که در بيشتر مراحل بازي شما بايد مواظب گنگستر هاي شهر باشيد و به نوعي آنها را تر و خشک کنيد بعضي وقت ها هم ليتل جيکوب به کمک شما مي آيد.
اما مهمترين و زيبا ترين بخش سري آخر که با بسته مکملي اخرين عرضه شد کاهش بسيار چشمگير خشونت است.
شايد کشت و کشتار داخل شهر خشن به نظر بيايد ولي هرگز شما از کشتن شهروندان شهر خوشحال نمي شويد. دليل اصلي هم بهبود زياد هوش مصنوعي است. در بازي سري وايس سيتي راننده هاي ترسو در هنگام تير اندازي پليس گاهي شما را زير مي گرفتند و حتي شما مي مرديد. خود اين مطلب باعث مي شد بعد از خروج از بيمارستان تعدادي از مردم عادي شهر را بکشيم تا به قول معروف حرصمان خالي شود. اما در اين سري شما با مردم فهميده تر رو برو هستيد.
يکي از برترين افزوده هاي سري آخر بر خورد پليس با شماست. آنها فقط دنبال شما نمي گردند. اگر کسي قصد آزار نيکو را داشته باشد پليس با او هم برخورد مي کند. اگر شهروندان هم به ماشين پليس برخورد کنند پليس آنها را هم دستگير مي کند.
از سوي ديگر مباحث اورتيک تا حدود بسيار زيادي تعديل شده اند اما حذف نشده اند تا بازي بي نمک شود.
يک سري آيتم که به نوعي حس بيکاري در کاراکتر ايجاد مي کرد از بازي حذف شده اند مانند اينکه شما اگر بدن سازي کنيد يا خالکوبي هاي بيشتري داشته باشيد به عنوان يک گنگ با ابهت تر شناخته مي شويد. که مختص سري سن آندرياس بود. اما در اين قسمت از بازي شما يک نظامي کارکشته ايد که به دنبال يک سري افرادي که زندگي شما رو به تباهي کشانده اند و دوستان شما را کشته اند پا به لايبرتي سيتي گذاشته ايد. در بعضي قسمت ها شما به دليل يک اشتباه مجبور بوديد از دست کار فرما ها فرار کنيد . اما اين بار يک کاراکتر مردانه با روحياتي بسيار خشن بازي را ايفا ميکند.
نيکو بليک مانند کارکتر سياه پوست سري سن آندرياس دنبال خوردن و پوشيدن و تفريح و ورزش نيست تا دختر هاي بهتري را به خود جذب کند. برايش مهم نيست که در چه خانه اي ساکن باشد يا چه ماشيني دارد. او روح يک نظامي را به شما منتقل مي کند و برترين شخصيت تاريخ گرند است.
جاي گزيني موبايل به جاي تلفن هاي عمومي و سيستم مسيج و شماره گيري بسيار عالي هستند. اگر کمي دقت داشته باشيد در سراسر شهر و آگهي هاي تلويزيوني شماره هاي مختلفي مي بينيد که با زنگ زدن به آنها اتفاقات جالبي رخ مي دهد. مانند مزاحمت براي پليس يا آتش نشاني.
سيستم اينترنت هم بسيار جذاب و عالي کار شده است.
تعداد اصلحه هايي که شما داريد اصلا مهم نيست. زيرا شما در يک دنياي کميک منحرک زندگي مي کنيد. پس اشکالي ندارد که شما هم بيشتر از حد تصور در جيب هايتان جا داشته باشيد. هر چند که يکي از نکات منفي بازي اين است که پليس به دستان شما کاري ندارد. حتي اگر بازوکا هم حمل کنيد شما را جلب نمي کند مگر اينکه روي کسي ايم کنيد.
پليس ها ديگر مانند گذشته دست و پا چلفتي نيستند و شما نمي توانيد يک گوشه بنشينيد و حمام خوني از پليس ها راه بيندازيد. به زحمت با داشتن يک آرمور مي توان تا 3 الي 4 ستاره را تحمل کرد مگر اينکه باگ خاصي از نقشه پيدا کنيد که پليس ها شما را نبينند و شما آنها را ببينيد.
در مجموع در اين شماره شما بيشتر از پليس ها حزر مي کنيد تا جلوب آنها مرتکب جرم شويد و پاسخ آنها را با گلوله بدهيد.
همچنان ميني گيم هاي جذاب آتش نشان، راننده آمبولانس، راننده تاکسي و پليس بودن بازي را از روند خطي کمي دور مي کند.
از سوي ديگر حص زر اندوزي همچنان به شما القا مي شود و بي اختيار پول جمع آوري مي کنيد و حتي آن را خرج هم نمي کنيد تا اصلحه بخريد. صبر مي کنيد تا اصلحه را پيدا کنيد و پول هاي زبان بسته را خرج نکنيد.
ايستگاه هاي راديويي هم بسيار خوب هستند و سبک هاي راگه، هيپ هاپ، راک و... را در خود گنجانده اند.
امکان جديد ATM هم بسيار جذاب بود.
تنها مشکل گرافيک بازي سايه آن است که با توجه به ضعف کنسول در آنيستروپيک و آنتي آلايزينگ به خود بازي باز نمي گردد بلکه عدم توانايي کنسول در سايه زني و ايجاد خطوط صاف لبه هاي آبجکت ها است.
ايجاد يک سري دايره هاي قانون باعث شده تا اعتراضات نسبت به بازي کاسته شود. مثلا در هنگام مست بودن نيکو اگر پشت فرمان بنشينيد مسلما پليس شما را توقيف مي کند.
حذف پولي که با کشتن مردم از جيب آنها بر ميداشتيد نکته بسيار حائز اهميتي است. به اين ترتيب شما براي ثروتمند شدن مردم را آبکش نخواهيد کرد و عده ي کم از مردم پول بعد از خود برايتان باقي خواهند گذاشت.
از سوي ديگر نيکو مانند مرد عنکبوتي نمي تواند از آسمون خراش ها پايين بپرد بي آنکه بميرد.
از نظر من گرند 4 يک بازي Action Advanture با مايه هاي دارماتيک و ضد قهرمان هاي دوست داشتني است.
شخصيت نيکو بليک به شخصيت مارلون براندوي فقيد در فيلم شاهکار و افسانه اي( در بار انداز )شبيه است. نمي خندد، بيش از اندازه شوخي نمي کند، تا وقتي احتياج نباشد صحبت نمي کند، زود صميمي نمي شود، شوخي هاي زننده نمي کند و حاضر جواب است. براي کشتن لحظه اي درنگ نمي کند و مرد لحظه است.
داستان بازي بسيار بسيار زيباست و اگر کمي به زبان انگليسي مسلط باشيد و تمام زنگ هايي که به موبايلتان مي خورد را دنبال کنيد تازه متوجه ظرافت هاي بازي مي شويد. مثل زماني که ديميتري مي گويد تو براي خودت خيلي دشمن تراشيدي. از همون لحظه اي که ميخائيل يا ميکائيل رو کشتي.
همچنين مود کردن شخصيت همچنان آزاد است. شما مي توانيد براي شخصيت خود لباس بخريد. تم موبايلش را تعويض کنيد يا رينگ تون برايش بخريد. اما مانند سن آندرياس نمي توانيد با شورت به سوي خيابان روانه اش کنيد.
بخش ماشين سواري بد به نظر نمي آيد جز چند باگ آزار دهند در هنگام کنترل ماشين در مواقع ترمز. همچنين راک استار با داشتن تجربه ي بازي MC: LA مي توانست ويبره هاي شاهکار آن را به بخش ماشين سواري گرند 4 بيافزايد که به دليل بحث فروش خود ميدنايت کلاب و محاسن آن وارد گرند نشد.
در کل شما مانند قسمت سوم بازي با مردم عادي اي سر و کار نداريد که بعد از ترکيدن سر هايشان دنبلش بگردند و بعد بميرند. يا روي جنازه ي مردم دستي بکشيد و خونشان خيابان ها را رنگين کند.
در کل امتياز اين بازي از 100 از نظر من 97 است.

آخه خودت ندیدی برا چی حرف می زنی؟ باور کن اگه یارو رفیقت ps2 داشت می گفت از 360 بهتره گرافیگش!!!!من چند تا عکس از کسایی که تو پی سی بازی می کنند دیدم که اگه ببینی می گی سان آندریاس از این بهتره!! اینو بهت بگم هیچ بازی ای روی پی سی بهتر از 360 نمی شه!! چه به رسه به این که مخصوصا برا کنسول ها ساخته شده و بعد پورت شده!! این رو هم در نظر داشته باش که 360 4x AA داره که اگه رو pc روشن کنی pc می میره و فقط کارت های گرون قیمت می نونند روشن بزارن.
یه خاطره:
یه روز یکی اومد ازش پرسیدم COD2 شما بهتره یا COD2 ی من رو 360؟ برگشت گفت فرقی نداره!! گفتم پس همون بهتر که با کارت 6200 بازی کنید حیفه به شما 360 بدن!

دوست گرامی متاسفانه شما اطلاعات دقیقی در مورد کامپیوتر ندارید.
هزینه ی تمام شده ی یک دستگاه 360 برای ماکروسافت حدود 700 دلار است که در حال حاضر با میانگینی از 3 دستگاه حدود 350 دلار فروش می رسد که به خاطر سیاست های فروش ماکروسافت است.
پس خود 360 هرگز نمی تواند با یک کامپیوتر معمولی هم رقابت کند. این حرف که هیچ بازی ای در کامپیوتر بهتر از 360 اجرا نمی شود غیر منطقی به نظر می رسد. یک آنتی آلایزینگ یا آنیستروپیک در حد 4 استاندارد یک کارت گرافیک رده پایین سری 7 یا سری X1K است. پس کامپیوتر نمی میرد. هرگز خود کامپیوتر که تولید کننده ی بازی است خودش کم نمی آورد.
از سوی دیگر بازی ای که برای کنسول اجرا می شود در بهترین حالت 60 فریم در ثانیه اجرا خواهد شد. اما یک بازی مانند جریکو در کامپیوتر با حدود 700 دلار تا 90 فریم بالا می رود و در یک کامپیوتر حرفه ای در حدود 2500 دلار تا 300 فریم در ثانیه رفرش می کند و این در حالت استاندارد 16x است. همچنین کنسول های نسل جدید چه 360 چه PS3 از رم های GDDR3 & DDR2 استفاده می کنند که در کامپیوتر این ها GDDR5 & DDR3 هستند. از سوی دیگر کور کلاک GPU یک دستگاه 360 حدود 500 مگاهرتز است که در کامپیوتر تا 2500MHz بالا می رود.
فکر کنم متقاعد شده اید.
هر چند با بحث دوست گرامی پژمان هم موافق نیستم که از گرافیکش زدن.
دلیل اصلی راک استار برای این افزایش حجم چیز دیگری است. یک برای امنیت بازی که واقعا شکستن قفلش از ویستا هم مشکل تر بود. در ثانی فایل های کامپیوتر مانند کنسول خوانده نمی شوند و خیلی از کابینت ها باید برای ویندوز باز شوند و به کابینت های دیگری تقسیم شوند. به این دلیل که یک بازی در کامپیوتر برای تعداد بی شماری کانفیگ باید جواب دهد. نه مثل کنسول که فقط یک سخت افزار دارد. به عنوان مثال اگر پک من نسخه اول تحت داس را الآن بازی کنید مسلم فقط می میرید زیرا این بازی برای CPU های حدود 350MHz یا همان X86 ها ساخته شده. اما الآن یک فنوم 9500 آن عملیات را در کسری از کسر ثانیه انجام میدهد. همچنین در کامپیوتر شما با 100 ها برند با 100 درایور مواجه هستید که در ورژن های مختلف سیستم عامل ران می شوند. پس یک بازی باید برای تمام این سیستم ها درست اجرا شود. نه اینکه با خرید یک کامپیوتر قوی بازی آنقدر سریع اجرات شود که شما دیگر نتوانید آنرا تشخیص دهید. کما اینکه نسخه بیست و پنجمین سال عرضه بازی پک من دیگر سریع اجرا نمی شود. با اینکه همان پک من است.

آخرین ویرایش:
منم موافقم با این جمله که خیلیم به قضیه مربوطه ( البته مربوط به دوستمه ها )
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده!!!!!!
البته گرافیک بازی gta iv تو کامپیوتر بالا تره شکی نیست بله !! البته تو کامپیوتر انحصاری ماکروسافت :laughing:
قیمت کامپیوتری که بازی هاش گرافیکش از xbox 360 بالا تر باشه یکم گرونه و صرف نداره تازه ریختنش واویلا

Nico Bellic ??!!

حاضرم سر هر چی شرط ببندم قیافشو از روی این برداشتند ! :biggrin1:
البته این کاملا نظر منه.این عکس رو هم خودم تهیه کردم جایی پیدا نمیکنید!:biggrin1:
خواستید توضیحات بیشتر در دسترس هست!:biggrin1:

Nico Bellic ??!!

حاضرم سر هر چی شرط ببندم قیافشو از روی این برداشتند ! :biggrin1:
البته این کاملا نظر منه.این عکس رو هم خودم تهیه کردم جایی پیدا نمیکنید!:biggrin1:
خواستید توضیحات بیشتر در دسترس هست!:biggrin1:
ایول.راست میگیا.کپی خودشه.ولی ما رو نمیتونی گول بزنی تابلوئه که ساختگیه.ما خودمون زغال فروشیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or