Grand Theft Auto IV | Xbox 360

دوستان من با تورنت دارم دانلود میکنم! 1.78 حجمشه! 128 دارم 20 ساعت دیگه تموم میشه! نمیخوام Live هم بازی کنم یعنی مشکلی پیدا میکنم؟ نمیتونم offline هم بازی کنم اگه write کنم رو DVD???
دوست عزیز لطف کن دان نکن این فایل دو روز پس از عرضه شدن Fakeاعلام شد چون باید از لایو اون رو دان می کردی مایکروسافت چک می کنه در کل باید 1600MP هزینه کنیم.

دوستان من با تورنت دارم دانلود میکنم! 1.78 حجمشه! 128 دارم 20 ساعت دیگه تموم میشه! نمیخوام Live هم بازی کنم یعنی مشکلی پیدا میکنم؟ نمیتونم offline هم بازی کنم اگه write کنم رو DVD???
دوستمون گفت که این ورژن fake هست ولی اگر fake هم نبود شما نمی تونستی این کارو بکنی چون بعد از دانلود و موقع بازی کردن باید DVD خود بازی GTA IV را بذاری تو دستگاه.

ولی اگه شما کلا هیچ وقت نمی خوای از لایو استفاده کنی و برات مهم نیست که بن شی شاید بشه یه کارایی کرد. یکیش اینه که بریزی تو USB و وصل کنی به دستگاه که بعید می دونم کار کنه. یه راه دیگه هم اینه که هاردت را ببری پیش یه جایی مثل Nextgen که برات مستقیما از روی کامپیوتر بریزن رو هاردت که اگه قرار باشه یه راهی کار کنه همینه!

البته من خودم هیچ کدوم از این راه ها را امتحان نکردم و از جایی هم نشنیدم ولی اگه تو خود DLC برنامه ای نباشه که پول دادن یا ندادن و کلا original بودن DLC را چک کنه به احتمال زیاد راه حل دوم باید جواب بده!

فکر نکنم من نشنیده بودم. فکر کنم دوران این کارا تموم شدش رفیق.;)
رمزای دیگشو دارم
گفتم شاید انارو که تو سریای دیگه بوده رو تو اینم داشته باشه
GTA هم با بازیای دیگه فرق داره
بعد تموم کردمنش اکثرا" به خاطر سرگرمی و لذت بردن تو محیطش رمز میزنن
موفق باشی

کسی می دونه این بازی را در اصفهان از کجا باید بخرم؟ هیچ جا نیست که نیست.(تازه دو هفته است که الیت خریدم و هر چه دنبال این بازی گشتم پیدا نکردم.دوستان اصفهانی یک کمکی بکنند.)

آقا نسخه J این بازی به کنسول NTSC/UC میخوره؟

نسخه PAL از این بازی هست که به J می خوره.
یه نسخه J هم جدا عرضه شده که فکر نمی کنم توی بازار باشه و فقط به J می خوره.
UC هم توی بازار هست که فقط به UC می خوره.
پس UC رو باید بری بخری چون J به UC نمی خوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or