البته رومن پسرعموی نیکوست.اقا مسخرم نکنید ولی اون ماموریت سوم که دارن پسر خالتو میزنن بعد میری 2 تاشونو میزنی یکی دیگه فرار میکنه با ماشین اونو چطور باید بگیریش بعد اینکه دنبالش میری میره تو ساختمون که دورش ابه بعد چطور باید بری بگیریش .......
سلام
من امروز این بازی رو اجرا کردم
فقط نمیدونم شاید مربوط به سبک بازی باشه ... :confused: ولی من فکر کنم گرافیک بازی اون طوری که باید نیست یعنی من بازی های دیگرو که بازی کردم گرافیکشون خیلی بالاتر بود...
مثلا چهره آدم ها اصلا جالب نبود و شما مثلا ماشین ها رو با بازی های دیگه مغایسه کنید... خیلی فرق داشت....
من در این مورد زیاد اطلاع ندارم گفتم شاید نوع این بازی اینجور باشه و چون که تخصصی نیست زیاد روش کار نکردند...
من امروز این بازی رو اجرا کردم
فقط نمیدونم شاید مربوط به سبک بازی باشه ... :confused: ولی من فکر کنم گرافیک بازی اون طوری که باید نیست یعنی من بازی های دیگرو که بازی کردم گرافیکشون خیلی بالاتر بود...
مثلا چهره آدم ها اصلا جالب نبود و شما مثلا ماشین ها رو با بازی های دیگه مغایسه کنید... خیلی فرق داشت....
من در این مورد زیاد اطلاع ندارم گفتم شاید نوع این بازی اینجور باشه و چون که تخصصی نیست زیاد روش کار نکردند...
سلام
من تو ماموریتی که باید برم دادگاه ان وکیل را بکشم یک مشکل دارم ان هم این که وقتی می رم روی علامت زرد این پیغام میده
YOU NEED TO WEAR SMART SHOES THE INTER VIEW
اول کار هم میرم ان لباس فروشی بقل دادگا یک دست کت شلوار میگیرم ولی باز هم نمی تونم برم تو دادگاه
هر دو پایان بازی رو رفتم بالاخره.
در این که بازی فوق العاده ای بود شکی نیست اما من از vc خیلی بیشتر لذت بردم.چون اون موقع چنین سبکی برام تازگی داشت.اما الان با این که این بازی از هر نظر از vc بهتره اما با توجه به این که یک نسل از vc جلوتره چندان تغییر و تحولی نسبت به vc و sa نداره.
ویرایش:دقت کردید مجسمه ی آزادی رو gta چقدر قشنگ ساختند؟از دور خیلی قشنگه.