Grand Theft Auto IV | Xbox 360

سلام. من حدود 1 ماهی می شه که X360 Arcade خریدم الان هم دارم GTA رو دارم بازی می کنم ولی یک مشکلی از همون اول باهاش داشتم این که وقتی مثلا توی GTA دارم با سرعت معمولی با ماشین رانندگی می کنم بعضی جاها رو با سرعت نمی تونه از روی دیسک بخونه و اگر 5 - 6 ثانیه همون جا به ایستم درست میشه و اگر با سرعت حرکت کنم بعضی جاها رو اصلا نمیاره و ماشین توی فضا هستش ؛ من روی رزلوشن پایین بازی می کنم. می خواستم بپرسم این مشکل طبیعی یا مشکل از دستگاهه یا از دیسک. مارک دیسک Verbatium هستش. لطفا کمک کنید!!
شما به احتکمال زیاد مشکلت از دیسکت هستش
چون کنسول مثل کامپیوتر نیست که با کم و زیاد کردن رزولوشن افتش درست بشه ، دیسکتو عوض کن انشالله درست میشه ;)

سلام
این میشل کی هست؟ که اسمش تو گوشی نیکو هست؟

این حج خانومی که میفرمایید کسی بود که اول دوست آقا نیکو خان بودن ولی بعدا تو زرد از آب در اومدن و ملت فهمیدن که ایشون جز FBI هستن

من از بین فرانسیس و دریک فرانسیس رو کشتم.
خیلی بدم از فرانسیس میومد.آدم کثیفی بود.می خواست برادرشو بکشه.خیلی آدم نامردی بود.

در مورد تاکسی گرفتن هم اگه اشتباه نکنم هردوش می شه.

کسی نقشه ای از بازی نداره که توش محل ماموریت های فرعی(اونایی که تو نقشه یه آدمک آبین) توش مشخص باشه؟

وا چه حرفا!!!

سلام. من حدود 1 ماهی می شه که X360 Arcade خریدم الان هم دارم GTA رو دارم بازی می کنم ولی یک مشکلی از همون اول باهاش داشتم این که وقتی مثلا توی GTA دارم با سرعت معمولی با ماشین رانندگی می کنم بعضی جاها رو با سرعت نمی تونه از روی دیسک بخونه و اگر 5 - 6 ثانیه همون جا به ایستم درست میشه و اگر با سرعت حرکت کنم بعضی جاها رو اصلا نمیاره و ماشین توی فضا هستش ؛ من روی رزلوشن پایین بازی می کنم. می خواستم بپرسم این مشکل طبیعی یا مشکل از دستگاهه یا از دیسک. مارک دیسک Verbatium هستش. لطفا کمک کنید!!
نخیر اقا دیسکو عوض نکن لازم نیست بورو یه هارد بخر من این مشکلو داشتم دقیقا با همین مشخصات هارد خریدم و به خاطر حجمی که به سی پی یو میده سرعت لود تکسچر ها رو بالا میبره و مشکل کاملا حل میشه!;)

وقتی هر3تون سوار ماشین شدین تالبوت ادرس را بهت میگه به زیرنویس ها توجه کن هی میگه چپ.راست.مستقیم تا ببردت پیش فلوریا

سلام
اقا چیزی برای من زیر نویس نمیکنه
در ضمن چرا اون بالا میگه که باید گوشی دستمون باشه؟؟
لطفا سریعتر اخه خیلی وقته توش موندم
ممنون

نخیر اقا دیسکو عوض نکن لازم نیست بورو یه هارد بخر من این مشکلو داشتم دقیقا با همین مشخصات هارد خریدم و به خاطر حجمی که به سی پی یو میده سرعت لود تکسچر ها رو بالا میبره و مشکل کاملا حل میشه!;)

منم هارد دارم اما همین مشکل رو دارم به هارد ربط نداره اصلا:confused:
مشکل از دیسک چون دیسک من روزه اول نو بود تکستچر ها خوب بودن اما بعد از مدتی که رویه دیسک کمی خش افتاد دیگه تکستچر هارو دیر لود میکرد اشکال از درایو BENQ هم نیست

آخرین ویرایش:
سلام
اقا چیزی برای من زیر نویس نمیکنه
در ضمن چرا اون بالا میگه که باید گوشی دستمون باشه؟؟
لطفا سریعتر اخه خیلی وقته توش موندم
ممنون

من تا اونجا که یادمه زیرنویس نمیکرد
باید گوش میکردی
میگفت " خیابون بعدی بپیچ به چپ " یا یه چیزی تو همین مایه ها

چرا زیرنویس داره.دکمه استارت را بزن (فکر کنم)گزینه GAME را انتخاب کن بعد زیرنویس ها را فعال کن.
منم اول مشکل لود تکسچر ها راداشتم بعد یکی دوساعت بازی حل شد

چرا زیرنویس داره.دکمه استارت را بزن (فکر کنم)گزینه GAME را انتخاب کن بعد زیرنویس ها را فعال کن.
منم اول مشکل لود تکسچر ها راداشتم بعد یکی دوساعت بازی حل شد

میدوم بازیش زیرنویس داره
ولی این قسمتی که جواب سوال آقای WWE بود را من گفتم ;)

میشود وقتی خط داستانی بازی راتموم کردیم ماموریتهای فرعی بریم تا بشه 100درصد ؟ چراوقتی تو خیابون جلوی ادم ها بوق میزنیم سوار ماشین نیکو نمیشوند:cheesygri

میشود وقتی خط داستانی بازی راتموم کردیم ماموریتهای فرعی بریم تا بشه 100درصد ؟ چراوقتی تو خیابون جلوی ادم ها بوق میزنیم سوار ماشین نیکو نمیشوند:cheesygri

بله ، بعد ایینکه خط داستانی تموم شد ، شما دوباره به بازی برمیگردین ( البته بعد از اینکه تیتر آخر اومد )
شخص داره تا شخص
جلو خونه بروس برو چند تا هستند با بوق دوم سوار میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or