Grand Theft Auto IV | Xbox 360

سلام.
یه سوال :یه جا داره میره خونه یکی به اسم برنی که یارو دیوونست اخلاق زنونه داره
که نیکو بهش میگه فلورین این وقتی باهاش میری تو پارک باید چیکار کرد؟؟:confused:
من باهاش تو پارک میدوم ولی همش می بازم:((
دقیقا" باید چیکار کنم؟؟
بعد وقتی میرم تو اینترنت تو سایت دوستیابی وقتی با یکی DATE میکنه هیچی نمیشه که؟؟!
باید چیکار کنم که بیان سر قرار اصلا" میشه؟
ممنون میشم سریع جواب بدین ما که تو کف موندیم

sad but true ممنون.پس خیلی مونده:confused:
king 360 من وقتی date می کنم خودش بهم زنگ می زنه قرار هم می زاره ولی من حوصله ندارم می رم دنبال ماموریت ها.
راستی چطور میشه تاکسی گرفت؟

بابا يك دقيقه دكمه پاز رو روي دستگاه بزنيد بريد ببينيد چقدر از بازي رو رفتيد هي ميايد ميگيد چقدر ديگه مونده! از 100 درصد حدود 60 درصد مربوط به خط داستاني هست.
سلام.
یه سوال :یه جا داره میره خونه یکی به اسم برنی که یارو دیوونست اخلاق زنونه داره
که نیکو بهش میگه فلورین این وقتی باهاش میری تو پارک باید چیکار کرد؟؟:confused:
من باهاش تو پارک میدوم ولی همش می بازم:((
دقیقا" باید چیکار کنم؟؟
شما بايد بري دنبالش تا اين كه يك نفر مياد اون رو ترور كنه ، درستي ادم نيست يك بار بايد ازش دور مي شديد تا يك چند لحظه وايسه ورزش كنه يا نه! ولي در كل شما يك بار بدو دنبال طرف تا يك بنده خدايي مياد اون بكشه بعد اون رو بكش ...
بعد وقتی میرم تو اینترنت تو سایت دوستیابی وقتی با یکی DATE میکنه هیچی نمیشه که؟؟!
باید چیکار کنم که بیان سر قرار اصلا" میشه؟
ممنون میشم سریع جواب بدین ما که تو کف موندیم
شما وقتي DATE ميدي بايد صبر كني تا يك ايميل ازش برات برسه بعد ايميل اطلاعات و.... رو داده.

پايان بازي
هم دو جور يك بار رومن ميبره يك بار هم كيكي كه دومي به نظرم خيلي بهتره
احد بسته بودم نيام تو اين تاپيك چون يكي از مديرا خيلي بيخود مارو سر همين تاپيك اخراج در ولي نشد ... :biggrin1:

sad but true
راستی چطور میشه تاکسی گرفت؟

برای گرفتن تاکسی ، نزدیک تاکسی کلید y را چند ثانیه نگه دار niko یا سوت میزنه یا میگه " Hey Taxi " اونوقت تاکسی می ایسته دوباره y را چند ثانیه میگیری تا سوار شه ( اگه y را یه بار بزنی راننده را از ماشین میکشه بیرون )
بعد مسیر را انتخاب میکنی

نکته1 : اگر تاکسی توش مسافر باشه نمی ایسته .
نکته 2 : اگه تاکسی پر باشه ، میتونی پشت چراغ قرمز Y را نگه داری اونوقت niko با مشت و لگد مسافر را میندازه بیرون :punish:

سلام دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون با کمک شما ردش کردم.
ولی یه جا رسیدم بد داره اذیت میکنه نا حالا 100با رفتم نشده:eek::mad::((
اونجا هست که تو جشن عروسی رومن کیت رو میکشن بعد لیتل جاکوب زنگ میزنه به نیکو که برن برای پگورینو
(قاتل کیت) من رفتم سوار ماشین شدم تعقیبشون هم کردم بعدشم که بکش بکش میشه ولی آخراش که نیکو موتور میگیره میره دنبال پگورینو که بعدشم یه پل هست که از روش میپره و دستشو میگیره به هلیکوپتر(اینجا گیر کردم:(() بعد مینویسه دکمه A رو پشت سر هم بزن من میزنم ولی هر جور که میزنم تو هلیکوپتر نمیره و سقوط میکنه
این دکمه Aرو دقیقا" چطور باید زد؟؟؟

سلام دوستان
من در این مرحله گیر کردم که داره عصابمو خورد میکونه:mad:
Ray بهم زنگ میزنه بعد ما به Roman زنگ میزنم و بعد باید Roman رو باید سوار کنیم و بعد باید بریم جای TALBOT اون سوار ماشینش میکنم دیگه نمیدونم چکار کنم
باید با Mobail یه کارایی کنم که من بلد نیستم
ترخدا بهم بگید چکار کنم

سلام دوستان
Ray بهم زنگ میزنه بعد ما به Roman زنگ میزنم و بعد باید Roman رو باید سوار کنیم و بعد باید بریم جای TALBOT اون سوار ماشینش میکنم دیگه نمیدونم چکار کنم
ترخدا بهم بگید چکار کنم

کسی نیست جواب منو بده؟؟

بازی رو تموم کردم.چرا 60 درصد پر شده؟؟؟
باید چی کار کنیم صد در صد شه؟

برای اینکه بازی 100 درصد بشه باید تمام ماموریت های جانبی را انجام بدی
تمام assasination ها را انجام بدی
دوستی هات با همه بشه 100 درصد
و ...
یعنی تمام کارهایی که تو gta میشه انجام داد باید انجام بدی

سلام دوستان خیلی ممنون از راهنماییتون با کمک شما ردش کردم.
ولی یه جا رسیدم بد داره اذیت میکنه نا حالا 100با رفتم نشده:eek::mad::((
اونجا هست که تو جشن عروسی رومن کیت رو میکشن بعد لیتل جاکوب زنگ میزنه به نیکو که برن برای پگورینو
(قاتل کیت) من رفتم سوار ماشین شدم تعقیبشون هم کردم بعدشم که بکش بکش میشه ولی آخراش که نیکو موتور میگیره میره دنبال پگورینو که بعدشم یه پل هست که از روش میپره و دستشو میگیره به هلیکوپتر(اینجا گیر کردم:(() بعد مینویسه دکمه A رو پشت سر هم بزن من میزنم ولی هر جور که میزنم تو هلیکوپتر نمیره و سقوط میکنه
این دکمه Aرو دقیقا" چطور باید زد؟؟؟

باید بسیار بسیار سریع و پشت سر هم فشار بدی ( فرض کن داری تو Guitar hero نت میزنی )در حقیقت باید یه کم به انگشتات فشار بیاری

سلام دوستان
ترخدا بهم بگید چکار کنم

وقتی هر3تون سوار ماشین شدین تالبوت ادرس را بهت میگه به زیرنویس ها توجه کن هی میگه چپ.راست.مستقیم تا ببردت پیش فلوریا

برای گرفتن تاکسی ، نزدیک تاکسی کلید y را چند ثانیه نگه دار niko یا سوت میزنه یا میگه " Hey Taxi " اونوقت تاکسی می ایسته دوباره y را چند ثانیه میگیری تا سوار شه ( اگه y را یه بار بزنی راننده را از ماشین میکشه بیرون )
بعد مسیر را انتخاب میکنی

نکته1 : اگر تاکسی توش مسافر باشه نمی ایسته .
نکته 2 : اگه تاکسی پر باشه ، میتونی پشت چراغ قرمز Y را نگه داری اونوقت niko با مشت و لگد مسافر را میندازه بیرون :punish:
شما اشتباه می کنید باید وقتی نیکو تاکسیو می بینی lb رو نگه داره تا سوت بزنه و جلو تاکسی
وایرو نگه داره.
:p:eek::eek::eek::eek::love::love::love::love:

عجب بازیی بود کیف کردم:love:.ولی حیف که تمام شد.:confused:
قسمت بعدیش معلوم نیست کی میاد
نه هنوز زمانه دقيق نداره ولي اسمش grand theft auto chinatown wars هستش كه اگه ميخواي بازي كني بايد بري يه nintendo DS بخري چون فقط برايه همين كنسول ساخته ميشه

سلام. من حدود 1 ماهی می شه که X360 Arcade خریدم الان هم دارم GTA رو دارم بازی می کنم ولی یک مشکلی از همون اول باهاش داشتم این که وقتی مثلا توی GTA دارم با سرعت معمولی با ماشین رانندگی می کنم بعضی جاها رو با سرعت نمی تونه از روی دیسک بخونه و اگر 5 - 6 ثانیه همون جا به ایستم درست میشه و اگر با سرعت حرکت کنم بعضی جاها رو اصلا نمیاره و ماشین توی فضا هستش ؛ من روی رزلوشن پایین بازی می کنم. می خواستم بپرسم این مشکل طبیعی یا مشکل از دستگاهه یا از دیسک. مارک دیسک Verbatium هستش. لطفا کمک کنید!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or