Grand Theft Auto IV vs Red Dead Redemption

كدام يک را برتر از ديگری مي دانيد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    345
حیف که l.a.noire زد رو دست جفتشون . b-)
هنوز اين بازي نيومده شما از كجا مطمئنيد دوست عزيز؟:)(درسته كه اومده ولي بايد خودشو ثابت كنه يا نه؟!)
در ضمن فك نميكنم هيچ بازي بتونه به اندازه سري GTA از خودش ثبات نشون بده!

• Like
Reactions: Farh@d
هر دو بازی از بهترین بازی های تاریخ game هستن به نظر من
GTA IV هم به نظر من بهترین بود نسبت به همه ی نسخه های قبلی ( من همه رو تا ته رفتم حتی GTA 1 )
RDR هم که وصف نا پذیره یه جورایی
بهترین بازی بود که رو ps3 بازی کردم
آرزو دارم رو PC بدن اینو . با این که دیگه یه جورایی تهشو در اوردم day1 میخرمش اگه بیاد
من به RDR رای دادم

من فکر می کردم چون red dead بازی وسترنی هست بدم مییاد ولی چند نفر پیشنهاد کردند و دیدم با اون چیزی که من تصور می کردم از زمین تا آسمون فرق می کنه.
just red dead:groupwave::groupwave:

از تمام جهات فوق قابل مقايسه هستند !
جي تي اي يه سري چيز ديگه هم داره !!
گرافيك، فيزيك خيلي Real !!!!
;)
ببینم شخصیت پردازی iv چی داش واقعا:| شخصیت پردازی rogue warrior از اون بهتر بود.در مورد گرافیک هم من تا حالا هیچ draw distance مثل rd ندیدم.اینو دیگه همه میدودنن گفتن نداره.حالا شما میگی قابل مقایسه هس مقایسه کن یاد بگیریم:|

ببینم شخصیت پردازی iv چی داش واقعا:| شخصیت پردازی rogue warrior از اون بهتر بود.در مورد گرافیک هم من تا حالا هیچ draw distance مثل rd ندیدم.اینو دیگه همه میدودنن گفتن نداره.حالا شما میگی قابل مقایسه هس مقایسه کن یاد بگیریم:|

شما gta iv بازی کردید می دانید کی ساختن

منم به rdr رای دادم اما gta iv خیلی خوب بود شخصیت rdr تصادفی بود ولی تو Gta نیکو بلیک بود

من به GTA رای دادم. خیلی از RDR خوشم نیمد. البته این بیشتر بخاطر اینه که من محیط RDR رو دوست ندارم. بعد اسب و ماشین. هفت تیر و آر پی جی.اینا کجا اونا کجا>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or