Grand Theft Auto IV vs Red Dead Redemption

كدام يک را برتر از ديگری مي دانيد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    345
والا دو تا بازی که از نظر گیم پلی یه سبک بودن
البته نه مثل هم به سری تفاوت هم داشتن، ولی روند دقیقا مثل هم بود ( ماموریت های اصلی - جانبی و ...) و اگه کسی GTA بازی کرده بود اصلا با RDR مشکلی نداشت
داستان هم که دو تا داستان عمق بالایی داشتن، هم GTA و هم RDR
البته مزیتی که RDR داشت زمان و محیط بازی بود که غرب وحشی و تو حال و هوای وسترن بود
به هر حال من GTA IV را انتخاب میکنم :دی

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
من کلا نمیدونم چرا از بازی های زمان حال خوشم نمیاد! هرچی با این زمان خودمون فاصلش بیشتر باشه به من بیشتر میچسپه! حالا چه بره جلوتر چه بره عقب تر :d در نتیجه عشق است RDR ! یکی از خفن ترین بازی هایی بود که بازی کردم :d من اول که تریلراش رو دیدم عاشق قدرت و صدای تفنگاش شدم! بعد هم که بازیش کردم عاشق سرتاسر بازیش شدم :d :d :d

• Like
Reactions: ДядsЙ
سلام!

با توجه به هم سبک بودن اين دو بازی و اينكه هر دو در نوع خود يك شاهكار به شمار ميان،‌ خيلی علاقه داشتم كه بدونم دوستان در مجموع كدوم بازی رو برتر ميدونن؟ GTA IV يا RDR؟
این تاپیک های حرفه ای رو تو چجوری با اون مغز نداشتت(اآ قربونش برم:دی) پردازش میکنی دکتر ارش جون:دی

GTA و RDR چنتا وجه مشترک داشتن؟

مثلا پایه ای سری بعد Gears of war رو GOD oF waR یه مقایسه بزن ،ببینیم نتیجه چی میشه؟؟؟:دی

RDR رو مثلا با Call of juarez مقایسه میکردی تا بگیم وجه مشترکشون چنتایی هست!!!
الان من چی بگم؟:-?

کلا من هر دو بازی رو خیلی خوشم امد و از نظر تنوع در گیم پلی RED DEAD REDEMPTION رو بیشتر پسندیدم ولی با این حال باز هم از GTA IV بیشتر خوشم امد چون به نظر من یک حس زندگی در سرتاسر شهر لیبرتی موج میزنه و.در کنار داستان عالی و پر پیچ و خمی که داره بارها بازیباز رو مجذوب خودش میکنه.

فقط و فقط GTA IV، عظمت، زیبایی، تحول، انقلاب، تنوع و جذابیتی رو که این بازی داشت، حتی RDR هم نمیتونه به نمایش بکشه... درسته RDR از لحاظ شخصیت پردازی قوی تر بود، ولی کدوم گستردگی های GTA توش بود، کدوم عکس العمل های مختلف، لباس ها، ماموریت ها و... توش بود!؟

• Like
Reactions: Bretta_1994
جی تی آی آی وی بهتر از مرگ سرخ رستگاری هست.
دلیلش هم وجود قیافه ی زیبای جناب نیکو بلیک,نبود ظایعات,عصر تمدن و صلح,گاهی اوقات در هوا ایستادن(لود شدن Texture ها) مخصوصا تو اتوبان و قسمت عوارضی,وجود دوستان فراوان که هنگام بیکاری در بازی شما را یاری میفرمودند,وجود اینترنت در بازی,قسمت مالتی پلیر شلوغ,وجود ماشین های جدید که نمونه شان در حتی امریکا دیده نشده این قدر جدید اند,وجود گیم پلی زیبا و داستان حاوی از دراماتیک که تمام حس بازی رو به آدم اصلا الحاق میکنه و حتی از داستان های ساده ای همچون MGS و HR بالا تر رفته و احساسات رو خوب بیان میکنه و به اجتماع توجه بیشتری داره.
جی تی آی : آی وی بر ترین جی تی آی ـی بود که بازی کردم.شاید به خاطر سابقه ی خوبش(این رو دارم جدی میگم).اما مرگ سرخ اولی رو من بازی نکرده بودم به مزاجم کمتر از جی تی آی : آی وی خوش اومد.اما در کل مرگ سرخ رستگاری 80 درصد پتانسیل آی وی رو داشت ولی نه بیشتر.

:d

این تاپیک های حرفه ای رو تو چجوری با اون مغز نداشتت(اآ قربونش برم:دی) پردازش میکنی دکتر ارش جون:دی

GTA و RDR چنتا وجه مشترک داشتن؟

مثلا پایه ای سری بعد Gears of war رو GOD oF waR یه مقایسه بزن ،ببینیم نتیجه چی میشه؟؟؟:دی

RDR رو مثلا با Call of juarez مقایسه میکردی تا بگیم وجه مشترکشون چنتایی هست!!!
الان من چی بگم؟:-?

جفتشون رو Rock star game میزنه !
جفتشون از نوع Open world هستند !
جفتشون آنلاین های شبیه هم دارند !
نوع مامورت ها مثل هم بوده !
طریقه بازی کردن و رفت آمد مثل هم بود فقط وسیلش فرق داشت !

ولی فقط
GTA IV

سلام داش آرش!چطوری جیگر؟ داش مهدی بعد مدتها برگشت تا دوباره یه حال اساسی بهت بده!:d
اخه یزید اینم سوال بود تو پرسیدی؟:dما رو حسابی گذاشتی لای منگنه!اخه به نظرت از بین 2 بازی open world سالار به کدوم رای بدم؟ ولی IV رو انتخاب میکنم چون خاطرات زیادی باهاش دازم.راستی آرش خودت نگفتی کدومو؟البته من که میدونم.:d

• Like
Reactions: ДядsЙ
درود

من همونطور كه مشخصه به GTA IV راي دادم. چون پيشرفت بسيار زيادي نسبت به نسخه هاي قبلش داشت از همه نظر. چه تو گيم پلي، چه داستان، چه شخصيت پردازي،‌ چه تو صداگذاري و خيلي موارد ديگه... همه چيزشو از نو تعريف كرده بودن.

البته انتخاب بسيار مشكله و RDR هم واقعا فوق العادست. تو بعضي زمينه ها مثل فضاسازي، گرافيك، محيط بازي و بعضي چيزاي ديگه RDR از GTA IV بهتره ولي تو بعضي زمينه ها هم GTA بهتره مثلا تو داستان،‌ شخصيت پردازي، صداگذاري، قابليت تكرار پذيري و...

به هر حال انتخاب بسيار سخته و من به خاطر پيشرفت هاي خيلي زياد GTA نسبت به نسخه هاي قبليش GTA IV رو انتخاب ميكنم.

کلآ این نظر سنجی از بیخ و بن اشتباه هست من که نمیتونم بین این دوتا یکی رو انتخاب کنم چون به غیر از اینکه سازنده ی بازی راکستار هست و هردو Open Worldهستن نمیتونم وجه اشتراکی بینشون پیدا کنم تا اونا رو با هم مقایسه کنم.
GTA IVبا اینکه داستانش پیشرفت زیادی نسبت به شماره های قبلی داشت اما سه نسخه قبلی (SA,VC,III)رو بیشترمیپسندم .
از طرفی RDRبهترین بازی ویدیویی بود که بازی کردم و به نظرم یه روح خاصی تو بازی وجود داشت که میتونستی دنیای مجازی رو باور کنی ! و این حالت رو با هیچ بازی با این کمال تجربه نکردم.(البته MGSوSOCمقداری تو انتقال این حس به من موفق بودن اما نه به اندازه RDR)

کلآ این نظر سنجی از بیخ و بن اشتباه هست من که نمیتونم بین این دوتا یکی رو انتخاب کنم چون به غیر از اینکه سازنده ی بازی راکستار هست و هردو Open Worldهستن نمیتونم وجه اشتراکی بینشون پیدا کنم تا اونا رو با هم مقایسه کنم.
الان فقط شما از بيخ ُ بن اشتباه بودنش رو بين اين همه نفر تشخيص دادي؟!
گيم پلي بازي عينا شبيه GTA هست. در واقع RDR همون GTA هست كه فقط فضا و تمش عوض شده. همه چيزش دقيقا عين GTA ـه. نوع پيشبرد و روند بازي،‌ نحوه ي انجام مراحل و بسياري چيزاي ديگش.

عجيبه كه شما شباهتي بين دو بازي نميبيني!

هیچوقت یادم نمیره 15-20 روز به ریلیز GTA IV مونده بود چندتا طلفات داد چقدر مردم خالی میبستن براش چقدر سنگشو به سینه میزدن و ازپیشرفتش میگفتن و روزه ریلیز چه صفی کشیدن
GTA IV واقعا بازی غیر قابل باور بود و بعد از دو سال و نیم هنوز بازی به سبک GTA IV رو دستش نیومده شخصا قدره GTA IV وقتی فهمیدم که داشتم MAFIA II بازی میکردم و در یک کلام بی نظیره تا امروزو تا اخر این نسل مگر GTA جدیدی بیاد
نیکو برای من اولین شخصیتی بود که در عین بدی و گذشته کثیفی که داشت ولی شدیدا باهاش رابطه برقرار کردم
از اون طرف RDR یه چیزی بود فراتر از یه بازی عظمت طراحی و داستان پر پیچ و خمش با اون همه کاراکتر و اون همه حیوون با اون طراحی زیبا با اون شخصیت فوق العادش با اون داستان و پایان وحشتناکش واقعا همه چی تموم بود
هر جا میرفتی یهو میدیدی یکی پیاده شد که گلاب به روتون...یا یکی داشت حیوون شکار میکرد یکی یکیو میکشت یا همینطوری داری میری یهو صدای تیر میاد میگردی میبینی دوتا پلیس دارن دنباله یه مجرم میکنن که بکشنش یا یکی میومد میگفت همسرش در خطره با اون همه فرعیات و چلنج ها
اینا فقط فرعیاتش بود اصلیاش که نمیشد بازی حصابشون کرد بس که زیبا بود
واسه همن من Red Dead Redemption انتخاب کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or