PlayStation Granblue Fantasy: Relink

home_logo.png
Granblue Fantasy: Relink یک بازی Action RPG هست که توسط PlatinumGames و Cygames در حال ساخته و در تاریخ نامشخص برای کنسول PS4 عرضه میشه.
بازی بر مبنای Granblue Fantasy که یک عنوان محبوب موبایل در ژاپن هست شکل گرفته.

===========
Screenshots
===========

Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_001.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_002.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_003.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_004.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_005.jpg

==========
Videos
==========

Gameplay Demo #1

Gameplay Demo #2​

hadi_gamer@​

اون چند دستی که باهم بازی کردیم ferry بودی اگه هنوزم مینت هستش ی پلی استایلی داره که کلا با چیزی که براش دیزاین شده فرق میکنه و تبدیلش میکنه به ی dps خوب اینو ببین
نه فری نیستم دیگه الان پرسیوال برداشتم.
لامصب بازیش هرچی بیشتر بازی میکنی بیشتر جذبش میشی و بیشتر از بازی لذت میبری.مثلا وقتی تاکتیکای یه باس رو دزست اجرا میکنی و اصلا نمیمیری و هی به باس برک میزنی خیلی حال میده و گیم پلی ریواردینگی داره در کل.البته خیلی تمرین میخواد تا اصلا از باس ضربه نخوری مخصوصا اونایی که سه تایی میان.

واقعا حیفه که فقط ما دو نفر داریم بازی میکنیم.
Rohshen هم ۱۰ ساعت بازی کرد بیخیال شد.این همه شور و شوق داشت من گفتم تا ۱۰۰۰ ساعت یه کله میره😂
کنستانتین هم که فقط لایک میکنه.رضا هم که کنسولش خراب شد.
بقیه هم که به این سبک علاقه ندارن.🥲

Rohshen هم ۱۰ ساعت بازی کرد بیخیال شد.این همه شور و شوق داشت من گفتم تا ۱۰۰۰ ساعت یه کله میره😂
من کنسول ندارم وگرنه همتونو سوکس میکردم:(( :D

دمت گرم.چشم کمک خواستم میگم.ولی بازیکن بامرام زیاد داره همیشه میپرم تو room یه نفر با هم میریم.البته من در مقابل اونا لیچری بیش نیستم😅
ولی خوب گذاشتم هم سطح تو بشم بعد با هم بریم.
راستی بهترین راه فارم سیجیل چیه؟مخصوصا پلاس دار ها و ساپلمنتری.
:x
برای ساپلمنتری باید همون جعبه هارو باز کنی ولی سیجیل های پلاس دار مخصوصا دمیج کپ توی همون باس اخر زیاد میده هر کیل دوتا سیجیل افنسیو میده که معمولا همیشه حداقل یکیش پلاسه
نه فری نیستم دیگه الان پرسیوال برداشتم.
لامصب بازیش هرچی بیشتر بازی میکنی بیشتر جذبش میشی و بیشتر از بازی لذت میبری.مثلا وقتی تاکتیکای یه باس رو دزست اجرا میکنی و اصلا نمیمیری و هی به باس برک میزنی خیلی حال میده و گیم پلی ریواردینگی داره در کل.البته خیلی تمرین میخواد تا اصلا از باس ضربه نخوری مخصوصا اونایی که سه تایی میان.
دقیقا وقتی مکانیک رو پرفکت انجام میدین و همه میدونن دارن چیکار میکنن اصلا ی حاله دیگه ی داره تازه قراره ماه بعد رید جدید هم بدن که بگفته ی خودشون قراره خیلی چلنجینگ باشه
اره اگر بیشتر بودیم بهتر بود تو اینده شاید تعدادمون بیشتر بشه خیلیا منتظرن تو تخفیف بگیرن خیلیا هم الان درگیره بازیای دیگه ان این سه ماه اول 2024 ترافیک وحشتناکیه مخصوصا برای طرفدارای سبکjrpg که گرنبلو هم شاملشه
کنسول ایشونم ایشالا درست میشه اشکال نداره پیش میاد این اتفاقا یبرای منم چندباری اینطوری شده اخریش سره دیابلو 4 بود بعد از سالها که منتظرش بودم و نسخه ی التیمیت گرفته بودم که زودتر برم تو بازی همون شب اول که داشتم بازیش میکردم نزدیکای صبح cpu کولرم خراب شد ی مدت بعدشم کارت گرافیک به مشکل خورد ولی تهش همه اینا اوکی میشه

آخرین ویرایش:
بهنام ساپلمنتری هم پلاس داره من امروز یه لول ۴ گرفتم پلاس داشت.منظورت اینه لول ۵ش نداره؟
اره داره منم 4 شو گرفتم برای 5 هم هست ولی خیلی ریره من تاحالا ندیدم کسی داشته باشه اینو ببین

عملا فرام کردن پلاس ساپلمنتری ی کاره بیهوده س چون حتی اگه بهت پلاسشو بده هیچ تضیمینی نیست که اون یکی سیجیلش ی چیزه خوب باشه

امروز یه ۱۰ ۱۵ دست با kaiki پروتو زدیم خیلی حال داد.به من ۵ تا سلاح داد ولی سلاح پرسیوال رو نداد حیف شد.به نظرت مینم رو عوض کنم؟البته یه ۱۰ ساعت دیگه فارم کنم همه رو میده.
اره عالی بود حیف من نمیتونم مثله ادم بازی کنم هی باید برمو بیام
نه بابا براچی عوض کنی میده بالاخره دراپ ریتش بالا نیست ولی اونقدر پایینم نیست تهش برا همشونو میگری
داشتم تو یوتوب میچرخیدم تو کامنتای ی ویدیو دیدم یکی گفته بود فقط سه تا کاراکتر موندن که ترمینس ویپنشون رو فولی اویکن کنم یعنی 16 تا دیگرو کرده بود، من واقعا نمیدونم اینا چجوری بازی میکنن

اره عالی بود حیف من نمیتونم مثله ادم بازی کنم هی باید برمو بیام
نه بابا براچی عوض کنی میده بالاخره دراپ ریتش بالا نیست ولی اونقدر پایینم نیست تهش برا همشونو میگری
داشتم تو یوتوب میچرخیدم تو کامنتای ی ویدیو دیدم یکی گفته بود فقط سه تا کاراکتر موندن که ترمینس ویپنشون رو فولی اویکن کنم یعنی 16 تا دیگرو کرده بود، من واقعا نمیدونم اینا چجوری بازی میکنن
راستی چرا دمیج من اینقد پایینه.آخر بازی برای تو میزد ۱۵ میلیون ۱۴ میلیون برای من بود ۲ میلیون ۳ میلیون.چرا اینقد تفاوت هست؟

راستی چرا دمیج من اینقد پایینه.آخر بازی برای تو میزد ۱۵ میلیون ۱۴ میلیون برای من بود ۲ میلیون ۳ میلیون.چرا اینقد تفاوت هست؟
اونی که اخر میزنه دمیج نیست دقیق نمیدونم سیستم honor بازی چجوری کار میکنه ولی فک کنم ترکیب دمیج / استارت لینک اتک(پر کردن خط استان) مشارکت تو sba / ساپورت کردن پراتی و ... هست وگرنه من تو هر burst window حدوده 15 / 20 میلیون اینا میزدم تو هم قطعا بیشتر از 3 میلیون میزدی البته شایدم اون عداد اورال دمیج نیست و میگه میانگین توی هر برست ویندو انقدر دمیج دادی اینطوری اون عددا هم منطقین ولی درکل اینو دقیق نمیدونم
دلیل تفاوت دمیج هم میتونه این باشه که من vane رو مکس کردم و الان واقعا بهتر از اینی که هست نمیشه تنها راهی که میتونم دمیجشو ببرم بالاتر اون سیجیل های یونیک مثله گلس کنون هست که توی فایت واقعی عملا بکار نمیاد حداقل برای منکه نمیتونم هیچی ضربه نخورم
مورد بعدی اپ تایمه اگه دقت میکردی بقله اسمه من ی عدد بود (310 اینا) این عدد هرچی مچ انلاین بری بیشتر میشه و من کله این عدد فقط با رفتن پروتو و اون باسه قبلش به اینجا رسوندم بقیه کوستارو همرو سولو رفتم برای همین کله فایت رو بلدم نمیدونم به من دقت میکردی یا نه ولی ی وقتای همینجوری اتک میدادم تا بتونم کمبو فینیشرمو پر کنم که وقتی باس ی لحظه اومد رو کشتی که ی اتک بده و بره منم بتونم بهش یکم دمیج بدم چیزارو توی مسیر مکس کردنه کاراکترت یاد میگیری زیاد درگیرش نشو

آخرین ویرایش:
آقایان هادی و کایکی ... به اطلاع میرساند جهت پاره ای از مشکلات به مدت یک هفته این بازی تعطیل می‌باشد، خواهشمندیم جهت رسیدن بقیه پلیرها به شما حد الامکان از بازی کردن بپرهیزید ... قبلاً از همکاری شما عزیزان سپاسگزارم
از طرف خمار الگرند

آقایان هادی و کایکی ... به اطلاع میرساند جهت پاره ای از مشکلات به مدت یک هفته این بازی تعطیل می‌باشد، خواهشمندیم جهت رسیدن بقیه پلیرها به شما حد الامکان از بازی کردن بپرهیزید ... قبلاً از همکاری شما عزیزان سپاسگزارم
از طرف خمار الگرند
خیالت راحت من تعطیلات عید نمیتونم بازی کنم راحت بهم میرسی.😅

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or