خب من چند ساعتی بازی کردم و باید بگم دقیقا همونیه که انتظار داشتم و باید باشه

قبلا در مورد کامبت و چیزای داخل دمو توضیح دادم ولی خب هر چقدر از کامبت بازی بگم کم گفتم. واقعا فوقالعاده جذاب و رَوون و عالی طراحی شد. هم مکانیزمای خیلی خوبی داره و صرفا با دکمه زدن نمیشه بهترین عملکرد رو داشت، هم اینکه به لطف افکتای مختلف و رنگارنگ، مبارزات خیلی خوشگل و چشمنوازن. هر کرکتر نقش خودشو داره داخل تیم. همونطور که قبلا گفتم با توجه به ویکنس انمیها، باید تیمتون رو بچینید. وقتی انمیها Break میشن یا وقتی لینک اتک بهشون میزنید، واقعا حس خفن و ارضا کنندهایه. کلا ایمپکت ضربات خیلی خوب حس میشه. واسه یه بازی JRPG خیلی چیز کمیاب و خووبیه.
اما در مورد چیزایی که داخل دمو در دسترس نبودن. سیستم پیشروی و قوی شدن کرکترا عالیه. تو همین چند ساعتی که بازی کردم، ۲تا کوئست اول رو نمیتونستم بالاتی از S+ ببرم اما بعد ازینکه سلاح ۴تا کرکتر رو آپگرید کردم و چندتا اسکیل واسشون باز کردم، برگشتم و اون ۲تا کوئست رو S++ کردم. به دست آوردن متریال برای آپگرید سلاح راحته. کافیه کوئستی که لازم دارید رو چندبار تکرار کنید. در مورد باقی متریالها هم همین داستان صدق میکنه. بعد از هر بار لول آپ شدن Mastery Point میگیرید. البته مستری پوینت با تموم کردن کوئستها یا حتی باز کردن بعضی چستها، به دست میان. استفادشون اینه که میتونید کرکترارو آپگرید کنید. هر کدومشون یه اسکیل تری خیلی بلند بالا دارن. تازه همشون هم از ابتدا باز نیستن و باید با پیشروی تو داستان، اسکیل تری رو گسترش بدید. اکتیو اسکیلهارو اینجا میتونید باز کنید و باقی آپگریدها هم Passive هستن.
آپگرید کردن سلاح هم سادس. متریال رو به دست میارید و میرید پیش بلکاسمیت و سلاح مورد نظر رو آپگرید میکنید. هر سلاح وقتی به لول ۱۰ برسه باید اسند بشه تا لولش بالاتر بره ولی خب هنو نرسیدم به این قسمتش. آپگرید کردن سلاح، هم اتک رو میبره بالا هم هلث رو. آیتمی به اسم سیجیل هم داخل بازی هست که استتهای کرکتر رو میبرن بالا. مثل هلث و اتک و دیفنس و این چیزا. اولش هر کرکتر یه اسلات داره برای سیجیل ولی از طریق اسکیل تری میشه اسلاتهای دیگه رو باز کرد برای هر کرکتر. سیجیلها با توجه به رریتی که دارن، میتونن تا یه لول خاصی آپگرید بشن. میتونه لول کپ ۳۰ باشه یا ۵۰. برای مثال یه سیجیل که هلث رو زیاد میکنه تو لول یک، ۱۰۰تا هلث زیاد میکنه و تو لول ۵۰، ده هزار هلث! میتونید ببینید که چه تاثیری میذارن رو هر کرکتر وقتی آپگرید بشن. هر کرکتر تا لول ۱۰۰ آپگرید میشه و هر سلاح تا لول ۱۵۰. بازی خوراک اونایی هستش که به فارم و گرایند علاقه دارن.
استوری بازی خوبه. فعلا دو تا چپتر تموم کردم و همه چیز همونطوریه که انتظار داشتم. اتفاقات ساده و مناسب با فضای بازی و دنیای GBF. میتونید ۴تا کرکتری که میخواید رو بذارید داخل تیم ولی خب شخصیت اصلی یا همون کاپیتان گروه، باید داخل تیم حضور داشته باشه همیشه اما میتونید کنترلش رو بدید به AI. هوش مصنوعی هم خوبه. قرار باشه هیل کنن به موقع هیل میکنن یا اگه کسی دان بشه سریع میرن واسه ریوایو کردن. توی بازی ۲۰تا کرکتر داریم. همشون از ابتدا باز نیستن. بعضیها تو خود استوری باز میشن و واسه بقیه هم باید Crewmate Card پیدا کنید و باهاش کرکتر مورد نظرتون رو باز کنید. نکته جالب اینه که فقط ۴تا کرکتر داخل تیم لول آپ نمیشن بلکه اونایی که با خودتون نبردید هم XP دریافت میکنن و لولشون میره بالا که خیلی خووبه. البته کمتر XP میگیرن ولی خب بازم خیلی خووبه.
بازی رو با زبون جاپونی میرم. خیلی خووبه. یه سری دیالوگای وسط کامبت رو از دست میدم ولی خب اونقدر کیفیت صداگذاری خووبه که ارزشش رو داره واقعا. موسیقی هم خووبه. محیط روستایی که داخلشیم یا همون هاب، خیلی خوب و دوس داشتنیه. در کل گرافیک و آرت بازی واقعا عالیه و قشنگه. ضمن اینکه همونطور که میدونید بازی پر است از وایفو

یه مامی ردیف هم تو بازی هست که واقعا سایشون مستدام
ختم کلام اینکه به نظرم طرفدارای این بازی قطعا راضی میشن. خیلی خوش ساخته. محتوای خیلی خوبی داره به همراه گیمپلی فوقالعاده. سوالی بود در خدمتم.