PlayStation Granblue Fantasy: Relink

home_logo.png
Granblue Fantasy: Relink یک بازی Action RPG هست که توسط PlatinumGames و Cygames در حال ساخته و در تاریخ نامشخص برای کنسول PS4 عرضه میشه.
بازی بر مبنای Granblue Fantasy که یک عنوان محبوب موبایل در ژاپن هست شکل گرفته.

===========
Screenshots
===========

Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_001.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_002.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_003.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_004.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_005.jpg

==========
Videos
==========

Gameplay Demo #1

Gameplay Demo #2​

هیلر جوابه وایسیم برای آنلاین؟ یا به کار نمیاد؟ بازم لغت به لعتشو خوندم! \m/ ممنون

هیلر خیلی نقش مهمی داره خصوصا تو باس‌فایت‌های طولانی و سخت که ممکنه آخرای فایت یهو دمیج ناجوری بخورین و هیلر میتونه شدیدا کمک کنه. ازونور کرکترایی که باف/دیباف میکنن هم نقش خیلی مهمی دارن. یعنی وقتی دیفنس انمی رو میاری پایین، به وضوح دمیج بیشتری میخوره. کلا چیدن ۴تا کرکتر درست کنار هم که یه قولی سینرجی خوبی با هم دارن، خیلی کمک میکنه به بهتر و راحتر شدن مبارزات.

نوید جان ممنون از توضیحاتت خیلی جامع و عالی بود و دلمون آب شد به معنای واقعی 😁
راستی سختی بازی رو قبلا گفتی، درجه سختی بالا هم داره؟
بعد با توجه به اینکه تعداد شخصیت ها زیاده میشه برای دور اول روی مثلا ۶ تا شخصیت تمرکز کرد و بقیه رو گذاشت برای NG+ ?
بازم ممنون از وقتی که میذاری

بازی در ابتدا سه تا درجه سختی داره. استوری و اکشن و هارد. وقتی یه بار تموم کنید درجه سختی التیمیت هم باز میشه. من رو درجه سختی دوم یا همون اکشن میرم. سختی بازی مناسبه. حالا یکم بازی دستم بیاد، هارد رو هم تست میکنم ببینم چطوریاس. در مورد استفاده از کرکترا، هر طور بخوای میتونی بازی کنی. میتونی استوری رو با یه تیم ثابت بری جلو و بقیه رو فقط داخل بخش کوئست استفاده کنی. میتونی استوری هم کرکترارو مُدام عوض کنی واسه تنوع. تو استوری خیلی اجباری نیست ظاهرا اما بخش کوئست خصوصا وقتی سخت‌تر بشه، لازمه که تیم رو حتما با توجه به ویکنس انمی‌ها بچینی.
قربونت. ازون بازیاس که خسته نمیشم هر چقدر در موردش حرف بزنم :D واقعا حس و حال خوبی داره.

خب من چند ساعتی بازی کردم و باید بگم دقیقا همونیه که انتظار داشتم و باید باشه :D
قبلا در مورد کامبت و چیزای داخل دمو توضیح دادم ولی خب هر چقدر از کامبت بازی بگم کم گفتم. واقعا فوق‌العاده جذاب و رَوون و عالی طراحی شد. هم مکانیزمای خیلی خوبی داره و صرفا با دکمه زدن نمیشه بهترین عملکرد رو داشت، هم اینکه به لطف افکتای مختلف و رنگارنگ، مبارزات خیلی خوشگل و چشم‌نوازن. هر کرکتر نقش خودشو داره داخل تیم. همونطور که قبلا گفتم با توجه به ویکنس انمی‌ها، باید تیمتون رو بچینید. وقتی انمی‌ها Break میشن یا وقتی لینک اتک بهشون میزنید، واقعا حس خفن و ارضا کننده‌ایه. کلا ایمپکت ضربات خیلی خوب حس میشه. واسه یه بازی JRPG خیلی چیز کم‌یاب و خووبیه.

اما در مورد چیزایی که داخل دمو در دسترس نبودن. سیستم پیشروی و قوی شدن کرکترا عالیه. تو همین چند ساعتی که بازی کردم، ۲تا کوئست اول رو نمیتونستم بالاتی از S+ ببرم اما بعد ازینکه سلاح ۴تا کرکتر رو آپگرید کردم و چندتا اسکیل واسشون باز کردم، برگشتم و اون ۲تا کوئست رو S++ کردم. به دست آوردن متریال برای آپگرید سلاح راحته. کافیه کوئستی که لازم دارید رو چندبار تکرار کنید. در مورد باقی متریال‌ها هم همین داستان صدق میکنه. بعد از هر بار لول آپ شدن Mastery Point میگیرید. البته مستری پوینت با تموم کردن کوئست‌ها یا حتی باز کردن بعضی چست‌ها، به دست میان. استفادشون اینه که میتونید کرکترارو آپگرید کنید. هر کدومشون یه اسکیل تری خیلی بلند بالا دارن. تازه همشون هم از ابتدا باز نیستن و باید با پیشروی تو داستان، اسکیل تری رو گسترش بدید. اکتیو اسکیل‌هارو اینجا میتونید باز کنید و باقی آپگریدها هم Passive هستن.

آپگرید کردن سلاح هم سادس. متریال رو به دست میارید و میرید پیش بلک‌اسمیت و سلاح مورد نظر رو آپگرید میکنید. هر سلاح وقتی به لول ۱۰ برسه باید اسند بشه تا لول‌ش بالاتر بره ولی خب هنو نرسیدم به این قسمتش. آپگرید کردن سلاح، هم اتک رو میبره بالا هم هلث رو. آیتمی به اسم سیجیل هم داخل بازی هست که استت‌های کرکتر رو میبرن بالا. مثل هلث و اتک و دیفنس و این چیزا. اولش هر کرکتر یه اسلات داره برای سیجیل ولی از طریق اسکیل تری میشه اسلات‌های دیگه رو باز کرد برای هر کرکتر. سیجیل‌ها با توجه به رریتی که دارن، میتونن تا یه لول خاصی آپگرید بشن. میتونه لول کپ ۳۰ باشه یا ۵۰. برای مثال یه سیجیل که هلث رو زیاد میکنه تو لول یک، ۱۰۰تا هلث زیاد میکنه و تو لول ۵۰، ده هزار هلث! میتونید ببینید که چه تاثیری میذارن رو هر کرکتر وقتی آپگرید بشن. هر کرکتر تا لول ۱۰۰ آپگرید میشه و هر سلاح تا لول ۱۵۰. بازی خوراک اونایی هستش که به فارم و گرایند علاقه دارن.

استوری بازی خوبه. فعلا دو تا چپتر تموم کردم و همه چیز همونطوریه که انتظار داشتم. اتفاقات ساده و مناسب با فضای بازی و دنیای GBF. میتونید ۴تا کرکتری که میخواید رو بذارید داخل تیم ولی خب شخصیت اصلی یا همون کاپیتان گروه، باید داخل تیم حضور داشته باشه همیشه اما میتونید کنترلش رو بدید به AI. هوش مصنوعی هم خوبه. قرار باشه هیل کنن به موقع هیل میکنن یا اگه کسی دان بشه سریع میرن واسه ریوایو کردن. توی بازی ۲۰تا کرکتر داریم. همشون از ابتدا باز نیستن. بعضی‌ها تو خود استوری باز میشن و واسه بقیه هم باید Crewmate Card پیدا کنید و باهاش کرکتر مورد نظرتون رو باز کنید. نکته جالب اینه که فقط ۴تا کرکتر داخل تیم لول آپ نمیشن بلکه اونایی که با خودتون نبردید هم XP دریافت میکنن و لولشون میره بالا که خیلی خووبه. البته کمتر XP میگیرن ولی خب بازم خیلی خووبه.

بازی رو با زبون جاپونی میرم. خیلی خووبه. یه سری دیالوگای وسط کامبت رو از دست میدم ولی خب اونقدر کیفیت صداگذاری خووبه که ارزشش رو داره واقعا. موسیقی هم خووبه. محیط روستایی که داخلشیم یا همون هاب، خیلی خوب و دوس داشتنیه. در کل گرافیک و آرت بازی واقعا عالیه و قشنگه. ضمن اینکه همونطور که میدونید بازی پر است از وایفو :D یه مامی ردیف هم تو بازی هست که واقعا سایشون مستدام :D

ختم کلام اینکه به نظرم طرفدارای این بازی قطعا راضی میشن. خیلی خوش ساخته. محتوای خیلی خوبی داره به همراه گیم‌پلی فوق‌العاده. سوالی بود در خدمتم.
بازی رو میشه از ابتدا با دوستان کو اپ بازی کرد یا فقط اندگیم بازی و باساش کو اپ داره و صرفا drop in/out هستش؟

بازی رو میشه از ابتدا با دوستان کو اپ بازی کرد یا فقط اندگیم بازی و باساش کو اپ داره و صرفا drop in/out هستش؟

کواپ فقط برای بخش کوئست هستش. تا الان ۱۰۰ کوئست تایید شده و بعدا با آپدیت بیشترم میشن. استوری رو فقط میشه با AI رفت.

هیلر خیلی نقش مهمی داره خصوصا تو باس‌فایت‌های طولانی و سخت که ممکنه آخرای فایت یهو دمیج ناجوری بخورین و هیلر میتونه شدیدا کمک کنه. ازونور کرکترایی که باف/دیباف میکنن هم نقش خیلی مهمی دارن. یعنی وقتی دیفنس انمی رو میاری پایین، به وضوح دمیج بیشتری میخوره. کلا چیدن ۴تا کرکتر درست کنار هم که یه قولی سینرجی خوبی با هم دارن، خیلی کمک میکنه به بهتر و راحتر شدن مبارزات.

بازی در ابتدا سه تا درجه سختی داره. استوری و اکشن و هارد. وقتی یه بار تموم کنید درجه سختی التیمیت هم باز میشه. من رو درجه سختی دوم یا همون اکشن میرم. سختی بازی مناسبه. حالا یکم بازی دستم بیاد، هارد رو هم تست میکنم ببینم چطوریاس. در مورد استفاده از کرکترا، هر طور بخوای میتونی بازی کنی. میتونی استوری رو با یه تیم ثابت بری جلو و بقیه رو فقط داخل بخش کوئست استفاده کنی. میتونی استوری هم کرکترارو مُدام عوض کنی واسه تنوع. تو استوری خیلی اجباری نیست ظاهرا اما بخش کوئست خصوصا وقتی سخت‌تر بشه، لازمه که تیم رو حتما با توجه به ویکنس انمی‌ها بچینی.
قربونت. ازون بازیاس که خسته نمیشم هر چقدر در موردش حرف بزنم :D واقعا حس و حال خوبی داره.
دمت گرم عالیه پس
منم از شنیدنش سیر نمیشم😁
اینهمه صبر برای این بازی نتیجه داد بالاخره
امیدوارم انقد بفروشه که cygames پول پارو کنه

آقا یه چیز مهم یادم رفت بگم. بازی اصن لودینگ نداره. شاید یه وقتایی یه ثانیه بشه مثلا :D واسه زمانی که بخواید یه کوئست رو چند بار تکرار کنید خیلی خووبه. همینطور قابلیت فول اسیست هم میتونه مفید باشه واسه زمانی که میخواید کوئست رو فارم کنید و همچنین میخواید به دستتون و دسته استراحت بدید :D

اینی که من بازی کردم تازه فن قدیمیش هم نیستم و همین اخیرا خریدمش عمرا زیر ۸۰ بشه و چه بسا بالا ۸۵ حتی :D
مهم اینه که برای فنای قدیمیش عین شما بهشته دیگه رسما.
مبارک باشه، لذتشو ببری 👌
بالاخره همه ایمان میارن به این بازی 😁

IMG_20240130_195203_146.jpg

چه میکنه این پارتی :D
زتا و نارمایا و روزتا خیلی خوب دمیج میدن. تازه زتا لولش بالا نیست اما خیلی خفنه.

آقا داستان بازی خیلی خووبه. باس‌فایتای اصلی که توی استوری واسه اولین بار میبینیم عالین. شدیدا جذاب و اپیک و نفس‌گیر. مبارزه باهاشون خیلی لذتبخشه و آسون هم نیست. یعنی کاملا باید حواستون باشه کی داج بدید و کی اتک بزنید چون دمیج زیادی میدن. محیط‌های بازی هم خیلی متنوع و خووبن. هر چی جلوتر بری بزرگتر هم میشن.

بازی واقعا ترتمیزه. یعنی شدیدا پولیش شده بدون هییییییچ باگ و گلیچی. ازون بازیاس که لذت میبری وقتی میشینی پاش. مشخصه خیلی وقت گذاشتن براش تا به بهترین شکل ممکن بازی رو تقدیم منتظرانش کنن :D کوئستای بیشتری دارن باز میشن که داخل هر کدوم میتونی متریال خاصی رو فارم کنی. اگه متریالی مد نظرت باشه و ندونی کدوم کوئست دارتش، میتونی بندازیش تو ویش لیست و وقتی بری صفحه‌ی کوئست رو باز کنی، بهت نشون میده که متریال مورد نظرت رو کجا میتونی پیدا کنی. خیلی سیستم خوبیه.

بازی قابلیت Loadout هم داره. مقدار خیلی زیادی هم داره. میتونید تیم مورد نظرتون رو با تمام آیتمایی که میخواید، بسازید و ذخیره کنید تا در زمان مناسب ازشون استفاده کنید. واقعا امیدوارم متای خیلی خوبی که حقش هست رو بیاره تا توجهات بیشتری رو به خودش جلب کنه و بتونه فروش خیلی خوبیم داشته باشه تا تیم سازنده هم حالشو ببره.

نمرات بازی اومد ...
IGN نمره ۸ داده، خیلی تعریف کرده بود نمی‌دونم گیرش چی بود
یوروگیمر هم ۶ داده، نقدش رو ندیدم ولی میشه انتظار داشت به چی گیر داده، ( چرا شخصیت های مرد، هم قدرت شخصیت های زن هستن، زنا باید قوی تر باشن،چرا سیاه پوست نداره، چرا اون اژدها که نر بود با شخصیت مرد بازی رابطه برقرار نکرد و ... )

نوید جان خودت بیا نقد کن کیف کنیم

آقا قیمت بازی چنده؟داشتم تو توییچ میدیدم عجب بازی باحالیه.فقط چرا اینقد ویوش کمه؟همش ۸۰۰ تا ویو تو توییچ داشت.
تو مایه های گنشینه به نظرم.
انصافا گیم پلی این بازی یه سر و گردن بهتر از گنشینه، با احترام به گنشین
البته گنشین رو خودم بازی کردم ولی اینو هنوز نه، با این حال با توجه به چیزی که از ویدیو ها دیدم میگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or