PlayStation Granblue Fantasy: Relink

home_logo.png
Granblue Fantasy: Relink یک بازی Action RPG هست که توسط PlatinumGames و Cygames در حال ساخته و در تاریخ نامشخص برای کنسول PS4 عرضه میشه.
بازی بر مبنای Granblue Fantasy که یک عنوان محبوب موبایل در ژاپن هست شکل گرفته.

===========
Screenshots
===========

Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_001.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_002.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_003.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_004.jpg Granblue-Fantasy-Relink_2018_12-15-18_005.jpg

==========
Videos
==========

Gameplay Demo #1

Gameplay Demo #2​

آقا قیمت بازی چنده؟داشتم تو توییچ میدیدم عجب بازی باحالیه.فقط چرا اینقد ویوش کمه؟همش ۸۰۰ تا ویو تو توییچ داشت.
تو مایه های گنشینه به نظرم.

چند روز پیش تو کانال تلگرامی، ظ2 واسه ps5 دیدم 970 گذاشته بودن

نمرات بازی اومد ...
IGN نمره ۸ داده، خیلی تعریف کرده بود نمی‌دونم گیرش چی بود
یوروگیمر هم ۶ داده، نقدش رو ندیدم ولی میشه انتظار داشت به چی گیر داده، ( چرا شخصیت های مرد، هم قدرت شخصیت های زن هستن، زنا باید قوی تر باشن،چرا سیاه پوست نداره، چرا اون اژدها که نر بود با شخصیت مرد بازی رابطه برقرار نکرد و ... )

نوید جان خودت بیا نقد کن کیف کنیم

من آخرای استوری هستم و واقعا خوب بوده. یعنی خود داستان چیز خاص و جدیدی نیست برای JRPG ولی اتفاقات و باس‌فایتا و تغییراتی که تو گیم‌پلی میبینیم خیلی خوب و متنوعه. حقیقتش چیز زیادی نمیتونم بگم چون هر جور بگم اسپویل میشه اما مطمئنم غافلگیر میشید وقتی خودتون بخش استوری رو بازی کنید.

نقدارو نخوندم و نمیدونم داستانشون چیه که متای بازی ۷۹ هستش و یکی اون وسط ۶ داده! با چیزی که من تجربه کردم، انتظار داشتم بین ۸۲ ۳ بگیره. واقعا هایپ و رسانه خیلی تاثیر داره. بازی هم کمیت هم کیفیت رو کنار هم داره. خیلی محتوا داخل بازی قرار دادن. محتوایی که اکثر استودیوهای غربی در قالب بتل پس و سیزن‌پس و اینجور چیزا میفروشن. حتما زیاد دیدید که بازی ریلیز میشه مثلا لول کپ رو گذاشتن رو ۵۰، بعد میان با آپدیت مجانی یا حتی پولی، لول کپ رو میکنن ۵۵ و ملت خر کیف میشن. اینجا لول کپ کرکترا ۱۰۰ و سلاحشون ۱۵۰ هستش. ۲۰تا کرکتر قابل بازی داریم و قراره تا ۲ماه آینده ۲تا دیگه هم به صورت رایگان اضافه بشن.

از کامبت بازی بارها گفتم و خودتون هم دیدید یا حتی داخل دمو هم تجربه کردین که چقدر خفنه. تمام کارایی که انجام دادن برای راحتر کردن کار پلیرها برای فارم کرد متریال و چیزای دیگه. به شکل عجیبی برای مخاطباشون ارزش قائل شدن. چه طراحی منوها چه کیفیت کار و پولیش بودنش و چه از نظر محتوا. میگم نقدارو نخوندم و نمیدونم مشکل چی بوده. اونی که ۶ داده که کلا ارزش خوندن هم نداره. اینجور وقتا پیش میاد که طرف بازیو میذاره رو آسون‌ترین حالت ممکن و تهش میگه بازی آسونه و امتیاز کم میکنه.

در نهایت رسانه و هایپ و تبلیغات خیلی تاثیر داره رو متای همچین بازیایی. این بازی تمام چیزایی که ف‌ف۱۶ باید میداشت و نداشت رو یک جا داره با بهترین کیفیت ولی خب وضعیت متای بازی رو میبینیم. اینکه بازی مپ بزرگی نداره و جهان‌باز هم نیست یکی از بهترین تصمیماتشون بوده. سبک JRPG کلا کشش نداره براش مپ الکی بزرگ بسازن. این سیستم منطقه منطقه بودن بازی که خیلی هم بزرگ نیستن خیلی خووبه.

خیلی از چیزای مهم و اصلی بعد از پایان استوری و با شروع اندگیم، باز میشن و حتما اون موقع هم توضیحاتی میدم اگه لازم بود :D

موفق باشیم.

من آخرای استوری هستم و واقعا خوب بوده. یعنی خود داستان چیز خاص و جدیدی نیست برای JRPG ولی اتفاقات و باس‌فایتا و تغییراتی که تو گیم‌پلی میبینیم خیلی خوب و متنوعه. حقیقتش چیز زیادی نمیتونم بگم چون هر جور بگم اسپویل میشه اما مطمئنم غافلگیر میشید وقتی خودتون بخش استوری رو بازی کنید.

نقدارو نخوندم و نمیدونم داستانشون چیه که متای بازی ۷۹ هستش و یکی اون وسط ۶ داده! با چیزی که من تجربه کردم، انتظار داشتم بین ۸۲ ۳ بگیره. واقعا هایپ و رسانه خیلی تاثیر داره. بازی هم کمیت هم کیفیت رو کنار هم داره. خیلی محتوا داخل بازی قرار دادن. محتوایی که اکثر استودیوهای غربی در قالب بتل پس و سیزن‌پس و اینجور چیزا میفروشن. حتما زیاد دیدید که بازی ریلیز میشه مثلا لول کپ رو گذاشتن رو ۵۰، بعد میان با آپدیت مجانی یا حتی پولی، لول کپ رو میکنن ۵۵ و ملت خر کیف میشن. اینجا لول کپ کرکترا ۱۰۰ و سلاحشون ۱۵۰ هستش. ۲۰تا کرکتر قابل بازی داریم و قراره تا ۲ماه آینده ۲تا دیگه هم به صورت رایگان اضافه بشن.

از کامبت بازی بارها گفتم و خودتون هم دیدید یا حتی داخل دمو هم تجربه کردین که چقدر خفنه. تمام کارایی که انجام دادن برای راحتر کردن کار پلیرها برای فارم کرد متریال و چیزای دیگه. به شکل عجیبی برای مخاطباشون ارزش قائل شدن. چه طراحی منوها چه کیفیت کار و پولیش بودنش و چه از نظر محتوا. میگم نقدارو نخوندم و نمیدونم مشکل چی بوده. اونی که ۶ داده که کلا ارزش خوندن هم نداره. اینجور وقتا پیش میاد که طرف بازیو میذاره رو آسون‌ترین حالت ممکن و تهش میگه بازی آسونه و امتیاز کم میکنه.

در نهایت رسانه و هایپ و تبلیغات خیلی تاثیر داره رو متای همچین بازیایی. این بازی تمام چیزایی که ف‌ف۱۶ باید میداشت و نداشت رو یک جا داره با بهترین کیفیت ولی خب وضعیت متای بازی رو میبینیم. اینکه بازی مپ بزرگی نداره و جهان‌باز هم نیست یکی از بهترین تصمیماتشون بوده. سبک JRPG کلا کشش نداره براش مپ الکی بزرگ بسازن. این سیستم منطقه منطقه بودن بازی که خیلی هم بزرگ نیستن خیلی خووبه.

خیلی از چیزای مهم و اصلی بعد از پایان استوری و با شروع اندگیم، باز میشن و حتما اون موقع هم توضیحاتی میدم اگه لازم بود :D

موفق باشیم.
دقیقا همینه...
متا خیلی وقته که بی ارزش شده برام
چند نفر توی یوتوب که هم نظرم باشون رو دنبال میکنم و بچه های اینجا هم خودشون یه پا منتقدن و نظرشون راهنمای خوبیه، مثل شما ...
مثلا بازی Asterigos: Curse of the Stars که متاش زرده ولی واقعا یکی از خوبای ۲۰۲۳ بود
چند تا نقد میخوندم اکثرا از گیم پلی تعریف کردن و از داستان راضی نبودن
از بازی بیشتر بگو نوید جان، ما لذت می‌بریم

۲۰تا کرکتر قابل بازی داریم و قراره تا ۲ماه آینده ۲تا دیگه هم به صورت رایگان اضافه بشن.
بازی trials of mana رو دو بار تموم کردم
چون ۶ تا شخصیت قابل بازی داشت و دور اول با سه شخصیت و دور دوم با سه شخصیت باقی مونده ... حالا این بازی ۲۰ تا کرکتر داره که جوری که من دیده هر کدوم متمایز با دیگری
کلا اندازه یه بازی فایتینگ کرکتر داره 😁
راستی یه بازی در این دنیا به نام grandblue versus هست که اتفاقاً خیلی خوبه
بچه های فایتینگ باز از دستش ندن

راستی یه بازی در این دنیا به نام grandblue versus هست که اتفاقاً خیلی خوبه
بچه های فایتینگ باز از دستش ندن
البته دوتا بازی داره که جدیده Rising هست. یه نسخه رایگان هم داره هرکی خواست راحت میتونه بازی کنه.

نوید جان نقات ضعف بازی به نظر خودت چیه تا اینجا که بازی کردی؟

پ.ن:خدایا یوروگیمر رو از صحنه ی روزگار محو کن ...

مشکل اصلی دوربین هستش وقتی لاک میکنی رو انمی خصوصا اگه باس‌فایت بزرگ باشه! یه وقتایی دوربین قاطی میکنه. خود لاک کردنش هم یکمی مشکل داره ولی خب جفت اینارو گفتن به زودی تو آپدیت درست میکنیم. نکته بعدی خالی بود محیط بازیه که البته تو اکثر jrpgها میبینیم. صرفا به گذاشتن چندتا انمی و یه سری آیتم جمع کردی بسنده میکنن. حالا اینجا خیلی به چشم نمیاد چون لوکیشن‌های بازی بزرگ نیستن.

مشکل اصلی دوربین هستش وقتی لاک میکنی رو انمی خصوصا اگه باس‌فایت بزرگ باشه! یه وقتایی دوربین قاطی میکنه. خود لاک کردنش هم یکمی مشکل داره ولی خب جفت اینارو گفتن به زودی تو آپدیت درست میکنیم. نکته بعدی خالی بود محیط بازیه که البته تو اکثر jrpgها میبینیم. صرفا به گذاشتن چندتا انمی و یه سری آیتم جمع کردی بسنده میکنن. حالا اینجا خیلی به چشم نمیاد چون لوکیشن‌های بازی بزرگ نیستن.
بی زحمت هر وقت این مورد رو برطرف کردن اطلاع بده ...
ولی واقعا موردی نیست که بخوان نمره کم کنن
خیلی از بازی ها ازین دست مشکلات دارن و با آپدیت درست میشه دیگ
مورد دیگ هم به قول شما لوکیشن های بازی بزرگ نیستن زیاد، atlas fallen رو که بازی کنی تازه میفهمی محیط خالی یعنی چی 😁
بازی رو تموم کردی نظرت رو در مورد بازی بگو حتما، لطفاً
پ.ن: اکثر سایت ها که ۸ و ۸.۵ دادن آخرش گفتن: سیستم مبارزات خیلی خوب، دنیای زیبا، موسیقی حماسی و ... دو تا ایراد بگیر بدونیم براچی نمره کم کردی...
مثلا FF16 ماموریت های جانبی بازی واقعا تو دیوار بود، مبارزات بازی آسون بود، که اینارو اکثرا ذکر کرده بودن
با این حال لذت بخش بود بازی

نامردا 60 دلاره رو استیم.چرا اینقد گرونه حداقل 40 دلار میذاشتن.نوید رو استیم بازی میکنی؟چند خریدی؟

نه رو PS5
همون ۶۰$. بعد ریترنال و هیدیز و هورایزن فوربیدن وست و رمننت ۲، این پنجمین پیش‌خرید این نسل من بود که کاملا هم ارزشش رو داشته. واقعا محتوایی که تو بازی گذاشتن و ارزش تکرارش خیلی عجیبه. سیستم پیشرفت کرکترا یکی از بهترین و اعتیادآورترین‌هاس بین بازیای این سبکی. البته تنوع باس‌ها خیلی زیاد نیست خصوصا اگه بخوای پدر بازی رو در بیاری بیشتر به چشم میاد اما تا الان برای من مشکل بزرگی نبوده. صبر کنی آف میخوره خصوصا استیم که خیلی خوب و خرکی آف میخورن بازی‌ها.

نه رو PS5
همون ۶۰$. بعد ریترنال و هیدیز و هورایزن فوربیدن وست و رمننت ۲، این پنجمین پیش‌خرید این نسل من بود که کاملا هم ارزشش رو داشته. واقعا محتوایی که تو بازی گذاشتن و ارزش تکرارش خیلی عجیبه. سیستم پیشرفت کرکترا یکی از بهترین و اعتیادآورترین‌هاس بین بازیای این سبکی. البته تنوع باس‌ها خیلی زیاد نیست خصوصا اگه بخوای پدر بازی رو در بیاری بیشتر به چشم میاد اما تا الان برای من مشکل بزرگی نبوده. صبر کنی آف میخوره خصوصا استیم که خیلی خوب و خرکی آف میخورن بازی‌ها.
نوید جان بخش استوری رو بعضی از نقد ها میگفتن ۱۳_۱۴ ساعته ... درسته ؟
آقا بیشتر از بازی بنویس حال کنیم تا اسفند نمیتونم بازی کنم😁
احساس میکنم قراره خیلی از این بازی حمایت بشه، در قالب dlc شخصیت و مراحل و ...

• Like
Reactions: J. Constantine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or