من آخرای استوری هستم و واقعا خوب بوده. یعنی خود داستان چیز خاص و جدیدی نیست برای JRPG ولی اتفاقات و باسفایتا و تغییراتی که تو گیمپلی میبینیم خیلی خوب و متنوعه. حقیقتش چیز زیادی نمیتونم بگم چون هر جور بگم اسپویل میشه اما مطمئنم غافلگیر میشید وقتی خودتون بخش استوری رو بازی کنید.
نقدارو نخوندم و نمیدونم داستانشون چیه که متای بازی ۷۹ هستش و یکی اون وسط ۶ داده! با چیزی که من تجربه کردم، انتظار داشتم بین ۸۲ ۳ بگیره. واقعا هایپ و رسانه خیلی تاثیر داره. بازی هم کمیت هم کیفیت رو کنار هم داره. خیلی محتوا داخل بازی قرار دادن. محتوایی که اکثر استودیوهای غربی در قالب بتل پس و سیزنپس و اینجور چیزا میفروشن. حتما زیاد دیدید که بازی ریلیز میشه مثلا لول کپ رو گذاشتن رو ۵۰، بعد میان با آپدیت مجانی یا حتی پولی، لول کپ رو میکنن ۵۵ و ملت خر کیف میشن. اینجا لول کپ کرکترا ۱۰۰ و سلاحشون ۱۵۰ هستش. ۲۰تا کرکتر قابل بازی داریم و قراره تا ۲ماه آینده ۲تا دیگه هم به صورت رایگان اضافه بشن.
از کامبت بازی بارها گفتم و خودتون هم دیدید یا حتی داخل دمو هم تجربه کردین که چقدر خفنه. تمام کارایی که انجام دادن برای راحتر کردن کار پلیرها برای فارم کرد متریال و چیزای دیگه. به شکل عجیبی برای مخاطباشون ارزش قائل شدن. چه طراحی منوها چه کیفیت کار و پولیش بودنش و چه از نظر محتوا. میگم نقدارو نخوندم و نمیدونم مشکل چی بوده. اونی که ۶ داده که کلا ارزش خوندن هم نداره. اینجور وقتا پیش میاد که طرف بازیو میذاره رو آسونترین حالت ممکن و تهش میگه بازی آسونه و امتیاز کم میکنه.
در نهایت رسانه و هایپ و تبلیغات خیلی تاثیر داره رو متای همچین بازیایی. این بازی تمام چیزایی که فف۱۶ باید میداشت و نداشت رو یک جا داره با بهترین کیفیت ولی خب وضعیت متای بازی رو میبینیم. اینکه بازی مپ بزرگی نداره و جهانباز هم نیست یکی از بهترین تصمیماتشون بوده. سبک JRPG کلا کشش نداره براش مپ الکی بزرگ بسازن. این سیستم منطقه منطقه بودن بازی که خیلی هم بزرگ نیستن خیلی خووبه.
خیلی از چیزای مهم و اصلی بعد از پایان استوری و با شروع اندگیم، باز میشن و حتما اون موقع هم توضیحاتی میدم اگه لازم بود
موفق باشیم.