خب منم بعد از طی شدن پروسه 8 ساعته نصب بازی() تونستم بازی رو تجربه کنم. واقعا لذت بخش هست حدودا 3 ساعتی پاش نشستم. گرافیک تو پیست ها مختلف و زمان ها متفاوت خیلی متغیر هست و گاها خیلی فک برانداز میشه گاها هم ضعیف میشه! بیشترین قابلیتی که باعث شبیه ساز بودن بازی هست قابلیت استفاده از آهنگ ها خودتون تو بازی هست و شنیدن آهنگ هایی که تو واقعیت پشت فرمون میشنوید تو بازی حس خیلی باحالی داره:d. 5 تا ماشین هدیه برای پیش خرید هم تو گاراژم بود
.
ولی صداگذاری بازی انصافا ضعیفه مثلا صدا موتور خیلی گنگ و مبهمه و ... فکر کنم باید پچ اساسی برای صدا بدن
نصب نسخه دیجیتالی برای من حدود 5-6 ساعت کشید و حتی به سرم زد کنسول رو خاموش کنم چون نصب GTA V با 17 گیگ کمتر از 1 ساعت کشید اما این 14 گیگ بود :d
بحثه تفاوت تو اتاق و بیرون اتاق نیستواقعا دارید در مورد صدا گذاری کم لطفی میکنید, من نمیدونم مقیاس مقایسه دوستان در مورد صدا گذاری چی هست, آخه اگه برید با همون زانتیا هم تست کنید میبینید دقیقا صدایی رو میشنوید که توی اتاق زانتیا میاد, نباید انتظار داشته باشید تو کلاس ماشین های شهری صدای داخل اتاق با صدای بقل اگزوز یکی باشه که, من نمیدونم واقعا کدوم بازی دیگه ای اومده صدای واقعی تر داشته که این الان شده بد؟!
خب خیالم راحت شد چون فکر میکردم شما با حالت واقعی دارید مقایسه میکنید بازیوپس طبیعیه از اون شاهکاراییه که از ژاپنی ها بر میاد!بحثه تفاوت تو اتاق و بیرون اتاق نیستصداگذاری هم منظورم کیفیت به گوش رسیدن بود صدا بود که واقعا مشکل داره!! یکی دوتا ماشین هم امتحان کردم همشون همینجوری بودن و خیلی غیر طبیعی بود من هم مقیاسم فورزا4 هست که چندروز پیش هم بازی میکردم و صدا ها واقعا متفاوت بودن! کلا فکر کنم ایراد فنی باشه که پیش اومده و مشکل پایه ای و اساسی از صداگذاری نباشه و بشه با یک آپدیت حلش کرد
اونجایی که بولد کردم رو که جدی نگفتی ؟ یعنی از نظر شما شبیه ساز ترین چیز ممکن توی این بازی گوش دادن به آهنگهایی که تو واقعیت در ماشین شخصی خودتون گوش میدید هست ؟ اگه اینطوره که پیشنهاد میکنم خیلی شیک بازی رو ببوسی بزاری کنار !خب منم بعد از طی شدن پروسه 8 ساعته نصب بازی() تونستم بازی رو تجربه کنم. واقعا لذت بخش هست حدودا 3 ساعتی پاش نشستم. گرافیک تو پیست ها مختلف و زمان ها متفاوت خیلی متغیر هست و گاها خیلی فک برانداز میشه گاها هم ضعیف میشه! بیشترین قابلیتی که باعث شبیه ساز بودن بازی هست قابلیت استفاده از آهنگ ها خودتون تو بازی هست و شنیدن آهنگ هایی که تو واقعیت پشت فرمون میشنوید تو بازی حس خیلی باحالی داره:d.
اونجایی که بولد کردم رو که جدی نگفتی ؟ یعنی از نظر شما شبیه ساز ترین چیز ممکن توی این بازی گوش دادن به آهنگهایی که تو واقعیت در ماشین شخصی خودتون گوش میدید هست ؟ اگه اینطوره که پیشنهاد میکنم خیلی شیک بازی رو ببوسی بزاری کنار !![]()
اونجایی که بولد کردم رو که جدی نگفتی ؟ یعنی از نظر شما شبیه ساز ترین چیز ممکن توی این بازی گوش دادن به آهنگهایی که تو واقعیت در ماشین شخصی خودتون گوش میدید هست ؟ اگه اینطوره که پیشنهاد میکنم خیلی شیک بازی رو ببوسی بزاری کنار !![]()
اره در کل که قابلیت خیلی خفنی هست اصلا آدم انرژی میگیره! البته بعضی آهنگ ها آدمو یاد خاطرات تلخ رانندگی میندازن انرژی منفی میدن ولی کلا آهنگای خودت یه چیز دیگست پشت فرمون:d. این یامائوچی هم شدید کف اسپانیاست کلا ورداشته اسپانیا رو چپونده تو بازی از پیست بگیر تا لوکیشن ها عکاسی 70 درصد اسپانیاست:dچرااااا ؟:d من بدون آهنگ های درخواستی بازی بهم نمیچسبه
:d حتی بعضی وقتها بخاطر باگ OST خود بازی رو پخش میکرد و 6-7 بار مسابقه رو رستارت میکردم تا آهنگ درخواستی پخش بشه
:d
البته PD رو این قابلیت رو برای امثال من و مرتضی گذاشته دیگه :d قابلیت خفنیه :d
اره در کل که قابلیت خیلی خفنی هست اصلا آدم انرژی میگیره! البته بعضی آهنگ ها آدمو یاد خاطرات تلخ رانندگی میندازن انرژی منفی میدن ولی کلا آهنگای خودت یه چیز دیگست پشت فرمون:d. این یامائوچی هم شدید کف اسپانیاست کلا ورداشته اسپانیا رو چپونده تو بازی از پیست بگیر تا لوکیشن ها عکاسی 70 درصد اسپانیاست:d
بازی تا الان دو بار برام فریز کرده! هردوبار هم بعد از اتمام مسابقه و نشون دادن نتایج! حالا نمیدونم بعد اپدیت حل میشه یا نه. صدا بازی هم گه گاهی کم و زیاد میشه خود به خود! مثلا یجا اصلا صدا موتور نمیاد بعد درست میشه. گیم پلی هم انصافا اعتیاد آوره میشینم پاش بلند شدنم با خداست:d
اره در کل که قابلیت خیلی خفنی هست اصلا آدم انرژی میگیره! البته بعضی آهنگ ها آدمو یاد خاطرات تلخ رانندگی میندازن انرژی منفی میدن ولی کلا آهنگای خودت یه چیز دیگست پشت فرمون:d. این یامائوچی هم شدید کف اسپانیاست کلا ورداشته اسپانیا رو چپونده تو بازی از پیست بگیر تا لوکیشن ها عکاسی 70 درصد اسپانیاست:d
بازی تا الان دو بار برام فریز کرده! هردوبار هم بعد از اتمام مسابقه و نشون دادن نتایج! حالا نمیدونم بعد اپدیت حل میشه یا نه. صدا بازی هم گه گاهی کم و زیاد میشه خود به خود! مثلا یجا اصلا صدا موتور نمیاد بعد درست میشه. گیم پلی هم انصافا اعتیاد آوره میشینم پاش بلند شدنم با خداست:d
اگر دنده اتوماتیک بازی میکنی:
به خاطر این که وقتی ترمز میگیری دستت رو از رو گاز ول میکنی که غلطه!اینم یه نکته تستی و کنکوری
!