Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

منم Anniversary Edition گرفتم ولی چون ریجن بازی با اکانتم یکی نیست اولا کلی آواتار پرید ! :( :دی بعدشم یه دوزاری هم نداد چه برسه یه میلیون :دی
ولی تو Seasonal Events دوتا Time Trial بود طلا گرفتم ییهوی پولم 3 میلیون شد به لطف ماشینای Anniversary ! :دی در کل فقط بخاطر قاب خیلی خیلی زیباش گرفتم مخصوصا پشتش که عقل از سرم میپرونه :love: :دی

از خود بازی هم گفتنیا رو بچه ها گفتن مخصوصا آریا که خیلی کامل توضیح داده. دستش درد نکنه نقد بازی هم که خوندین دیگه حتما ؟!

بازی خیلی اعتیاد اوره برعکس GT5 ! اصلا گذر زمان رو حس نمیکنم :دی یه روز کامل رو فقط با رفیق قدیمی دوران کودکی نیسان Silvia گذروندم :love:

...

امیر آقا ، بعد از وارد کردن و دانلود کد ، طبیعتا همین جوری دوستتون گفت اول بازی همه ی Content ها را نمایش می ده و بعد اضافه می کنه ، الان که اضافه نکرده و توی بازی هم زیاد جلو نرفته ، به نظرم اول بزاره آپدیت بشه ( من بعد اپدیت تست کردم و گرفتم و آپدیت کردم و کد زدم ) ، بعد یا دوباره دانلود کنه از Download History و اجرا یا کلا سیو دیتا و گیم دیتا اینا رو دیلیت کنه و بازی رو مثل روز اولش با آپدیت و ... اجرا کنه .( کد ها که طبیعتا به آپدیت نمی دونم ربط داشته باشه یا نه ، ولی چون DL می کنه و آپدیت نباشه شاید توی Login نشدن و این موارد دچار اختلال یا چیزی بشه...)

آپدیت گرن توریسمو که دیگه هفت خان رستم!
من بعد سه بار تونستم توی ساعت خلوت ( صبح زود زود ، غیر رایگان ) دانلودش کنم ، توی ساعت های شلوغ اینا واقعا اذیت می کنه ، مخصوصا با این شرایط اینترنت و سرعت.( تغییر تنظیمات از لن به وایرلس هم امتحان کنه ، ضرری نداره ، روی دو روش تست کنه )

......

- - -ویرایش - - -

یکی از دوستان anniversary edition رو گرفته ولی به یه مشکلی برخورده!
کدی که داشته رو زده تا 1,000,000 پول بهش داده بشه، وقتی توی بازی رفته هم گفته شده شما این مقدار پول دریافت کردید و فلان و ... ، اما هیچ خبری از پول نیست! :d
الان تکلیف چیه؟ چندتا Event هم رفته ولی میگه هنوز خبری از پول نشده!

اگر کسی این نسخه رو گرفته،دوست ما رو دریابه! :d

اگه اون کد نمی گیره حتما اشتباه هست . چون تو بازی تیکن تورنومنت 2 یه کد داشت میگفت پول اضافی با چند تا چیز اضافی دیگه میده مال من کد اشتباه بود و من هر کاری کردم که از اون کد استفاده کنم نشد . دیگه منم بیخیالش شدم . الان اینم اینطوری شده هیچ ارتباطی به اپدیت نداره . فقط یه چیز این CD GT6 الان ریجین 2 هست ببین اکانت دوستت ریجین 2 هست . چون اگه ریجین اکانت با ریجین CD یکی نباشه کد اجرا نمی شه . اگه یکی بود و باز کد اجرا نشد قطعا اون کد اشتباهه و بیخیالش شو

آخرین ویرایش:
من اکنتم ریجن 2ست ، انیورسری ادیشن هم که ریجن 2 گرفتم و کد رو که زدم همه رو دان کرد فقط پول رو نگرفتم چون بازی رو اپدیت نکرده بودم ، بعدش که اپدیت کردم پول رو هم داد.

من اکنتم ریجن 2ست ، انیورسری ادیشن هم که ریجن 2 گرفتم و کد رو که زدم همه رو دان کرد فقط پول رو نگرفتم چون بازی رو اپدیت نکرده بودم ، بعدش که اپدیت کردم پول رو هم داد.

عالیه . حالا شما خوبه بالاخره گرفتیش من اون کد داخل بازی تیکن اشتباه بود هی error میداد

ولی تو Seasonal Events دوتا Time Trial بود طلا گرفتم ییهوی پولم 3 میلیون شد به لطف ماشینای Anniversary !
:biggrin1:
کدوم هاش؟ همونی که یه ائودی و یه فوکوسه؟

در کل فقط بخاطر قاب خیلی خیلی زیباش گرفتم مخصوصا پشتش که عقل از سرم میپرونه
:love:
:biggrin1:

عالیه قابش من که کاور و مشماش رو برگردوندم روش :دی خداییش باید یه استند درست کنی بذاری وسط خونه یه هاله نور هم بندازی رو پشت قابش.
.............
یه لطف پولی فونی یه 206 rc هم گرفتم تیون تا ته و کف خواب کردم ماشین رو.چراغ عقب صادراتی + پک لوک هم داره :دی توی تاپیک عکس ها میذارمش.

البته بین ماشینای Anniversary یکیشون خیلی خوب پول میده ولی این سه تارو گلد بگیرید حسابی پولدار میشید :دی

Hudson لعنتی چند صدم ثانیه با گلد فاصله داشتم :(( :دی

اون که خیلی آسون بود:dبرنامه ریزی کردم پنجشنبه جمعه این هفته بیارمش زیر 1:26 ثانیه:d

این درصدهای جایزه رو در نظر داشته باشین ! :دی اگه 5 روز پشت سر هم آنلاین بشین جایزه ـش دو برابر میشه و همین جایزه عظیم Hudson وقتی دو برابر بشه خیلی لذتش بیشتره ! :دی
ولی مثل اینکه یه سری مشکلات هم داره. من Hudson رو برنز گرفتم و برای طلا تلاش نکردم که وقتی درصدم به 200 رسید برم سراغش ، بعد یه دفعه یه روز به جای اینکه درصدم بالا بره پایین رفت ! :| یعنی مثلاً از 170% رسید به 130% یا یه همچین چیزی ! :| با اینکه پشت سر هم آنلاین شده بودم.
الآن هم که تلویزیونم ترکیده و نمیتونم بازی کنم.

اون که خیلی آسون بود:dبرنامه ریزی کردم پنجشنبه جمعه این هفته بیارمش زیر 1:26 ثانیه:d

این ادا یکم زیاد نیست زیر 1:26 ؟ شما یبارم تا روزی که یه پیست بسته شه زیر 100 نفر نبودی بعد حالا میخوای یهو Ranking 1st رو بدست بیاری !!!!! واقعا ادا خیلی بزرگی میکنی . اختلافات سر هزارم ثانیه ست بعد یهو 2 ثانیه تایمو میخوای کاهش بدی

آخرین ویرایش:
این ادا یکم زیاد نیست زیر 1:26 ؟ شما یبارم تا روزی که یه پیست بسته شه زیر 100 نفر نبودی بعد حالا میخوای یهو Ranking 1st رو بدست بیاری !!!!! واقعا ادا خیلی بزرگی میکنی . اختلافات سر هزارم ثانیه ست بعد یهو 2 ثانیه تایمو میخوای کاهش بدی

شما هم که فردی بی ادعا و متواضع هستین دیگه.حالا خوبه نوشتت رو ویرایش کردی وگرنه یامائوچی باید به دادم میرسید.اون شکلک نشون میده دارم شوخی میکنم استاد.2-3 ساعت بازی کردم آخرش 1:28 زدم و به هیچ وجه نمیتونم به پای اساتیدی مثل شما برسم

شما هم که فردی بی ادعا و متواضع هستین دیگه.حالا خوبه نوشتت رو ویرایش کردی وگرنه یامائوچی باید به دادم میرسید.اون شکلک نشون میده دارم شوخی میکنم استاد.2-3 ساعت بازی کردم آخرش 1:28 زدم و به هیچ وجه نمیتونم به پای اساتیدی مثل شما برسم

نوشته ویرایش کردم چون یه چیز یادم رفت بگم جا گذاشتم . اگه ویرایش از نظر شما ایراده من نمی دونم چرا گزینه ویرایش رو گذاشتن واسه چی (!) شما معمولا شوخی تون با حرافاهای جدی تون یکی هست

نوشته ویرایش کردم چون یه چیز یادم رفت بگم جا گذاشتم . اگه ویرایش از نظر شما ایراده من نمی دونم چرا گزینه ویرایش رو گذاشتن واسه چی (!) شما معمولا شوخی تون با حرافاهای جدی تون یکی هست

سه تا جمله نوشتی هرسه تاشون غلط انشایی دارن(لطفا ویرایش شود).الان مشکل این وسط چیه؟واقعا چیه؟

سه تا جمله نوشتی هرسه تاشون غلط انشایی دارن(لطفا ویرایش شود).الان مشکل این وسط چیه؟واقعا چیه؟
نیازی نیست ویرایش کنم . همون که منظور مو رساندم کافیه . سری ادم مینویسه پیش میاد غلط بنویسی واسه همه پیش میاد . کلاس اول دبستان که نیست حتما کتابی حرف بزنم . شما فعلا برو اون 1:25 رو بزن و باعث حیرت همگان شو . مثل همون 1:24 که زدی در عرض 30 دقیقه نابودش کردم . راستی شما همیشه این کارته 10 ساعت بازی کنه میای میگی 1 ساعت رفتم دیگه امارت دستمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or