YAMAUCHI
کاربر سایت
سلام
ببخشید اگه سوالم بد جاست
پول کم آوردم داخل بازی،میشه از ماشین های داخل گاراژ هیچی فروخت؟
من هرچی گشتم ندیدم
قطعا میشه فروخت ولی بعضی ماشینها رو اگه بفروشی فقط از لیست حذف میشه و پولی بهت نمیده
سلام
ببخشید اگه سوالم بد جاست
پول کم آوردم داخل بازی،میشه از ماشین های داخل گاراژ هیچی فروخت؟
من هرچی گشتم ندیدم
قطعا میشه فروخت ولی بعضی ماشینها رو اگه بفروشی فقط از لیست حذف میشه و پولی بهت نمیده
من همون اولای بازیم(national B) یکی از مسابقاتش ماشین میخاست.اشتباه یکی دیگه خریدم.
الان کلا موندم نه میتونم برم لول بعدی نه پول دارم ماشینو بخرم.چکار کنم پول بشه در اورد؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوستان چه قدر تفاوت هست بین G27 و Force GT؟
بعدش این که دقیقا چه طوریه سیستمش؟ارتعاش و لگد زدن و فشار چرخش در جهت عکس فرمون رو میده؟دسته دنده هاشون فقط سکوئنشاله؟
به عنوان کسی که G27 داشتم نظرم رو میدم
کلا G27 فقط با GT حال میده و با بازیهایی مثل NFS DIRT و ... خیلی حال نمیده
G27 رو GT ساپورت کامل میکنه مثلا تنها بازی که میتونی لذت استفاده از کلاج رو حس کنی و یا دنده ای که G27 داره حس فوق العاده ای داره
اما یه سری معایب داره
قدرت فید بک بالاش گاهی اوقات اذیت میکنه و بیش از حد لگد میزنه البته برای کسی که تازه پشت G27 بشینه اذیت میکنه ولی من بعد از یه مدت عادت کردم
در مورد DFGT هم ویل خوبی هست و اختصاصی برای GT ساخته شده ولی خب از نظر کیفییت قطعات خیلی از G27 پایین تره البته اگه تا حالا پشت ویل حرفه ای نشستی من DFGT رو پیشنهاد میکنم برای استفاده از G27 باید هم تمرین داشته باشی و هم واقعا عاشق رانندگی باشی وگرنه خیلی زود ازش خسته میشی شاید هم متنفر![]()
مخلصیم وظیفه بودخیلی ممنون از توضیحاتت،فقط این دنده ش رو اگه بگی من راحت میشم![]()
تا حالا پشت ویل نبودم ولی خب عاشق رانندگی هستم،دست هام سنگینه فید بک میخوامبعدش در جت عکس چرخش فرمون هم فشار میده؟یعنی مثلن به چپ چرخونده باشی بعدش فرمون در جهت راست فشار وارد کنه؟
ممنون از راهنماییت. مسابقشو با همون ZR1 رفتم ترکوندمشون, اکثرا prototype بودنم. بعدشم با اندازه ساوبر پول ندارم, مگه ماشینای دیگه میزارن پولتو برا اونا جمع کنی, عجب چیزه باحالیه این jayleno oldsmobile. قدرتش 1000 اسبه, 375 تا هم میره ,با اینکه قیافش به 200 تا هم نمیخوره!
دوستان چه قدر تفاوت هست بین G27 و Force GT؟
بعدش این که دقیقا چه طوریه سیستمش؟ارتعاش و لگد زدن و فشار چرخش در جهت عکس فرمون رو میده؟دسته دنده هاشون فقط سکوئنشاله؟
یکی از دوستان anniversary edition رو گرفته ولی به یه مشکلی برخورده!
کدی که داشته رو زده تا 1,000,000 پول بهش داده بشه، وقتی توی بازی رفته هم گفته شده شما این مقدار پول دریافت کردید و فلان و ... ، اما هیچ خبری از پول نیست! :d
الان تکلیف چیه؟ چندتا Event هم رفته ولی میگه هنوز خبری از پول نشده!
اگر کسی این نسخه رو گرفته،دوست ما رو دریابه! :d
نه اتفاقا
میگه میزنم آپدیت یکم میگذره، آپدیت قطع میشه!
بازی هم که جایزه کم میده، شدیدا به بازی نیازمنده!![]()
یکی از دوستان anniversary edition رو گرفته ولی به یه مشکلی برخورده!
کدی که داشته رو زده تا 1,000,000 پول بهش داده بشه، وقتی توی بازی رفته هم گفته شده شما این مقدار پول دریافت کردید و فلان و ... ، اما هیچ خبری از پول نیست! :d
الان تکلیف چیه؟ چندتا Event هم رفته ولی میگه هنوز خبری از پول نشده!
اگر کسی این نسخه رو گرفته،دوست ما رو دریابه! :d