Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

قطعا میشه فروخت ولی بعضی ماشینها رو اگه بفروشی فقط از لیست حذف میشه و پولی بهت نمیده

من همون اولای بازیم(national B) یکی از مسابقاتش ماشین میخاست.اشتباه یکی دیگه خریدم.
الان کلا موندم نه میتونم برم لول بعدی نه پول دارم ماشینو بخرم.چکار کنم پول بشه در اورد؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

من همون اولای بازیم(national B) یکی از مسابقاتش ماشین میخاست.اشتباه یکی دیگه خریدم.
الان کلا موندم نه میتونم برم لول بعدی نه پول دارم ماشینو بخرم.چکار کنم پول بشه در اورد؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

اگه میتونی اینو از یوتیوب ببینی خیلی کلک خوبیه :d

[video=youtube;WMeaLi89FZ0]http://www.youtube.com/watch?v=WMeaLi89FZ0[/video]

دوستان چه قدر تفاوت هست بین G27 و Force GT؟
بعدش این که دقیقا چه طوریه سیستمش؟ارتعاش و لگد زدن و فشار چرخش در جهت عکس فرمون رو میده؟دسته دنده هاشون فقط سکوئنشاله؟

بعدش این که دقیقا چه طوریه سیستمش؟ارتعاش و لگد زدن و فشار چرخش در جهت عکس فرمون رو میده؟دسته دنده هاشون فقط سکوئنشاله؟

به عنوان کسی که G27 داشتم نظرم رو میدم
کلا G27 فقط با GT حال میده و با بازیهایی مثل NFS DIRT و ... خیلی حال نمیده
G27 رو GT ساپورت کامل میکنه مثلا تنها بازی که میتونی لذت استفاده از کلاج رو حس کنی و یا دنده ای که G27 داره حس فوق العاده ای داره
اما یه سری معایب داره
قدرت فید بک بالاش گاهی اوقات اذیت میکنه و بیش از حد لگد میزنه البته برای کسی که تازه پشت G27 بشینه اذیت میکنه ولی من بعد از یه مدت عادت کردم
در مورد DFGT هم ویل خوبی هست و اختصاصی برای GT ساخته شده ولی خب از نظر کیفییت قطعات خیلی از G27 پایین تره البته اگه تا حالا پشت ویل حرفه ای نشستی من DFGT رو پیشنهاد میکنم برای استفاده از G27 باید هم تمرین داشته باشی و هم واقعا عاشق رانندگی باشی وگرنه خیلی زود ازش خسته میشی شاید هم متنفر :>

attachment-431393d1376409844-05801065751222290765.jpg

به عنوان کسی که G27 داشتم نظرم رو میدم
کلا G27 فقط با GT حال میده و با بازیهایی مثل NFS DIRT و ... خیلی حال نمیده
G27 رو GT ساپورت کامل میکنه مثلا تنها بازی که میتونی لذت استفاده از کلاج رو حس کنی و یا دنده ای که G27 داره حس فوق العاده ای داره
اما یه سری معایب داره
قدرت فید بک بالاش گاهی اوقات اذیت میکنه و بیش از حد لگد میزنه البته برای کسی که تازه پشت G27 بشینه اذیت میکنه ولی من بعد از یه مدت عادت کردم
در مورد DFGT هم ویل خوبی هست و اختصاصی برای GT ساخته شده ولی خب از نظر کیفییت قطعات خیلی از G27 پایین تره البته اگه تا حالا پشت ویل حرفه ای نشستی من DFGT رو پیشنهاد میکنم برای استفاده از G27 باید هم تمرین داشته باشی و هم واقعا عاشق رانندگی باشی وگرنه خیلی زود ازش خسته میشی شاید هم متنفر :>

خیلی ممنون از توضیحاتت،فقط این دنده ش رو اگه بگی من راحت میشم :دی
تا حالا پشت ویل نبودم ولی خب عاشق رانندگی هستم،دست هام سنگینه فید بک میخوام :دی بعدش در جت عکس چرخش فرمون هم فشار میده؟یعنی مثلن به چپ چرخونده باشی بعدش فرمون در جهت راست فشار وارد کنه؟

Last edited by a moderator:
خیلی ممنون از توضیحاتت،فقط این دنده ش رو اگه بگی من راحت میشم :دی
تا حالا پشت ویل نبودم ولی خب عاشق رانندگی هستم،دست هام سنگینه فید بک میخوام :دی بعدش در جت عکس چرخش فرمون هم فشار میده؟یعنی مثلن به چپ چرخونده باشی بعدش فرمون در جهت راست فشار وارد کنه؟
مخلصیم وظیفه بود :)

اما دنده :
اول اینو بگم که G27 دارای گیربکس 6 دنده هست ولی DFGT فقط تق تق :d باید دنده عوض کنی
البته من برای مسابقات از دنده ی فلزی پشت فرمون استفاده میکردم چون تا بخوای کلاج بگیری و بری دنده دو و سه آخر شدی :d ولی خب اون وقتهایی که با زانتیا :x میرفتم فقط با گیربکس میرفتم که وقتی دنده عوض میکردم پسر داییم میگفت سلامتی آقای راننده صلوات :d
در باره ی چرخش فرمون :d هم باید بگم این اصطلاحات برای فرمونهای فراسو و ... دیگه هست که از فنر :d استفاده میکنند و قیمتشون هم 20 هزار تومنه :d ولی اینجا کلا قضیه فرق داره شما با قدرت فیدبک یا همون نیرویی که به فرمون وارد میشه روبرو هستی . هر حرکتی در جاده میکنی باعث وارد شدن نیرو به چرخ میشه و همین قدرت به فرمون و دست راننده منتقل میشه درست مثل واقعیت . مثلا جایی که ماشین از جاده با سرعت 180 کیلومتر میره بیرون مرد میخواد G27 رو نگه داره :d

- - -ویرایش - - -

دست فرمون ما رو ببین بد نیست :bighug: [video]http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=e89b4b12c9dde1576932c9fcee5242f7[/video]

ممنون از راهنماییت. مسابقشو با همون ZR1 رفتم ترکوندمشون, اکثرا prototype بودنم. بعدشم با اندازه ساوبر پول ندارم, مگه ماشینای دیگه میزارن پولتو برا اونا جمع کنی, عجب چیزه باحالیه این jayleno oldsmobile. قدرتش 1000 اسبه, 375 تا هم میره ,با اینکه قیافش به 200 تا هم نمیخوره!

اره . ولی تا وقتی شتان بگیره دهن ادم صاف میشه .. دیر دور میگیره . ZR1 قدرت شتاب و همه چیزش عالیع . ولی تو Time زدن در مقابل غولهایی مثل Nissan 92R . Suber . MINOLTA. Mazda 787 واقعا عددی نیست . ولی باهاش تو مسابقات میشه WIN شی . ادم بیشتر دوست داره با ماشین مورد علاقش بازی کنه

اختلاف قیمت این 2 تا خیلی زیاده.
اگر امکان هزینه کردن رو داری در خرید G27 شک نکن.

یکی از دوستان anniversary edition رو گرفته ولی به یه مشکلی برخورده!
کدی که داشته رو زده تا 1,000,000 پول بهش داده بشه، وقتی توی بازی رفته هم گفته شده شما این مقدار پول دریافت کردید و فلان و ... ، اما هیچ خبری از پول نیست! :d
الان تکلیف چیه؟ چندتا Event هم رفته ولی میگه هنوز خبری از پول نشده!

اگر کسی این نسخه رو گرفته،دوست ما رو دریابه! :d

کدی که داشته رو زده تا 1,000,000 پول بهش داده بشه، وقتی توی بازی رفته هم گفته شده شما این مقدار پول دریافت کردید و فلان و ... ، اما هیچ خبری از پول نیست! :d

آپدیت کرده بازی رو امیر ؟

نه اتفاقا :دی
میگه میزنم آپدیت یکم میگذره، آپدیت قطع میشه!
بازی هم که جایزه کم میده، شدیدا به بازی نیازمنده! :دی

نه اتفاقا :دی
میگه میزنم آپدیت یکم میگذره، آپدیت قطع میشه!
بازی هم که جایزه کم میده، شدیدا به بازی نیازمنده! :دی

اره دیگه امیر !‌
باید آپدیت کنه وگرنه کد نمیتونه رو بازی پیدا بشه !‌

مثل دی ال سی ها اگر دی ال سی هارو دان کنی ولی بازی رو آپدیت نکنی اجرا نمیشه !‌

امیر آقا ، بعد از وارد کردن و دانلود کد ، طبیعتا همین جوری دوستتون گفت اول بازی همه ی Content ها را نمایش می ده و بعد اضافه می کنه ، الان که اضافه نکرده و توی بازی هم زیاد جلو نرفته ، به نظرم اول بزاره آپدیت بشه ( من بعد اپدیت تست کردم و گرفتم و آپدیت کردم و کد زدم ) ، بعد یا دوباره دانلود کنه از Download History و اجرا یا کلا سیو دیتا و گیم دیتا اینا رو دیلیت کنه و بازی رو مثل روز اولش با آپدیت و ... اجرا کنه .( کد ها که طبیعتا به آپدیت نمی دونم ربط داشته باشه یا نه ، ولی چون DL می کنه و آپدیت نباشه شاید توی Login نشدن و این موارد دچار اختلال یا چیزی بشه...)

آپدیت گرن توریسمو که دیگه هفت خان رستم!
من بعد سه بار تونستم توی ساعت خلوت ( صبح زود زود ، غیر رایگان ) دانلودش کنم ، توی ساعت های شلوغ اینا واقعا اذیت می کنه ، مخصوصا با این شرایط اینترنت و سرعت.( تغییر تنظیمات از لن به وایرلس هم امتحان کنه ، ضرری نداره ، روی دو روش تست کنه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or