Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

حرفی که میزنی تا وقتی درسته که بازی از نظر پاداش استاندارد باشه! ولی الان برای این قضیه خرید اعتبار پولی که بازی میده کم شده تا دست به جیب بشی برای محتوا هایی باید بعنوان جایزه داخل بازی باشن. پس رو بازی منو تو که آفلاین میزنیم هم تاثیر داره چون سیستم مالی بازی بر این اساس بسته شده و من و تو هم داریم تاثیر میپذیریم

شخصا بازم با این قضیه مشکلی ندارم ! :دی حرف شما البته درسته ولی فکر نمیکنم این microtransactions حذف بشه ولی حداقل امید دارم بازی از نظر پاداش استاندارد بشه با آپدیت ...

بالاخره GT6 رو پلات کردم !!!

خب میخوام اولین نفری باشم که

413899b23d1739f31.png

به اولین کسی که gt6 رو پلات کرد تبریک بگم :x

c2356ea30b9e53471.png

این دستی که سونی به سر و روی psn کشیده هم خیلی خیلی فوق العادش کرده ...

آخرین ویرایش:
یامائوچی بمیری با این آپدیت دادنت ! :(( از دیشب PS3 روشن بود تا الآن برای آپدیت ، صبح بیدار شدم دیدم بعد از 12،13 ساعت ارور داده. :( آخرین بار که چک کردم حدوداً 55،56% رفته بود. :(
آقا همون طور که گفتم پولی که بازی میده تقریباً در حد نسخه قبلی هست ! :دی من بعد از حدود 5 ساعت ، تقریباً 1 میلیون پول بدست آوردم (تازه هنوز وارد مسابقات اساسی که پول بیشتر میدن نشدم) که میشه خیلی از ماشین ها رو باهاش خرید ولی خب هنوز کلی فاصله با بعضی ماشین ها داره. مشکل بزرگ و اصلی سر ماشین های جایزه هست که تعدادشون خیلی کمتر شده و به جای هر Event که قدیما جایزه میداد ، الآن برای جمع کردن نصف ستاره های هر بخش ، کل ستاره های هر بخش و لیسانس ها جایزه میده. البته بعد از آپدیت مثل اینکه توی بخش Festival of Speed هم جایزه اومده. ولی کلاً این کم شدن هدیه ها خیلی کار بدی بود. :|
2،3 تا Event جدید هم بعد از آپدیت اضافه شده که من رو امیدوار کرد که شاید در آینده هم Event های بیشتری به بازی اضافه کنن.

گرافیک بازی به طرز وحشتناکی بالاس ( با در نظر گرفتن این نسل و چرخه شبانه روز و اب و هوای متغیر :d )
نسل بعد میخواید چیکار ؟؟ :bighug:

viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
................
اینم مقایسه دوتا از ترک های بازی با واقعیت

viewer.php
[/URL][/IMG]

viewer.php
[/URL][/IMG]
مرد مومن اون 3 تا عکس بالا ماشین استاندارد هست ! :دی همون Formula GT خودمون هست که اینجا هم استاندارده ولی کیفیتش بهتر از قبل شده.

اینم تغییرات ژیان (البته نه دقیقاً ژیانی که داخل ایران بود :دی) نسبت به قبل :

یامائوچی بمیری با این آپدیت دادنت ! :(( از دیشب PS3 روشن بود تا الآن برای آپدیت ، صبح بیدار شدم دیدم بعد از 12،13 ساعت ارور داده. :( آخرین بار که چک کردم حدوداً 55،56% رفته بود. :(
آقا همون طور که گفتم پولی که بازی میده تقریباً در حد نسخه قبلی هست ! :دی من بعد از حدود 5 ساعت ، تقریباً 1 میلیون پول بدست آوردم (تازه هنوز وارد مسابقات اساسی که پول بیشتر میدن نشدم) که میشه خیلی از ماشین ها رو باهاش خرید ولی خب هنوز کلی فاصله با بعضی ماشین ها داره. مشکل بزرگ و اصلی سر ماشین های جایزه هست که تعدادشون خیلی کمتر شده و به جای هر Event که قدیما جایزه میداد ، الآن برای جمع کردن نصف ستاره های هر بخش ، کل ستاره های هر بخش و لیسانس ها جایزه میده. البته بعد از آپدیت مثل اینکه توی بخش Festival of Speed هم جایزه اومده. ولی کلاً این کم شدن هدیه ها خیلی کار بدی بود. :|
2،3 تا Event جدید هم بعد از آپدیت اضافه شده که من رو امیدوار کرد که شاید در آینده هم Event های بیشتری به بازی اضافه کنن.

مرد مومن اون 3 تا عکس بالا ماشین استاندارد هست ! :دی همون Formula GT خودمون هست که اینجا هم استاندارده ولی کیفیتش بهتر از قبل شده.

اینم تغییرات ژیان (البته نه دقیقاً ژیانی که داخل ایران بود :دی) نسبت به قبل :

منم حال کردم انلانش رو ببینم ولی اپدیت سنگین بود بارندگی هم بود موفق نشدم اپدیت کنم . بازی رو چند روز دیر تر ریلیز میکردی این اپدیت رو داخل Disc میزدی دیگه . حالا ببینیم اپدیت B spec که قراره بیاد چند گیگه حتما 2 3 گیگ هست !!!!!!!!!!!!

اینم ماشینای درون DLC ( با آپدیت 1.01 ، اشتباه گرفته نشه !!) :d

DLC Content:
PRECISION PACK
- Nissan GT-R NISMO GT3 (15th Anniv '13)
- Audi R8 LMS Ultra (15th Anniv '12)
- Corvette Stingray C7 (15th Anniv '14)
- Tesla Motors Model S Signature Performance (15th Anniv '12)
- SRT Viper GTS (15th Anniv '13)
- Cars can be accessed from your Garage.
TORQUE PACK
- Ford GT40 Mark (15th Anniv '66)
- Pagani Huayra (15th Anniv '13)
- Renault Mégane Trophy (15th Anniv '11)
- Alpine A110 1600 S (15th Anniv '72)
- Lancia STRATOS (15th Anniv '73)
PERFORMANCE PACK
- Audi R18 TDI (15th Anniv '11)
- BMW Z8 (15th Anniv '01)
- Chevrolet Corvette Coupe C2 (15th Anniv '63)
- KTM X-BOW R (15th Anniv '12)
- Lexus IS F Racing Concept (15th Anniv '08)
ADRENALINE PACK
- Cizeta V16T 15th (Anniv '94)
- Ford Focus ST (15th Anniv '13)
- Mercedes SLS AMG GT3 (15th Anniv '11)
- Shelby Cobra Daytona Coupe (15th Anniv '64)
- Toyota 86 GT (15th Anniv '12)
VELOCITY PACK
- Audi Sport quattro S1 Rally Car (15th Anniv '86)
- Ford Shelby GT500 (15th Anniv '13)
- Honda HSV-010 GT (15th Anniv '11)
- Lotus Europa S.2 (15th Anniv '68)
- Volkswagen Scirocco GT24 (15th Anniv '08)
15th Anniversary RACING SUIT & HELMET PACK
- You acquired the 15th Anniversary Racing Suit and Helmet.
- Suits and helmets can be equipped from your Garage.
15th Anniversary PAINT ITEM PACK
- You acquired the 15th Anniversary Paint Item.
- The Paint Items you earn can be used to paint your car in GT Auto.

- 4 avatars for online play.
:-o

سلام دوستای گل.آقا فیروز تبریک میگم گل کاشتی.دوستان یه سوال!اگه من آبدیت رو با pc دانلود کنم میتونم رو کنسولم نصبش کنم و دوباره رو فرمویر 4.46 بازی کنم یا نمیشه؟

اینم بنز معروف آپدیت، چه رخی داره تو photo mode:

دو تا چیز منو خیلی ناراحت کرده، یکی نمای دوربین که خیلی از ماشین دوره، در ضمن چرخش ۳۶۰ درجه نداره، اصلا لذت رانندگی دید زدن ماشین از نمای نیم رخ، سه رخ و تمام رخه. دوربین فقط می چسبه به پشت ماشین، اونم خیلی دور. امیدوارم یه فکری به حالش بکنن تو gt5 که خبری نشد البته من همه آپدیت هاش رو نگرفتم.
یه مورد دیگه گرافیک نچسب بازی در حین گیمپلی هست، اختلاف بین گیمپلی، replay, و عکس ها خیلی زیاده. اصل قضیه کم کاری شده، اونم تو سالی که گرید اومده (فقط از لحاظ گرافیک)
یهعکس هم از ماشین های dlc (که تو بازی هستن ولی با استایل gt بهتون گیفت میده که از خرید ماشین بی نیاز میشین):

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or