Gran Turismo 6 [پست اول حتماً خوانده شود]

ببینید با واقعیت مو میزنه ؟!! :-o ( خودم از داخل بازی انداختم !)

40165905646369234551.png
مهدی جان با سیو ایمیج روجرو زدی؟؟

راهی هست دوربین پشت ماشین رو نزدیک تر کرد؟ خیلی دوره
auto install رو تو آپشن off کنین لودینگ ها سریع تر میشه.
(با اینکه روشن بودنش باید سریع کنه)

راهی هست دوربین پشت ماشین رو نزدیک تر کرد؟ خیلی دوره
auto install رو تو آپشن off کنین لودینگ ها سریع تر میشه.
(با اینکه روشن بودنش باید سریع کنه)

نه دیگه !
چون داره Game Data نصب میکنه ، لودینگش طول میکشه و بالطبع اگه خاموش کنی ، سریعتر میشه لودینگها !

بچه ها این قضیه ی نصب اتوماتیک رو یکی روشن کنه !
روشن باشه یا خاموش ؟
تاثیرش چطوریه ؟

--==--

بچه ها آپدیتی برای بازی اومده ؟ حجمش چقدره ؟

--==--

هنوز بچه ها تو بازی GT MODE داریم که بتونیم تم پیش زمینه رو عوض کنیم /؟/
چه ماشینی رو پیشنهاد میکنید برای اول بازی ؟

--==--

هنوز میتونیم آهنگ های خودمون رو اضاف کنیم ؟

--==--

:d

بچه ها این قضیه ی نصب اتوماتیک رو یکی روشن کنه !
روشن باشه یا خاموش ؟
تاثیرش چطوریه ؟

--==--

بچه ها آپدیتی برای بازی اومده ؟ حجمش چقدره ؟

--==--

هنوز بچه ها تو بازی GT MODE داریم که بتونیم تم پیش زمینه رو عوض کنیم /؟/
چه ماشینی رو پیشنهاد میکنید برای اول بازی ؟

--==--

هنوز میتونیم آهنگ های خودمون رو اضاف کنیم ؟

--==--

:d

روشن باشه ، وقتی نصبش تموم شد سرعت لودینگ بهتر میشه !
آپدیت 1.01 با حجم ناقابل 1.2 گیگ
فک نکنم باشه ، تم خودش بینظیره !
خودش هوندا رو بهت پیشنهاد میده !
امتحان نکردم اما بالطبع باید بشه

روشن باشه ، وقتی نصبش تموم شد سرعت لودینگ بهتر میشه !
آپدیت 1.01 با حجم ناقابل 1.2 گیگ
فک نکنم باشه ، تم خودش بینظیره !
خودش هوندا رو بهت پیشنهاد میده !
امتحان نکردم اما بالطبع باید بشه

ممنون داداش مهدی ! دمت گرم !
:-*
فقط این آپدیت نافابل اطلاعات رسمیش رو به صورت متن ندارید ببینیم چه چیزی کم و زیاد میشه ؟
فقط داداش مهدی مطمعنید نمیتونیم تمش رو عوض کنیم ؟
:|

فقط این آپدیت نافابل اطلاعات رسمیش رو به صورت متن ندارید ببینیم چه چیزی کم و زیاد میشه ؟
تمامی اطلاعات همین چیزاست که فقط 1 ماشین اضافه میشه :

Vision GT has been added to the home screen.
Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo is available as a gift car.
Online part has been modified on the home screen. 1.00 had 4 available online modes. Community, Open lobby, Quick Match and Seasonal events. In the 1.01 patch there is only Open lobby and Seasonal events in the online section on the home screen.
GT game server is now online in Europe
Car tuning menus has been updater to expand/collapse function.
Freshman Cup added to National B mode.
Status screen has an updated layout.
Tyre type fitted to car is now displayed in lower left corner of race display when driving.

وقتی nــساعت بازی کردی و تازه پول ماشین مورد علاقه ــت جور شد , بعد یه نفر فقط با یه کلیک و پرداخت پول اون ماشین رو گیر بیاره متوجه میشی داستان چیه :d

گفتم که اگه یه بازی مثل BF بود و میدیدم من که مثلا یه عمر با بدبختی تو جت حرفه ای شدم یه نوب داره با میسل روم لاک میکنه در حالی که یه ربع تو جت نبوده کلا اره حرص ادم در میاد ولی تو GT که من بازی خودمو میکنم به کسی هم کاری ندارم و آنلاینش رو شاید برای اینکه فقط بازی کرده باشم 2 3 بار چک میکنم فرقی برام نداره یکی پول داره خوب بخره به من چه من بازی خودمو میکنم :دی

گفتم که اگه یه بازی مثل BF بود و میدیدم من که مثلا یه عمر با بدبختی تو جت حرفه ای شدم یه نوب داره با میسل روم لاک میکنه در حالی که یه ربع تو جت نبوده کلا اره حرص ادم در میاد ولی تو GT که من بازی خودمو میکنم به کسی هم کاری ندارم و آنلاینش رو شاید برای اینکه فقط بازی کرده باشم 2 3 بار چک میکنم فرقی برام نداره یکی پول داره خوب بخره به من چه من بازی خودمو میکنم :دی

حرفی که میزنی تا وقتی درسته که بازی از نظر پاداش استاندارد باشه! ولی الان برای این قضیه خرید اعتبار پولی که بازی میده کم شده تا دست به جیب بشی برای محتوا هایی باید بعنوان جایزه داخل بازی باشن. پس رو بازی منو تو که آفلاین میزنیم هم تاثیر داره چون سیستم مالی بازی بر این اساس بسته شده و من و تو هم داریم تاثیر میپذیریم

حرف تو هم درسته کیا جون ولی خب واسه منی که آنلاین GT5 رو جویدم قشنگ گذاشتم کنار ، زیاد این مسئله خوشایند نیست همونطور که تو بتلفید هم ازین جور مشکلات رو اعصاب هست ! :دی

سری GT به اندازه کافی همیشه فروشش بالا بوده از نظر منم لازم نیست با این قضایای microtransaction بخوان بیشتر از این پول سازی کنن . امیدوارم تو آپدیت های بعدی کلا منتفی بشه .

آخرین ویرایش:
اصلا وضعیت پول خیلی مسخره شده
2 ساعت مپ ها رو میری هیچ ماشینی نمیده
تازه بخوای ماشینم بخری ریسکش بالاست اگه ماشین مناسبی نگیری پولت میپره جبرانشم که ... :|
حالا تیونینگ و این حرفا بماند :d
اصلا حال و هواش به همین بود که ماشین جایزه میداد یا یک سری جادها هر دفعه میرفتی ماشین جایزه میداد میفروختی پولش و خرج میکردی
هر سال میگذره بدتر میشه 8-|

آقا بشینید پای این بازی دیگه بیخیال نمیشید
هی به خودم میگفتم که بعد از این مرحله کنسول رو خاموش میکنم بازم ادامه میدادم تا اینکه 5 ساعت پشت سر هم بازی کردم:| :d
خدایی گیم پلی این بازی حرف نداره
مرحله های جانبی بازی خیلی خیلی باحالتره ، باید سعی کنید تو یه زمان مشخص مسافتی رو که بهتون میگه طی کنید
عاشق این سیستمشم :x
من دیگه تو gt5 انقدر حرفه ای شدم که این بازی رو مثل آب خوردن میرم ولی بعضی از ماشینها قلق خاصی دارن
کلا" آدم گیم پلی بازیهایی رو که از رو عشق و علاقه ساخته بشن حس میکنه :x
خدایی تعداد افرادی که اینجوری بازی میسازن خیلی کم هستن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or