salar_dariush
کاربر سایت
مهدی جان با سیو ایمیج روجرو زدی؟؟ببینید با واقعیت مو میزنه ؟!! :-o ( خودم از داخل بازی انداختم !)
![]()
مهدی جان با سیو ایمیج روجرو زدی؟؟ببینید با واقعیت مو میزنه ؟!! :-o ( خودم از داخل بازی انداختم !)
![]()
اینکه یوشیدا تو اکانت توییترش گفته منتظر نمرات باشید معنی خاصی میده ؟؟![]()
راهی هست دوربین پشت ماشین رو نزدیک تر کرد؟ خیلی دوره
auto install رو تو آپشن off کنین لودینگ ها سریع تر میشه.
(با اینکه روشن بودنش باید سریع کنه)
اره دیگه، کلا اگه جا نداری خاموش کنی بهتره. کرش و فریز هم گزارش شده وقتی روشنهنه دیگه !
چون داره Game Data نصب میکنه ، لودینگش طول میکشه و بالطبع اگه خاموش کنی ، سریعتر میشه لودینگها !
بچه ها این قضیه ی نصب اتوماتیک رو یکی روشن کنه !
روشن باشه یا خاموش ؟
تاثیرش چطوریه ؟
--==--
بچه ها آپدیتی برای بازی اومده ؟ حجمش چقدره ؟
--==--
هنوز بچه ها تو بازی GT MODE داریم که بتونیم تم پیش زمینه رو عوض کنیم /؟/
چه ماشینی رو پیشنهاد میکنید برای اول بازی ؟
--==--
هنوز میتونیم آهنگ های خودمون رو اضاف کنیم ؟
--==--
:d
روشن باشه ، وقتی نصبش تموم شد سرعت لودینگ بهتر میشه !
آپدیت 1.01 با حجم ناقابل 1.2 گیگ
فک نکنم باشه ، تم خودش بینظیره !
خودش هوندا رو بهت پیشنهاد میده !
امتحان نکردم اما بالطبع باید بشه
تمامی اطلاعات همین چیزاست که فقط 1 ماشین اضافه میشه :فقط این آپدیت نافابل اطلاعات رسمیش رو به صورت متن ندارید ببینیم چه چیزی کم و زیاد میشه ؟
Vision GT has been added to the home screen.
Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo is available as a gift car.
Online part has been modified on the home screen. 1.00 had 4 available online modes. Community, Open lobby, Quick Match and Seasonal events. In the 1.01 patch there is only Open lobby and Seasonal events in the online section on the home screen.
GT game server is now online in Europe
Car tuning menus has been updater to expand/collapse function.
Freshman Cup added to National B mode.
Status screen has an updated layout.
Tyre type fitted to car is now displayed in lower left corner of race display when driving.
وقتی nــساعت بازی کردی و تازه پول ماشین مورد علاقه ــت جور شد , بعد یه نفر فقط با یه کلیک و پرداخت پول اون ماشین رو گیر بیاره متوجه میشی داستان چیه :d
گفتم که اگه یه بازی مثل BF بود و میدیدم من که مثلا یه عمر با بدبختی تو جت حرفه ای شدم یه نوب داره با میسل روم لاک میکنه در حالی که یه ربع تو جت نبوده کلا اره حرص ادم در میاد ولی تو GT که من بازی خودمو میکنم به کسی هم کاری ندارم و آنلاینش رو شاید برای اینکه فقط بازی کرده باشم 2 3 بار چک میکنم فرقی برام نداره یکی پول داره خوب بخره به من چه من بازی خودمو میکنم![]()
حرف تو هم درسته کیا جون ولی خب واسه منی که آنلاین GT5 رو جویدم قشنگ گذاشتم کنار ، زیاد این مسئله خوشایند نیست همونطور که تو بتلفید هم ازین جور مشکلات رو اعصاب هست !گفتم که اگه یه بازی مثل BF بود و میدیدم من که مثلا یه عمر با بدبختی تو جت حرفه ای شدم یه نوب داره با میسل روم لاک میکنه در حالی که یه ربع تو جت نبوده کلا اره حرص ادم در میاد ولی تو GT که من بازی خودمو میکنم به کسی هم کاری ندارم و آنلاینش رو شاید برای اینکه فقط بازی کرده باشم 2 3 بار چک میکنم فرقی برام نداره یکی پول داره خوب بخره به من چه من بازی خودمو میکنم![]()