Gran Turismo 5 : Prologue

900 تا ماشین!!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek:
یا خدا،چشمام تار شد.فقط دو سه روز طول میکشه تا همش رو ببینی چه برسه به اینکه همش رو هم امتحان کنی!!!!!!!!!!!!!!!:eek:
دوباره پولیفونی ازون کارا کرد که باید دستش رو ببوسیم.توی 1و2و3و4ش شاهد بودیم.دمش گرم.
ولی آخر کسی نگفت کی میاد؟؟؟!!!
این هم سایت اصلیش بروید و حال کنید:
www.granturismoworld.com
باید FLASH PLAYER V9.0 و یکم حوصله داشته باشین ولی سایت مثل بازی قشنگه.
متشکرم فعلاً.M.A

مطمئنين؟!!
من كه قبلا بازي ارجينالش رو داشتم پشت پكش نوشته بود : 700 ماشين به همراه 56 مسير !
نمیدونم شاید ماشینهای دسته دو که توی بازی بودن هم به اون 700 تایی که شما میگی اضافه کرده بودن
!
900 تا ماشین!!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek:
یا خدا،چشمام تار شد.فقط دو سه روز طول میکشه تا همش رو ببینی چه برسه به اینکه همش رو هم امتحان کنی!!!!!!!!!!!!!!!:eek:
.M.A

درسته منم هر شماره از Gt مخصوصا GT4 حدود 2 روز اول فقط داشتم ماشینا و جزییاتشونو چک میکردم:love:

آقایون من با یه چیز این بازی شدیداً حال میکنم(حتی برادرم که به روی خودش نمیاره ولی با این بازی کف میکنه):جزئیات ماشین رو دقیقاً نوشته و من با مطابقت دادن چند تا ماشین با این مجله ماشین ها پی بردم 100%درسته!!!
بازیه کاملاً با کلاسیه!!ارزش تکرار رو داره البته ازون بازیاست که تموم نمیشه.جالب اینه که از همون شماره ی یک قابلیت آپگرید ماشین ها وجود داشت!!!کاشکی تو این قسمت هم باشه که 100% هست ولی اگه میشد رنگ و ... هم به طور دلخواه عوض کنیم،(:eek:!!)دیگه من بازی رو نمیگیرم!!؟چون احتمال خودکشی و ازدیاد هیجان داره و مثل قرص ایکس عمل میکنه.
هر کی بازی رو گرفته مواظب خودش باشه به دو دلیل:1.دلیل بالا که توضیح دادم،منظورم قرص ایکسه 2.اینه که با لو دادن خودش ممکنه من بیام خونشون بکشمش و بازی رو ازش بر دارم!!!
موفق و سربلند و پیروز و هر چی که خواستید باشید:M.A

این بازی از همه لحظ بهترینه ومیشه به این بازی لقب بهترین بازیه ریسینگ قرنو داد.
002.jpg

کسی جرأت داره این بازی رو دست کم بگیره تا بیام یه مقدار نوازشش کنم!!!!
آقای Star Game کجای کاری!بابا ما شعارمون همونیه که گفتی!یعنی:گرن توریسمو=سلطان بازی های ریسینگ

شک نکنید ...
این بهترین و بی نظیر ترین بازی ماشین هست که تا به حال ساخته شده.
بله ، واقعا نظیر نّ
Forza 2 که اون همه صدا کرده بود و از GS نمره 9.2 گرفت ، در مقابل این بازی حرفی واسه گفتن نداره.

تا حالا این عکسه که توی جاده خاکی ه ندیده بودم ! خوشمان آمد ....

شک نکنید ...
این بهترین و بی نظیر ترین بازی ماشین هست که تا به حال ساخته شده.
بله ، واقعا نظیر نّ
Forza 2 که اون همه صدا کرده بود و از GS نمره 9.2 گرفت ، در مقابل این بازی حرفی واسه گفتن نداره.

البته شما هم شکن نکن که این بازی تحت هر شرایطی حداقل از همون Gamespot :cheesygri امتیاز کمتر از Forza میگیره !! به هر حال رسم رو رسومات رو نباید نادیده گرفت ;)

البته شما هم شکن نکن که این بازی تحت هر شرایطی حداقل از همون Gamespot امتیاز کمتر از Forza میگیره !! به هر حال رسم رو رسومات رو نباید نادیده گرفت

بله ، توی GS که بعضی مواقع واقعا حق خوری میشه .

با عرض سلام دوستان میخواستم بدونم این ماشین های که تو دموی gt5 prologue قفل دارن چطور باز میشن ممنون

اون ابتدا و تا قبل از نمایشگاه Tokyo Motor ماشین ها قفل بودند ، الان اگه شما Sign In کرده باشی در PSN و وارد بازی بشی همشون باز هستن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or