Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    484
خالق خود بازي چند ماه پيش اعلام كرده بود بازي به صورت رسمي سال 2010 مياد. حرف مسئول هاي سوني اصلا نميشه حساب كرد. تا بيش از 10 تا بازي شون بوده كه تاخير خورده. اين بازي كه هنوز تاريخ رسمي هم نداره. صبر بايد كرد اما من يكي خيلي مطئنم 2010 مياد :biggrin1:
توی آخرین مصاحبه هم یامائوچی به کامل شدن و آماده بودن بازی اشاره کرده بود
اواخر سال میلادی زمان خوبی برای عرضه بازیهای محبوب و پرفروشه فکر نمیکنم این فرصتو راحت از دست بدند( اوایل 2010 هم بیاد خوبه:biggrin1:)

( اوایل 2010 هم بیاد خوبه:biggrin1:)
اگه بره برای 2010 , اوایل نمیاد بلکه اواسط 2010 میاد چون سونی هیچوقت دو بازی بسیار بزرگ خودش رو پشت سر هم عرضه نمیکنه.
به نظر بنده هم همون اواسط 2010 میاد.

یه مشکلی من دارم و اون اینه که اصلا نمیتونم منتظر بمونم این بازی ریلیز بشه.یادش بخیر وقتی اولین بار gran1 رو بازی کردم چه حالی داد.اون موقع جوون بودیم:(هنوزم هیچ بازیه ریسینگی مثل gran1 بهم حال نداده.
بعضی بازیها هستند که نبودشون همیشه احساس میشه.اول فوتبال بعدشم یه بازیه ریسینگ توپ.امیدوارم دیگه زمان عرضشو عقب نندازن.

اگه بره برای 2010 , اوایل نمیاد بلکه اواسط 2010 میاد چون سونی هیچوقت دو بازی بسیار بزرگ خودش رو پشت سر هم عرضه نمیکنه.
به نظر بنده هم همون اواسط 2010 میاد.
پارسال که Resistance 2 و Little Big Planet وMotorstorm و Naruto Ultimate Ninja Storm و .... توی ماههای آخر سال میلادی به ترتیب اکتبر،نوامبر و دسامبر ریلیز شدن.
امسالم همینطور خواهد شد (Ratchet & Clank a crack in time,uncharted among thieves,MAG) به احتمال زیاد Gran Turismo 5 هم بهشون اضافه میشه.

من دیدم یه سری از بچه ها توی بازارچه بخش تبادل بازی زدن GT5 رو میفروشم یا GT5 فروخته شد! اونا واسه چیه؟؟؟ مگه بازی ریلیز شده؟
اون GT5 نیست GTP Prologue که یه نسخه ابتدایی و در واقع یه دمو از GT5 اصلیه .
ارزش خریدن داره؟؟؟ Prologueرو میگم!
البته خیلی وقته اومده ولی اگر هنوز امتحانش نکردی ارزشش رو داره .

آخرین ویرایش:
prologue تعداد ماشیناش وجادهاش کمه؟
حدود 70 تا ماشین و 6-7 تا مسیر برای مسابقه داشت که هر کدوم از نقطه برعکس شروع بشه خودش یه مسیر متفاوت به نظر میاد! تعداد مسیر رو ضربدر 2 کن!
خلاصه دموی کاملیه که حتی تعداد ماشینهای Prologue از خیلی از بازیهای ریسینگ کاملی که در مارکت موجوده بیشتره و البته طراحی فوق العاده رئالیستیکی هم داره .

آفایون عزیز Kazunori Yamauchi با مجله auto week مصاحبه کرده و گفته بزودی تاریخ عرضه بازی به طور رسمی اعلام خواهد شد !!
که به نظر میاد در tokiyo game show 2009 اعلام کنه ! 100%

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or