راهنمای؟!چی؟دوستان گرافیک چه طوره واقعا همون طوره که در عکسا و Trailer ها دیدیم من که یه trailer از PSN با Ps3 دانلود کردم دیدم.اصلا باورنکردنی بود اگه واقعا این طوری باشه که آخرشه اگه کسی این بازی رو داره یه راهنمایی کنه ممنون میشم.
یعنی واقعا همین طوریه.راهنمای؟!چی؟
اگر منظورتون گرافیک که In-Game هست.
100٪ این Prologue رو بازی کردم(مگه میشه اینو بازی نکنیم!!!)عالیه همه چیز خوب بود هر چند بازی اصلی خیلی وسیع تر بهتر از Prologue خواهد بود.کنترل ماشین با دسته خیلی خوب کار شده بود.یعنی واقعا همین طوریه.
ببخشید شما این بازی رو دارید یا حد اقل بازی کردید.بهتر بگم گیم پلی بازی رو دیدید.
ممنونم.:smile:
ممنون.100٪ این Prologue رو بازی کردم(مگه میشه اینو بازی نکنیم!!!)عالیه همه چیز خوب بود هر چند بازی اصلی خیلی وسیع تر بهتر از Prologue خواهد بود.کنترل ماشین با دسته خیلی خوب کار شده بود.
آره، البته خیلی وقته ماشین تولید شده اسمش هم GTbyCITROËN ـهبچه ها یه چیز خیلی جالب رو میدونستید ! ماشینی که Polyphony Digital برای سیتروئن طراحی کرده بود یعنی Citroen GT ازش 6 تا تولید خواهد شد که قیمتش چیزی حدود 1.8 میلیون دلار یا 1800 میلیون تومان اعلام شده :biggrin1:
واقعا جالبه من شنیده بودم Polyphony Digital دستی تو طراحی و ساخت ماشین های شرکت های بزرگ داره مثل Niessan ولی این دیگه واقعا فک منو انداخت زمین :biggrin1:
WoOOooOoowWآره، البته خیلی وقته ماشین تولید شده اسمش هم GTbyCITROËN ـه
به عظمت Polyphony Digital پی ببرید
نمونه واقعیش:
آره Nissan GT-R ! ساخت نمایشگر چند منظوره این ماشین دست Polyphony بوده !البته همین بچه های Polyphony Digital توی طراحی صفحه ی نمایش یکی از ماشین های نیسان هم دست داشتند کلا این شرکت نفوذ خاصی توی این صنعت داره مخصوصا رئیس شرکت.