trancearena
کاربر سایت
بنظرتون شبیه این نیست؟:
خب راست میگه بنده خدا با اون اینترنت بوقی که دارید بایدم مسخرش کنید بزارید عکس دوم هم لود شه عکس شورولتههههبنظرمون شبیه چی نیست الان ؟! بیا جواب بده منظورتو بفهمیم شاید شما فارسی حرف میزنی ما مریخی .
الله اکبر !
عکسی Load نمیشه!
عکسی Load نمیشه!خب راست میگه بنده خدا با اون اینترنت بوقی که دارید بایدم مسخرش کنید بزارید عکس دوم هم لود شه عکس شورولتهههه
اره عزیزم یکم زیادی شبیهه
عکسها لود میشه شما تو مسائلی که متوجه نیستی دخالت نکن. شبیه که نیست هیچ اگر قرار باشه اینطور قضاوت کنیم همه ماشینهای هم سطح کارخانه های تولید کنند اتومبیل شبیه همند!خب راست میگه بنده خدا با اون اینترنت بوقی که دارید بایدم مسخرش کنید بزارید عکس دوم هم لود شه عکس شورولتهههه
اره عزیزم یکم زیادی شبیهه
درسته که اینجا جاش نیست عزیز ولی نه اینکه اون دوست منو مسخره کنییدعکسها لود میشه شما تو مسائلی که متوجه نیستی دخالت نکن. شبیه که نیست هیچ اگر قرار باشه اینطور قضاوت کنیم همه ماشینهای هم سطح کارخانه های تولید کنند اتومبیل شبیه همند!
بد حرف زدن سر یکی دوتا پست نیست آخه، وقتی یه مدیری همچین تذکری بهت می ده، یعنی در این جور صحبت کردن ها سابقه داری.البته فکر نمیکنم بد حرف زده باشم. توهین نکردم که شما بخوای به خاطر 4 کلمه شرمندم بشی!
به قول اون دوستمون باید راحت بهش میگفتیم اینجا جاش نیست.
تمام اين اخطار ها به خاطر احترام گذاشتن به همديگر هست شما مياي دوباره همون كار مي كني ؟ شما سعي كن فقط گزارش بده جاي اين حركت وگرنه باهات طور ديگه اي برخورد ميشه.اقا تاريخ دقيق ريليز اين بازي هنوز مشخص نشده ؟!؟
بلاخره 2010 مياد يا 2009 ؟!؟
بنظرتون شبیه این نیست؟:
جوری میگید سابقه داری که انگار کسی ندونه فکر میکنه چه خبره! خوبه من زیاد پست نمیدم پستام بیشتر در جهت راهنمایی بقیس.سایت که متعلق به شماست مگه من ادعای مالکیت کردم؟! ببخشید کلا متوجه حرفای شما نشدم.بد حرف زدن سر یکی دوتا پست نیست آخه، وقتی یه مدیری همچین تذکری بهت می ده، یعنی در این جور صحبت کردن ها سابقه داری.
توهین نکردی ولی صاحب این تاپیک یا این بخش هم نیستی که هر نظری خوشت نیومد رد کنی و یا بخوای تعیین که کی توی بحث شرکت بکنه و کی نکنه.