Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
سلام به همگی
یه سوالی داشتم
من 1-2 بار همین انجمن یا جای دیگه که یادم نیست توضیحاتی در مورد منوی بازی و آیتماش دیده بودم,کسی یادش هست اون صفحه تو کدوم انجمنه و لطف کنه لینکشو بده به من؟؟؟؟
ممنون می شم

سلام
من یه سوالی داشتم در مورد عکس پروفال
میشه عکسی رو که با کامپیوتر دانلود کردم بزارمش جای عکس پروفالم تو بازی؟؟؟؟؟
اگه میشه چطوری باید این کارو بکنم؟؟؟؟
ممنون

Last edited by a moderator:
درود دوستان
نمیدونم اینجا باید بپرسم یا نه!
دوستان لطف می کنند لینکی از دانلود آخرین آپدیت های این بازی رو برای بنده بزارن . من هر چی گشتم چیز درستی پیدا نکردم . آخرین آپدیت ، چه ورژنی هست؟

سلام من بازیم رو آپدیت کردم ولی هرکاری میکنم از توی ماشین بازیم عکس نمیندازه این باگ رو ورداشتن از بازی ؟
راستی برسم لول 30 ردبول 2011 آزاد میشه ؟

سلام من بازیم رو آپدیت کردم ولی هرکاری میکنم از توی ماشین بازیم عکس نمیندازه این باگ رو ورداشتن از بازی ؟
راستی برسم لول 30 ردبول 2011 آزاد میشه ؟

رسیدی لول 30 یه sebiastian vettel red bull challenge باز میشه هر 3 تاشو برنز بگیری به دونه بهت میده

کیست مرا یاری کند :دی
از عهد بوقم تازه بازی و شروع کردم :دی نه میتونم لایسنس و بجز برنز بگیرم ( نمیدونم چطوری میگیرید خودم و خفه کردم 3 تا نقره دارم ):دی سرعت و کم و زیاد میکنم هرکار میکنم نمیشه :دی

یچیز که رو اعصابه منه بیشتر لولها باید ماشین و با شرایط بخری :دی ( نخندین که قبلا بازیخور حرفه ای نبودم :دی )

کیست مرا یاری کند :دی
از عهد بوقم تازه بازی و شروع کردم :دی نه میتونم لایسنس و بجز برنز بگیرم ( نمیدونم چطوری میگیرید خودم و خفه کردم 3 تا نقره دارم ):دی سرعت و کم و زیاد میکنم هرکار میکنم نمیشه :دی

یچیز که رو اعصابه منه بیشتر لولها باید ماشین و با شرایط بخری :دی ( نخندین که قبلا بازیخور حرفه ای نبودم :دی )

اصلا نیاز نیست ماشین بخری
لایسنس ها هم فقط باید تمرین کنی !
مخصوصا باید رو پیچها تمرکز کنی که به بهترین شکل بتونی بری!
کلا خیلی حوصله میخواد :|

بیشتر از 2 سال از عرضه ی بازی گذشته ، دیگه وقتشه عکس هاتون رو رو کنید که ببینیم بهترین عکاس سایت کیه بالاخره ! :دی
من که هرچی داشتم رو کردم ، شما هم عکس هاتون رو بزارید هم در مورد عکس ها نظر بدید .

http://forum.bazicenter.com/thread35935/page35/#post2469038
عکسات خیلی خوب بودن.....
من هم به زودی عکسامو میزارم ....:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or