Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
اصلا نیاز نیست ماشین بخری
لایسنس ها هم فقط باید تمرین کنی !
مخصوصا باید رو پیچها تمرکز کنی که به بهترین شکل بتونی بری!
کلا خیلی حوصله میخواد :|

دستت درد نکنه :دی یعنی انقدر من خر تشریف دارم نمیدونم لایسنس ماشین خریدن نمیخواد :دی با L3 که جهت استفاده میشه R3 هم بسمت بالا حرکت میدم فکر میکنم سرعت بالاتر میره :دی !!!!!!!!!!! مگه چندتا دست و انگشت دارم همش و با هم بزنم بتونم یک مدال طلا بگیرم :دی
از اینکه چه ماشینی برای چه سالیه هیچی توی GT نفهمیدم بعضی موقعها میمونم چه ماشینی باید خرید :دی

دوستان یه سوال من چه جوری میتوانم این physical strength راننده رو زیاد کنم داره همین جوری داره میاد پایین
========
راستی الانم راننده ام داره خودش بازی میکنم و منم امدم توی بازی سنتر>:)چه حالی میده اتوماتیک خودش بازی کنه:d

حسین سعی کن بهش بگی با احتیاط برونه چون هرچقد اون فلش قرمز رو بزنی این بنده خدا تمرکزشو از دست میده
البته تو لول های بالاتر مشکلت حل میشه ! :دی

اها راستییییییییییییی بدبختتتتتتتتتت:))
من همیشه اون رو میزدم اخه اگر اون نباشه همه ازش رد میشن بابا
به نظرت کدام فلش های رو بزنم تا بهتر رانندگی کنه

اگه فیزیکالش خوب باشه که من نرمال رو میزنم اگه بد باشه فلش آبی
بعدشم ماشین قوی تر وردار که عقب نیفته خب :دی
دیگه نیازی به دستور هم نداره =))

ببخشید دیر جواب دادم همین الان تروفی فینال رو تازه تازه گیرم آمد و ending گران تیسمو هم دیدم اهم جالب بود
اوف یه ماشین جدید هم بهم داد رفتم قویش کردم :d
اسم ماشین
Pagani zoda R 2009

سلام بچه ها
یه سوالی داشتم که فقط بهم نخندید
چرا داخل ماشینای دست دومی که بهتون تو بازی داده میشه یا می خرید تاریک و سیاهه؟؟؟؟؟؟نمی شه کاری کرد که جزئیات داخل ماشین دیده بشه؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه
وقتی می ری تو قسمت auto gt ومی خوای بری تو قسمت racing modifications نمی ره اون قسمت,کسی می تونه لطف کنه و دلیلشو بگه؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از همه

تازه اون تاریک وسیاه بودن هم تو آپدیتای بعدی بود وگرنه تو نسخه خام اصلا نمای داخلی نداره ماشینای استاندارد که خب اینم غنیمته
درمورد سوال دومت هم چون تعداد انگشت شماری میتونن تغییر کنن نه همه !!
با Camaro ‎10 برو توش , همه چی دستت میاد :دی

هورااااااااا من بالاخره ماشین فراری رو خریدم به قیمت 1.000.000 میلیون >:)
خدا خفش کنه چه قدر گرون بود نامرد:(
حالا میخوام این فراری رو تا میتوانم قوی کنم به به>:)

دستت درد نکنه :دی یعنی انقدر من خر تشریف دارم نمیدونم لایسنس ماشین خریدن نمیخواد :دی با L3 که جهت استفاده میشه R3 هم بسمت بالا حرکت میدم فکر میکنم سرعت بالاتر میره :دی !!!!!!!!!!! مگه چندتا دست و انگشت دارم همش و با هم بزنم بتونم یک مدال طلا بگیرم :دی
از اینکه چه ماشینی برای چه سالیه هیچی توی GT نفهمیدم بعضی موقعها میمونم چه ماشینی باید خرید :دی

:)) منظورم اینه برای A-spec نیاز نیست ماشین بخری
طلا کردن لایسنس ها کاری نداره فقط تمرین میخواد
مهدی sebastian vettel challenge هم طلا کرده :d

---------- نوشته در 03:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:12 PM ارسال شده بود ----------

هورااااااااا من بالاخره ماشین فراری رو خریدم به قیمت 1.000.000 میلیون >:)
خدا خفش کنه چه قدر گرون بود نامرد:(
حالا میخوام این فراری رو تا میتوانم قوی کنم به به>:)
منظورت ENZO ؟
من بجاش mc laren f1 خریدم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or