hitman_ravani
کاربر سایت
خرید کردی بعد تو بازی رفتی نصبش کنی؟؟؟ باید نصبش کنی بعد خودش به عنوان Ticket بهت ماشینو میده
برا نصبشم اولین منویی که تو بازی میایی سمت راست آخرین آیکون برا نصب DLC تو بازی هست میری توش و نصبش میکنی بعد خودش میگه چه اتفاقایی افتاد
---------- نوشته در 03:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:23 PM ارسال شده بود ----------
البته امروز من چند دفعه خواستم به PSN وصل بشم هی میگفت Under Maintenance هست البته این برا 2-3 ساعت پیشه الان رو نمیدونم
کلا 3 تا ماشین رایگان هستاین 1-2 تا dlc رایگانی که هست<من صبح تو psn و قسمت سرچ و بعدش تو قسمتg دنبالشون قشتم نبود,اونایی که دانلود کردن میشه لطف کنن و بگن از کجا باید دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
می دونم,ولی من هر چی تو اون مسیری که تو کامنت قبلیم گفتم دنبالشون گشتم نبود؟؟؟؟؟کلا 3 تا ماشین رایگان هست
corvette C7
SCION
corvette 2014
من خودم از استور EU گرفتم ....می دونم,ولی من هر چی تو اون مسیری که تو کامنت قبلیم گفتم دنبالشون گشتم نبود؟؟؟؟؟
از کدوم قسمت باید دانلود کنم و دنبالشون بگردم؟؟؟؟؟
میگم آپدیت های gt رو میشه از ps store هم گرفت ؟؟؟ (واسه این میگم که میشه ایست زد بعد ادامشو گذاشت واسه بعد)
میگم آپدیت های gt رو میشه از ps store هم گرفت ؟؟؟ (واسه این میگم که میشه ایست زد بعد ادامشو گذاشت واسه بعد)
بلد نیستم میگی چجوری میشه با لینک
اگه با pc دانلود کنم بعد بریزم تو ps3 هنوز ترافی میده یا قفل میشه؟
چند روز پیش سرورا در حال تعمیر بود ولی الان مشکلی نداره .....من ابدیت کردم همین نیم ساعت پیش
یه حجمش هم کمه 50 مگه
فقط حالا که ابدیت شده خوده بازی به شبکه وصل نمیشه ارور میده ای بابا
راستی اون ماشین ها هم آمدند
چند روز پیش سرورا در حال تعمیر بود ولی الان مشکلی نداره .....
تو این 1و2 روز اخیر که بازی کردم اوکی بوده ....هنوز در دست تعمییر شما کی امتحان کردی
البته من هنوز امروز امتحان نکردم ولی تا دیشب که امتحان کردم هنوز مورد داره
البته بگم ها بازی های دیگه رو هم امتحان نکردم که ببینم درستن یا نه یا فعلا GT مشکل داره؟
دوستان هر کی امتحان کرده و وص شده یه خبری بده اینجا تا ما هم خبردار بشیم
مرسی