Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
دوستان یه سوال :
توی بازی نمیشه وقتی میاری تو کابین ماشین قشنگ اطراف کابینو نگاه کنی؟
من نسخه ACADEMIY EDITION دارم آخرین آپدیتشم توش هست ریختم اخه میگفتن بد آپدیت بشه این قابلیت رو تو بازی گزاشتن؟

نه این قابلیت رو نداره فقط میتونی چپ و راست رو نگاه کنی که باید بری تو قسمت Option بعد Control برای بهتر دیدن Left View و Right View رو بزار رو R3 که میتونی ببینی

یه کار دیگه هم میتونی بکنی اونم اینه که بری PS EYE بخری و با اون کلتو میچرخونی توی ماشین رو میتونی ببینی

اما اگه منظورت مثل Forzaست نه نمیشه اونجوری

خوب پلی فونی یه سوپرایز دیگه برای دوستداران GT رو کرد :d
این هیولای زیبا :dجدیدترین ماشین معرفی شده از طرف PD هست ...
ACURA NSX

مثل اینکه قراره همراه با این یه لوکیشن جدید هم معرفی بشه .....
راسی تو تریلری که دیدم پیست جدیدی به چشمم خورد که خیلی جالب بود ...حس گذاشتن تریلر رو ندارم ولی خیلی خوف بود .....

آخرین ویرایش:
بوی DLC میاد ! :دی
تریلر رو حتماً ببینین.
به جز Acura NSX (خیلی وقت پیش هم یه تریلر ازش اومد !) و لوکیشنی که احتمالاً مربوط به Photo Travel Mode هست (من رو یاد یکی از لوکیشن های زیبای GT4 میندازه) ، یه سری پیست جدید هم توی تریلر دیده میشه.
یکی از پیست ها بدون شک Seattle هست که جزو محبوب ترین پیست های GT محسوب میشه.
یه پیست دیگه هم هست که علما هنوز در موردش مطمئن نیستن ولی شاید پیست معروف Apricot Hill باشه.
یه قسمت هم حال و هوای شرقی داره و معلوم نیست کجا هست. احتمالاً یه لوکیشن برای Photo Travel Mode باشه. یه عده احتمال میدن Shibuya باشه.

کلاً الآن که با این وضعیت میدونم تا مدت ها نمیتونم PS4 بگیرم ، بدم نمیاد کلی چیز جدید برای GT5 بیاد که بعداً یه جا برم سراغشون ! :دی فقط کاش PD این خواسته ما رو هم برآورده میکرد و بخش A-Spec رو یه ریبوتی میکرد. :( واقعاً حیفه این همه ماشین و پیست توی بازی وجود داشته باشه ولی بخش Career ای که آدم به صورت هدف مند بازی کنه ، توی همون هفته های اول تموم شده باشه و چیزی ازش نمونده باشه.

photo26a.jpg

قرار بود امروز بزارنش تو ps store من که چیزی نمیبینم :|

اون لوکیشن Photo Mode خیلی تخیلیه :دی در حالت عادی فقط باید یک ماشین شاسی بلند 4WD بتونه بره اونجا نه Acura NSX :| :دی
از این کوروت جدیده هم خوشم نمیاد :دی به طرز وحشیانه ای شبیه Dodge Viper GTS 2013 میباشد :| :دی

خب مثل اینکه آپدیت 2.10 هم اومده که مدل جدید کورت هم داخلشه و حجمش هم 55 مگ هست , احتمالا ما که کپی میزنیم هم بتونیم دانلود کنیم ! اما نمیدونم فعاله یا نه:دی

خب مثل اینکه آپدیت 2.10 هم اومده که مدل جدید کورت هم داخلشه و حجمش هم 55 مگ هست , احتمالا ما که کپی میزنیم هم بتونیم دانلود کنیم ! اما نمیدونم فعاله یا نه:دی
آپدیت store میگی؟
من دیروز گشتم ولی کروت ندیدم :|

---------- نوشته در 09:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:47 AM ارسال شده بود ----------

گزاشتنش من دانلود کردم اما سروراش الان داقون شده میگه باید صبر کنید هر وقت درست شد میتونم نصبش کنم باهاش برم

اونACURA NSX کجاش قشنگه؟؟؟؟؟

تو store بود ؟
تو همون بخش add-ons ?

خب مثل اینکه آپدیت 2.10 هم اومده که مدل جدید کورت هم داخلشه و حجمش هم 55 مگ هست , احتمالا ما که کپی میزنیم هم بتونیم دانلود کنیم ! اما نمیدونم فعاله یا نه

نه Corvette تو آپدیت نیستش تو PS Store گذاشتنش
آپدیت store میگی؟
نه آپدیت خود بازی منظورشه
تو store بود ؟
تو همون بخش add-ons ?
آره

آره دیگه اونجا باید باشه تازه اولین آیتمش هم هست فقط دیشب نتونستم باهاش بازی کنم چون برا نصب کردنش تو بازی باید به اینترنت وصل باشی و دیشب هی ارور میداد که سروراش تحت نمیدونم نظارت و یه همچین چیزیه نمیتونستم به سروراش وصل یشم

الان باهاش رفتم بد نبود خیلی سریع که نیست اما سر پیچا دقیقا جوریه که من دوست دارم و خیلی هم زیبا

خیلی هم رنگ خوبی بهم داد Cyber Gray Metallic خیلی خوش رنگهه

---------- نوشته در 12:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 PM ارسال شده بود ----------

از Corvette ZR-1 هم ارزون تره قیمتش 100000 تاست (البته از DLC میگیری همینجوری مجانی بهت میده دفعه اول رو)

ولی خب فقط از ZR-1 قشنگتره وگرنه هیچیش از اون بهتر نیست

الان باهاش رفتم بد نبود خیلی سریع که نیست اما سر پیچا دقیقا جوریه که من دوست دارم و خیلی هم زیبا

خیلی هم رنگ خوبی بهم داد Cyber Gray Metallic خیلی خوش رنگهه

---------- نوشته در 12:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 PM ارسال شده بود ----------

از Corvette ZR-1 هم ارزون تره قیمتش 100000 تاست (البته از DLC میگیری همینجوری مجانی بهت میده دفعه اول رو)

ولی خب فقط از ZR-1 قشنگتره وگرنه هیچیش از اون بهتر نیست

خوب من دیروز همین dlc رو دانلود کردم و مجانی بود ولی توی لیست خرید ماشین نبود نکنه توی گارچ هست چون اونجا رو نگاه نکردم:-/

خوب من دیروز همین dlc رو دانلود کردم و مجانی بود ولی توی لیست خرید ماشین نبود نکنه توی گارچ هست چون اونجا رو نگاه نکردم:-/

خرید کردی بعد تو بازی رفتی نصبش کنی؟؟؟ باید نصبش کنی بعد خودش به عنوان Ticket بهت ماشینو میده

برا نصبشم اولین منویی که تو بازی میایی سمت راست آخرین آیکون برا نصب DLC تو بازی هست میری توش و نصبش میکنی بعد خودش میگه چه اتفاقایی افتاد

---------- نوشته در 03:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:23 PM ارسال شده بود ----------

البته امروز من چند دفعه خواستم به PSN وصل بشم هی میگفت Under Maintenance هست البته این برا 2-3 ساعت پیشه الان رو نمیدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or