Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    484
تا سه روز دیگه GT 5 XL Edition من هم دستم میرسه و به خیل عظیم طرفداران اضافه می شوم ! >:d<

آریا جان ، اگر ریجن بازی هم متفاوت باشه بازم آپدیت ها رو میشه ریخت ؟

خب همون طور که لو رفته بود و مشخص شده بود ، آخرین مسابقه GT Academy توی پیست Twin Ring Motegi برگزار میشه ! :دی البته پیست کامل نیست و یه بخش کوچیکی از پیست هست. احتمالآ پیست کامل بعدآ به صورت DLC میاد.
آره دیشب Round 8 هم باز شد و رفتیم طلا ها رو درو کردیم، یه outfit خوشگل هم جایزه داد
به نظر من اون پیست اصلا ارزش DLC شدن نداره، مگر اینکه پیست به طور کامل همراه با یکی دوتا پیست دیگه DLC بشه (چه خوش اشتها)، مثل پیست Francorchamps و پیست Kart Space I و Kart Space II

wear01a.jpg
wear02a.jpg

تا سه روز دیگه GT 5 XL Edition من هم دستم میرسه و به خیل عظیم طرفداران اضافه می شوم ! >:d<

آریا جان ، اگر ریجن بازی هم متفاوت باشه بازم آپدیت ها رو میشه ریخت ؟
نه متاسفانه حامد جان کلا اپدیتهای ریجن های مختلف با هم تفاوت دارن و نمیشه به جای همدیگه ریختشون.
چون اپدیتهای بازهای PAL با نام BCES هستن و بازیهای UC (امریکا) BLUS هست.

کسی از دوستان جایزه هاش رو دریافت کرده ؟!

والا برا من که نیست :)

بلی ...

جایزه آکادمی رو بعد از اتمام دوره میدن، حدودا 11-12 روز دیگه

دوستان چند دلار DLC واسه بازی اومده؟!

DLC - Gran Turismo 5 - Products - gran-turismo.com
اینجا هم قیمت ها رو نوشته هم توضیحات مربوط به هر dlc

جایزه های Academy در تاریخ 4 جولای وارد GT5 میشه.

سلام دوستان,
آیا میشه بجای ضربدر و مربع از پدال های L2 و R2 برای گاز و ترمز استفاده کرد؟
کلآ از این نظر همه کار میتونی بکنی و جای دکمه ها رو عوض کنی ! :دی اگه درست یادم باشه حتی میشه دکمه Start رو برای گاز دادن و ... گذاشت ! :دی

اقايون نسخه xl رو بخرم كامل اپديت ها رو داره ديگه ؟؟ اگه نه تا اپديت هاي چند رو داره ؟؟ و چندتا اپديت بعدش اومده ؟؟
List of updates to Gran Turismo 5 - Gran Turismo Wiki-Gran Turismo tracks, cars, games and more
اینترنتم قطعه، نتونستم خوب بگردم، ولی این لیست می تونه کمکت کنه، xl رو که بخری حدودا 5-6 تا آپدیت دیگه هم خودت باید دانلود کنی

سلام دوستان
دادا من عاشق این بازیم,ولی ps ام هک شده است ولی GT5 رو از رو دیسک بازی می کنم,می خئاستم ببینم یه راهی هست منم این DLC یا pack هارو نصب کنم و بازیمو آپدیت کنم؟
ممنون میشم اگه جواب بدین

سلام دوستان
دادا من عاشق این بازیم,ولی ps ام هک شده است ولی GT5 رو از رو دیسک بازی می کنم,می خئاستم ببینم یه راهی هست منم این DLC یا pack هارو نصب کنم و بازیمو آپدیت کنم؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
آره من شنیدم یه راه هایی هست.
من تو اینترنت داشتم میگشتم دیدم که آپدیت بازی ها رو برای کنسول های هک شده گذاشتن. اما تا حالا خودم امتحان نکردم ببینم داستانش چیه.
بعدشم یه سری از آپدیت ها شاید به فریموور خاصی بخوره. اون هم مهمه.
بعضی از بازی های PSN هم کپی اش اومده. حالا شاید همون تیم رو dlc ها هم کار کرده باشند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or