Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
خيلي ممنون اريا جان ، راستي ماشين جديدي هم اضافه ميشه ؟؟ كلا بازي ماشين رايگان براي دانلود داره ؟؟

خب چيكار كنيم كه الان حجم اپديت هاي بازي اندازه يه بازي كامل هست ؟؟!؟!:d

اقا اگه كسي داره خواهشا بياد يه اعلام وجود براي ماي بي نوا بكنه !! لامصب جوري هم هست نميشه بدي كافي نت برات دانلود كنه !! مشتي برنامه و جفنگيات لازم داره !!
من چون حافظه ـم داغونه زیاد یادم نیست ! :دی فکر کنم یکی دو تا داشت ! :دی
یه راه حلی یکی از بچه ها گذاشته بود که مثل اینکه میشه با PC گرفت و بعد وارد PS3 کرد. اون طوری میتونی در دراز مدت بگیریش. ولی یه جا اگه بخوای این همه بگیری (احتمالآ الآن به 2 گیگ رسیده ! :دی) دیگه PS3 زنده نمیمونه !

من چون حافظه ـم داغونه زیاد یادم نیست ! :دی فکر کنم یکی دو تا داشت ! :دی
یه راه حلی یکی از بچه ها گذاشته بود که مثل اینکه میشه با PC گرفت و بعد وارد PS3 کرد. اون طوری میتونی در دراز مدت بگیریش. ولی یه جا اگه بخوای این همه بگیری (احتمالآ الآن به 2 گیگ رسیده ! :دی) دیگه PS3 زنده نمیمونه !

اريا جان هيچوقت كافي نت نمياد براي من مشتي برنامه نصب كنه و خودش ر به زحمت بندازه !!:d

دقيقا من حتي مشكل حجم دانلوديم رو هم حل كنم و خريداري بكنم ولي بازم اين كنسول پيرمرد من توانايي زنده موندن در مقابل اپديتي به حجم 2 گيگ رو به هيچ وجه نداره !!!:d

يك جوان مرد بياد اعلام وجود بكنه به اندازه كل قيمت بازي از خجالتش درميام :((:d

اريا جان هيچوقت كافي نت نمياد براي من مشتي برنامه نصب كنه و خودش ر به زحمت بندازه !!:d

دقيقا من حتي مشكل حجم دانلوديم رو هم حل كنم و خريداري بكنم ولي بازم اين كنسول پيرمرد من توانايي زنده موندن در مقابل اپديتي به حجم 2 گيگ رو به هيچ وجه نداره !!!:d

يك جوان مرد بياد اعلام وجود بكنه به اندازه كل قيمت بازي از خجالتش درميام :((:d

من فکر نکنم اگر هم کسی داشته باشه بتونی ازش بگیری و روی دستگاهت نصب کنی (حالا هر راهی که فکرش رو بکنی، PS Proxy یا هرچیزه دیگه ای)
خودت باید کمر همت ببندیو 2.60گیگ رو دانلود کنی:d البته فکنم الان 3گیگ هم شده باشه، چون آخرین آپدیتی هم که داد 475مگابایت بود

من فکر نکنم اگر هم کسی داشته باشه بتونی ازش بگیری و روی دستگاهت نصب کنی (حالا هر راهی که فکرش رو بکنی، PS Proxy یا هرچیزه دیگه ای)
خودت باید کمر همت ببندیو 2.60گیگ رو دانلود کنی:d البته فکنم الان 3گیگ هم شده باشه، چون آخرین آپدیتی هم که داد 475مگابایت بود

نه فكر نكنم اپديت ها ps proxy داشته باشند چون در هر حال رايگان هستند و كسي هم كه بازي رو ارجينال نداره اصلا بدرد نميخوره !!

يا حضرت ابراهيم شد 3 گيگ ؟؟؟:-o

---------- نوشته در 06:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:39 PM ارسال شده بود ----------

من تا آپدیت 2.01 همه رو روی هاردم دارم که بیش از 3 گیگ حجمشه !! همه رو هم خودم دان کرده بودم چه شبا که نخوابیدم بخاطرش !!

والا مهدي جان من انقدر اين بازي رو دوست دارم يه هفته بي خوابي هم ميكشم ولي بايد فكر ps3 هم بكنم كه يه كنسول فت هست و عمرش هم 4 الي 5 سال هست !!

مهدي جان الان اپديت تا شماره چند اومده ؟؟ چندتا اپديت پرحجم بيشتر 500 مگ داره بعد از اين اپديت ؟؟ امكان داره به دست برسونيد ؟؟:(

چندتا اپديت پرحجم بيشتر 500 مگ داره بعد از اين اپديت
یه 1.2 gig داره و بقیش هم 500 تا و 470 و.....
البته اینم بگم هر کدوم رو بگیری رو ps3 ذخیره میشه ....مثلا 10 تا هست شماره 1 تموم بشه تو ps3 میمونه

نه فكر نكنم اپديت ها ps proxy داشته باشند چون در هر حال رايگان هستند و كسي هم كه بازي رو ارجينال نداره اصلا بدرد نميخوره !!

يا حضرت ابراهيم شد 3 گيگ ؟؟؟:-o

---------- نوشته در 06:42 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:39 PM ارسال شده بود ----------

والا مهدي جان من انقدر اين بازي رو دوست دارم يه هفته بي خوابي هم ميكشم ولي بايد فكر ps3 هم بكنم كه يه كنسول فت هست و عمرش هم 4 الي 5 سال هست !!

مهدي جان الان اپديت تا شماره چند اومده ؟؟ چندتا اپديت پرحجم بيشتر 500 مگ داره بعد از اين اپديت ؟؟ امكان داره به دست برسونيد ؟؟:(

نه من منظورم برنامه PS Prox بود که از طریق این برنامه اپدیت ها رو با pc دانلود می کنین و روی PS نصب می کنین

خواستم یه حالی بهت بدم چون همه آپدیت هارو رو هاردم داشتم ولی متاسفانه یادم افتاد چند هفته پیش هارد رو به فنا داده بودم و پاک شدن فقط GT academy مونده

من 16 آپدیت آخر رو ندارم!!!!:دی
چند صد گیگ باید دانلود کنم؟!اصلاً شدنی هست دانلود این همه آپدیت...؟؟
راه دیگه ای واسه آپدیت کردن بازی نیست؟!!
ممنون

خب همون طور که لو رفته بود و مشخص شده بود ، آخرین مسابقه GT Academy توی پیست Twin Ring Motegi برگزار میشه ! :دی البته پیست کامل نیست و یه بخش کوچیکی از پیست هست. احتمالآ پیست کامل بعدآ به صورت DLC میاد.

دوستان حجم اپدیتهای GT5 تا این اخری 2.06 دقیقا 3.71 گیگ هست.اکادمی هم با اپدیت اولیش 2.98 گیگ هست.
همه ی اینا رو من دارم اگر کسی از دوستان خواست بگه براش بفرستم.
کلا هرچی اپدیت برای بازیهایی که دارم اومده ، گرفتم و ارشیو درست کردم که تا حالا حدود 11 گیگ شده (فقط اپدیتها !!! ).در ضمن با استفاده P R O X Y GUI میتونید کل این حجم اپدیتهای GT5 رو در کمتر 1 ساعت بریزید روی دستگاهتون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or