بهترین کار اینه که شما ASM رو خاموش کنی.اینکارو بکنی راحت اول میشی.دوستان یه سری مسابقات توی EXTREME هست .. که باید با ماشین های RACE بازی کرد ... مثل ماشین JEFF GORDON .. ولی چون ماشینها توی یه سطح هستن .. خیلی سخته که اول بشیم .. میخواستم بدونم آیا راهی برای افزایش سرعت این ماشین هست ؟ TUNING که نمیشه ... تو DRIVE OPTION یشه کاری کرد که ماشین من از بقیه برتری داشته باشه ؟ ممنون
بهترین کار اینه که شما ASM رو خاموش کنی.اینکارو بکنی راحت اول میشی.
----
طبق آموزشی که تو این پست گذاشتم عمل کن.
http://forum.bazicenter.com/thread36761/page2/#post1260516

ممنونم ولی راستش درست متوجه نشدم ... چون تنظیمات دسته رو نمیدونم کجاست ...![]()
من هم خوندم نفهمیدم!!!
ASM فکر کنم یکی از اون تنظیماتی هستش که دقیقا قبل از شروع بازی میتونی انجام بدی!درسته؟؟اگه همینطوره خوب چرا باید وسز بازی تغییر بدیم؟؟
میشه یکمی بیشترتوضیح بدید!!
آقا شوخی میکنی ؟سلام.توی قسمت رالی special events با یه ماشین استاندارد داشتم میرفتم که یه سری مشکلات گرافیکی دیدم مثل دیر لود شدن سایه ی درختا و غیب و ظاهر شدن یه قسمت از چراغ عقب ماشین و... در ضمن اون قسمت سفید که تا گاز میدیم ÷ر میشه بعضی وقتا قرمز میشد یعنی یه قسمت هم سفید بود هم قرمز (در حالی که یه قسمت قرمز کنار همون قسمت سفید هست برای زمان ترمز کردن و فقط اون باید قرمز باشه)البته این مشکل اخر به جز رالی توی بقیه قسمتا هم یه کم وجود داره.این مشکلا طبیعیه؟با ا÷دیت حل میشه؟بازی هم ارجینال هست.
سلام.توی قسمت رالی special events با یه ماشین استاندارد داشتم میرفتم که یه سری مشکلات گرافیکی دیدم مثل دیر لود شدن سایه ی درختا و غیب و ظاهر شدن یه قسمت از چراغ عقب ماشین و... در ضمن اون قسمت سفید که تا گاز میدیم ÷ر میشه بعضی وقتا قرمز میشد یعنی یه قسمت هم سفید بود هم قرمز (در حالی که یه قسمت قرمز کنار همون قسمت سفید هست برای زمان ترمز کردن و فقط اون باید قرمز باشه)البته این مشکل اخر به جز رالی توی بقیه قسمتا هم یه کم وجود داره.این مشکلا طبیعیه؟با ا÷دیت حل میشه؟بازی هم ارجینال هست.
والا تا حالا برای من که اتفاق نیفتادهاون دیر لود شدن و غیب وظاهر شدن چراغ چی؟اونا طبیعین؟
و میشه درستشون کرد؟:dکس دیگه ای هم این مشکل رو داشته؟