Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    484
من خودم از طرفدارای سینه چاک این بازیم ولی وقتی ویدیوی مربوط به گیم پلی این ماشینو دیدم به نظرم فیزیک بازی یه خرده غیر منطقی به نظر میرسه.یعنی وقتی ماشین مثلا 400 تا سرعت داره یه پیچ 90 درجه رو جوری رد میکنه که یه ماشین با صد تا سرعت هم ممکنه تو کنترل ماشین دچار مشکل بشه ولی این با تقریبا همون 400 تا اون پیچ رو رد میکردو ابم از اب تکون نمی خورد.

!!!! شما کدوم تریلر رو دیدی ؟
اینو http://www.eurogamer.net/videos/gt5-reveals-fastest-car-in-the-world

این ماشین طوری ساخته شده که فرای قوانین فیزیک و .... باشه. به همین دلیل همین قدر سرعت داره و هندلینگش راحته.
دوست عزیز من خودم اول حرفام گفتم من دیوونه این بازیم و هیچ ریسینگی به پای این بازی تو شبیه سازی واقعی نمی رسه ولی من دارم در مورد رد کردن پیچ 90 درجه با سرعت 400 کیلومتر بر ساعت به طوری که بتونی هنوز تو مسیری که چه میدونم شاید عرضش بیشتر از 8 یا 9 متر نباشه ماشینو کنترل کنی حرف میزنم و این چیزی نیست که شما بهش بگی فرای قوانین فیزیک! قسمت دوم حرفت که گفتی واسه این بازی طراحی شده باز باورپذیرتر بود.
حالا شایدم سرعتش اون طور که تو ویدیو بود 400 تا نبوده کمتر بوده! منظور من بیشتر تو مسئله کم کردن سرعت سرپیچ ها بود یعنی این ویدیو یه چورایی گول زدنکی بوده به نظر من یعنی شما وقتی دارای یه مسیر صافو میری میزنه 400 تا وقتی به پیج میرسی میگه 125 تا ولی وقتی از نمای دور نگاه میکنی اصلا متوجه کم کردن سرعت نمیشی چون این ویدیو گیم پلی رو تیکه تیکه نشون میده نه کامل! یه جا رو که چند تا پیچ رو البته با زاویه کمتر با 370 تا رد میکنه لامصب!

آخرین ویرایش:
من خودم از طرفدارای سینه چاک این بازیم ولی وقتی ویدیوی مربوط به گیم پلی این ماشینو دیدم به نظرم فیزیک بازی یه خرده غیر منطقی به نظر میرسه.یعنی وقتی ماشین مثلا 400 تا سرعت داره یه پیچ 90 درجه رو جوری رد میکنه که یه ماشین با صد تا سرعت هم ممکنه تو کنترل ماشین دچار مشکل بشه ولی این با تقریبا همون 400 تا اون پیچ رو رد میکردو ابم از اب تکون نمی خورد.
!!!! شما کدوم تریلر رو دیدی ؟

این ماشین طوری ساخته شده که فرای قوانین فیزیک و .... باشه. به همین دلیل همین قدر سرعت داره و هندلینگش راحته. ضمناً این یک ماشین واقعی نیست و فعلاً فقط برای GT5 طراحی شده.

ماشینش به نظرم بر اساس فرمول یک ساخته شده , تو فورمول یک اگه پیچهارو با سرعت نپیچی نیروی رو به پایین کم میشه و ماشین اسپین می کنه .بنابراین باید اونقدر تند بری که هم لاستیک گرم باشه و هم نیروی روبه پایین بیشتری وجود داشته باشه ...
اصلا تا حالا F1 دیدی ؟:d

• Like
Reactions: majid911911
دوست عزیز بازی داره رو دور تند پخش میشه مشخصه اصلا بعدشم سر پیچ سرعت 190 تا داشت برای این که روی دور تند بود بیشتر به نظر میرسید نوشته اون پایین رو دوستان اصلا نگاه کردن ؟ .

مشخص اصلا یه صحنه داره با سرعت معمولی پخش میکنه که بعدش که نگاه مینی مشخص میکن بعدش داره روی دور تند تصویر ضبط شده پخش میشه حتی از سر طرف هم مشخص هستش موهاش رو نگاه کنید .

ماشینش به نظرم بر اساس فرمول یک ساخته شده , تو فورمول یک اگه پیچهارو با سرعت نپیچی نیروی رو به پایین کم میشه و ماشین اسپین می کنه .بنابراین باید اونقدر تند بری که هم لاستیک گرم باشه و هم نیروی روبه پایین بیشتری وجود داشته باشه ...
اصلا تا حالا F1 دیدی ؟:d

جون من راست میگی؟:d

ببین اصلا متوجه شدی من چی گفتم؟ و همچنین متوجه شدی صحبتت هیچ ربطی به تغییر سرعت از مسیر لاین به کرنر یا همون مسیر مستقیم به پیچ خودمون نداره! راستی شما چند تا فرمول 1 دیدی؟

من اومدم گفتم وقتی این ویدیو رو دیدم اصلا تغییری تو کم یا زیاد شدن سرعت وقتی میخوای از لاین به کرنر برسی و دوباره از کرنر به لاین بندازی ندیدم بعد شما اومدی یه چند تا اصطلاح انداختی تو پستت و میگی چون ماشین ها از نظر فنی تو این مسابقات فرق میکنن!
پس من فکر کردم مثلا با پژو طرف میخواد یه پیچو با 200 تا رد کنه که اون جوری مادر به عزا میشه که!
یا میگی اگه تو مسابقات فرمول یک پیچ ها رو نپیچونی کلا ماشین نمیتونه اون مسیرو رد کنه و اینا(ببخشید من از اصطلاحات شما سردر نمیارم). اگه یکی ندونه فکر میکنه ماشین ها و پیست های فرمول 1 چیزهای جادویی هستن و اون جور که شما داری میگی یعنی اگه مثلا سرعتت تو لاین 30 کیلومتر باشه وقتی به پیچ میرسی واسه رد کردنش باید سرعتت رو به 200 تا برسونی تا پیجو رد کنی وگرنه ممکنه ماشین اسپین کنه!!!

اون چیزی که شما میگی یه تکنولوژیه که روی ماشینای فرمول 1 وجود داره تا راننده بتونه وقتی سرعتش خیلی بالاس وقتی به پیچ میرسه با کم کردن سرعتش خودشو بندازه تو مسیر پیچ و از اونجا از پیچ به نفع خودش استفاده کنه و دوباره سرعتش رو ببره بالا (همون نیروی گریز از مرکز و اون یکیش فکر کنم مخالف گریز از مرکز البته شما وارد تری اصطلاحشو میدونی). و البته داشتیم که خیلی ها با سرعت 320 330 تا هم این پیچ ها رد کردن و داشتیم خیلی ها هم که نتونستن ماشینو کنترل کنن و رفتن قاطی باقالی ها! شما که زیاد فرمول 1 دیدی باید این صحنه ها رو دیده باشی!!!! وگرنه اگه همه چیز همون طور که شما گفتید بود این همه تصادف تو فرمول 1 نمیشد که بیشترش هم بخاطر همین سرعت تو پیج هاس!
حالا من چی گفتم؟ من اومدم میگم هیچ تغییری تو سرعت این ماشینی که تو ویدیو دیدم احساس نکردم یعنی همون طور که قبلا هم گفتم ماشین با همون سرعتی که تو لاین بود از پیچ هم رد میشد بدون اینکه هیچ انحراف از مسیری داشته باشه چیزی که تو واقعیت اصلا وجود نداره چون طرف اگه بخواد با همون 350 تایی که تو لاین میره یدفعه بدون تغییر سرعت فرمونو بچرخونه تو نرده ها و لاستیک های کنار زمینه. اول باید یخرده سرعتشو کاهش بده و تو همون حال هم با فرمون خودشو بندازه تو جریان پیچ بعد دوباره سرعت بگیره! چیزی که من تو این ویدیو ندیدم! یعنی کلی بگم مصنوعی بود. البته تو بازی یه سری مواقع سرعت ماشینو میزد ولی من نفهمیدم وقتی دارم از نمای دور میبینم که ماشین سرعتش تغییری نمیکنه اونجا مینویسه سر پیج 185 یا 370!

دوست عزیز بازی داره رو دور تند پخش میشه مشخصه اصلا بعدشم سر پیچ سرعت 190 تا داشت برای این که روی دور تند بود بیشتر به نظر میرسید نوشته اون پایین رو دوستان اصلا نگاه کردن ؟ .

مشخص اصلا یه صحنه داره با سرعت معمولی پخش میکنه که بعدش که نگاه مینی مشخص میکن بعدش داره روی دور تند تصویر ضبط شده پخش میشه حتی از سر طرف هم مشخص هستش موهاش رو نگاه کنید .
عجب!!!

یعنی شما متوجه شدی بازی داره رو دور تند پخش میشه؟ اون وقت میشه بگی چجوری؟ اون قسمت دوم رو که مختص گیم پلی ماشین بود رو من هیچ دور تندی احساس نکردم! در مورد سرعت هایی هم که تو یه سری از جاها پایین صفحه میزد مطمئنی که پست منو کامل خوندی؟ چون اخرش خودم دو تا از عددایی رو که که گفته بود رو تو پستم اوردم. و تازه یه پیچم با 370 تا رد کرد البته شیبش زیاد نبود و اصلا مسئله این نیست چون همون طور که واسه دوست بالایی گفتم تو واقعیت 330 تا هم داشتیم که بپیچن ولی نه اینجوری!

در ثانی فکر نمیکنی اگه تو دور تند داره پخش میشه بازم نتیجه همونه؟؟؟ یعنی اگه داره مثلا یه ماشینو تو لاین با دور تند نشون میده که وارد پیچ میشه پس توی پیچ هم با دور تنده و همچنین بعد از پیچ که بازم همونه! من منظورتو متوجه نمیشم! یعنی شما داری میگی بخاطر این سرعت توی پیچ تغییری با لاین نداره چون داره با دور تند پخش میشه؟
بزار یه مثال ریاضی بزنم فرض کن ما اعداد 2و 4و6 رو 5 برابر کردیم. نتیجه میشه 10و 20و30. یعنی میخوام بگم وقتی کل یه مجموعه رو تغییر میدی همه عضوها تغییر میکنن نمیشه سرعت ماشین تو لاین ثابت باشه و فقط تو پیچ ها سرعتش زیاد باشه! یعنی حتی اگه روی دور تند باشه این تغییر سرعت باید بیشتر بچشم بیاد بخاطر اینکه ریاضیات میگه!

کلا ببین بعضی از دوستان ادمو مجبور به چه کارایی نمیکنن! من یه ویدیو دیدم که نسبت به فیزیکی که ماشین داشته یه جمله گفتم مشکل داره! چیزی که خودم وقتی بازی میکنم شاید اصلا متوجه ش نشم چون میخوام از نمای داخل ماشین بازی کنم نه از اسمون که ماشینو نشون میده ولی متاسفانه بعضی ها فکر میکنن همه جا استاد تشریف دارن و به زور میخوان به همه حالی کنن که اشتباه میکنن!

شما هر جوری مایلی فکر کن اما این ویدیو روی دور تند بعضی بخش هاش مشخص هستش در حال پخش هستش بعدشم حالا شما متوجه نمیشی مشکل خود شماست بعدشم سرعت بازی خودش مشخص میکنه طرف چقدر سرعت داره این که شما بازم نمیبینی مشکل شماست حتی با توجه به دنده معکوس ها .

آخرین ویرایش:
جون من راست میگی؟:d

ببین اصلا متوجه شدی من چی گفتم؟ و همچنین متوجه شدی صحبتت هیچ ربطی به تغییر سرعت از مسیر لاین به کرنر یا همون مسیر مستقیم به پیچ خودمون نداره! راستی شما چند تا فرمول 1 دیدی؟

من اومدم گفتم وقتی این ویدیو رو دیدم اصلا تغییری تو کم یا زیاد شدن سرعت وقتی میخوای از لاین به کرنر برسی و دوباره از کرنر به لاین بندازی ندیدم بعد شما اومدی یه چند تا اصطلاح انداختی تو پستت و میگی چون ماشین ها از نظر فنی تو این مسابقات فرق میکنن!
پس من فکر کردم مثلا با پژو طرف میخواد یه پیچو با 200 تا رد کنه که اون جوری مادر به عزا میشه که!
یا میگی اگه تو مسابقات فرمول یک پیچ ها رو نپیچونی کلا ماشین نمیتونه اون مسیرو رد کنه و اینا(ببخشید من از اصطلاحات شما سردر نمیارم). اگه یکی ندونه فکر میکنه ماشین ها و پیست های فرمول 1 چیزهای جادویی هستن و اون جور که شما داری میگی یعنی اگه مثلا سرعتت تو لاین 30 کیلومتر باشه وقتی به پیچ میرسی واسه رد کردنش باید سرعتت رو به 200 تا برسونی تا پیجو رد کنی وگرنه ممکنه ماشین اسپین کنه!!!

اون چیزی که شما میگی یه تکنولوژیه که روی ماشینای فرمول 1 وجود داره تا راننده بتونه وقتی سرعتش خیلی بالاس وقتی به پیچ میرسه با کم کردن سرعتش خودشو بندازه تو مسیر پیچ و از اونجا از پیچ به نفع خودش استفاده کنه و دوباره سرعتش رو ببره بالا (همون نیروی گریز از مرکز و اون یکیش فکر کنم مخالف گریز از مرکز البته شما وارد تری اصطلاحشو میدونی). و البته داشتیم که خیلی ها با سرعت 320 330 تا هم این پیچ ها رد کردن و داشتیم خیلی ها هم که نتونستن ماشینو کنترل کنن و رفتن قاطی باقالی ها! شما که زیاد فرمول 1 دیدی باید این صحنه ها رو دیده باشی!!!! وگرنه اگه همه چیز همون طور که شما گفتید بود این همه تصادف تو فرمول 1 نمیشد که بیشترش هم بخاطر همین سرعت تو پیج هاس!
حالا من چی گفتم؟ من اومدم میگم هیچ تغییری تو سرعت این ماشینی که تو ویدیو دیدم احساس نکردم یعنی همون طور که قبلا هم گفتم ماشین با همون سرعتی که تو لاین بود از پیچ هم رد میشد بدون اینکه هیچ انحراف از مسیری داشته باشه چیزی که تو واقعیت اصلا وجود نداره چون طرف اگه بخواد با همون 350 تایی که تو لاین میره یدفعه بدون تغییر سرعت فرمونو بچرخونه تو نرده ها و لاستیک های کنار زمینه. اول باید یخرده سرعتشو کاهش بده و تو همون حال هم با فرمون خودشو بندازه تو جریان پیچ بعد دوباره سرعت بگیره! چیزی که من تو این ویدیو ندیدم! یعنی کلی بگم مصنوعی بود. البته تو بازی یه سری مواقع سرعت ماشینو میزد ولی من نفهمیدم وقتی دارم از نمای دور میبینم که ماشین سرعتش تغییری نمیکنه اونجا مینویسه سر پیج 185 یا 370!
باشه خیلی بلدی ...
یعنی تو ندیدی قبل از هر پیچ شونصدتا معکوس داد ؟
دیگه منظورم نبود که با همون سرعت بپیچه ...

میون بحث ـتون ! :دی 3 تا نکته هست :
1. سری GT از ابتدا بر اساس واقعیت ساخته شده. یعنی وقته که بازیهای این سبک حتی توی PC هم دوران قحطی رو میگذروندن چه برسه به کنسول ! کوچکترین چیز تخیلی توی GT وجود نداشته و توی نسخه جدید هم همین طور هست.
2. همون طور که کیوان گفت , هدف از ساخت این ماشین چیزی هست که کلآ قوانین فیزیک و مسابقات رو دور بزنه. یعنی قرار نیست حداقل تا مدتها این ماشین وارد مسابقات رسمی بشه یا به تولید انبوه برسه. به همین دلیل خیلی از محدودیت هایی که این ماشینها دارن رو نداره.
3. خود یامائوچی ماشین رو یک تنه طراحی نکرده :دی یامائوچی فقط ایده کلی رو برای ماشینی که بیشترین سرعت و شتاب ممکن رو داشته باشه داده و بعد کار طراحی افتاده دست Adrian Newey . حالا این Adrian Newey کی هست ؟! یکی از معروف ترین طراحان حال حاضر جهان که شغل فوق العاده مهمی مثل chief technical officer رو در Red Bull Racing F1 داره ! ماشین هایی که ایشون در دهه های 90 و 2000 طراحی کرده , در بیش از 80 تا Grand Prix پیروز شدن ! به جز آقای Newey , یکی دیگه هم روی ساخت ماشین نظر داده که Sebastian Vettel هست. کسی که اخیرآ عملکرد فوق العاده ای توی مسابقات داشته و باعث شده تیم Red Bull برای اولین بار توی عمرش بتونه مقام اول رو در Grand Prix چین کسب کنه ! یه رکورد عالی هم توی این پیست اون هم در شرایط بارونی بزنه :دی همه اینا در شرایطی هست که Vettel تازه کار خودش رو از 2008 شروع کرده و داره روز به روز پیشرفت میکنه :دی
در کل بعید میدونم من و شما هم بتونیم مثل فتل با X1 رانندگی کنیم :دی فتل از یه طرف راننده خیلی ماهری هست (و طبق گفته خودش سری GT رو از ابتدا بازی میکرده :دی) و از طرف دیگه هم خودش توی طراحی ماشین نقش داشته و کاملآ باهاش آشنا هست و تونسته به این رکورد برسه. رکوردی که مطمئنآ توی یه دور بهش نرسیده و بارها تکرار کرده تا تبدیل شده به این ویدئو .

اینم قیافه سباستین فتل توی GT5 که طراحی صورتش برای یه بازی ریسینگ فوق العادست !

sebastianvettel1.jpg

آخرین ویرایش:
با سلام به بچه های gt5جی
ببخشید این سوال رو اینجا می پرسم:این دسته g25 پدال کلاچش همون کار کلاچ واقعی رو انجام می ده یعنی برای تعویض دنده باید حتما کلاچ رو گرفت یا نه دکوریه؟:-/

آقا كسي خبر نداره بازي چند درصدش تمام شده)x
99.999999 درصدش؟؟؟:d
وجدانن تا حالا 2 بار پول گذاشتم كنار برا خريد اين بازي ولي هر دو بارش هم تاخير خورده و پول هم رفــــــــــــــــــت:-s

سلام ...
امروز به اتفاق 2 تا دیگه از دوستان عزیز سایت رفتیم و 3 تا Driving Force GT خریدیم.

قیمت خود سایت لاجیتک 150 دلار هست اما به دلایل مختلفی از جمله کمبود واردات این مدل و تحریم های اخیر قیمت بالا رفته و نزدیک به 200 قیمت بازار هست البته اگر پیدا بشه! و بیشترشون هم گارانتی ندارن و بازرگان وارد کرده.

توضیح کوتاهی میدم برای دوستانی که مایل به خرید این محصول هستن مقداری اشنا بشن:

8fc02c5b192b43b180dd.JPG
9931.jpg

جعبه را که باز میکنید 3 قطعه وجود داره فرمان - پدال و اداپتور. پدال با سیم به فرمان وصل میشه و اداپتور هم مستقیم به فرمان میخوره و یک usb هم از فرمان وصل میشه به ps3 وقتی ps3 روشن شد فرمان تمام دور به سمت راست و بعد چپ چرخید و برگشت و در مرکز ایستاد و چراغ GT وسط فرمان روشن شد. با کلید های روی فرمان وارد بازی GT:P شدم و بدون هیچ تنظیم خاصی وارد پیست شدم چون این فرمان کاملا با GT هماهنگ هست.

d36d03130b1f4549a06d.JPG
9162.jpg

تجربه اول از این فرمان و عملکردش واقعا فوق العاده و دور از حتی تصورات و انتظار من بود در همان ابتدای کار بی نهایت عاشق فرمان و عملکرد فوق العاده اون میشید. فرمان به سرعت با شروع مسابقه سفت میشه و در سرعت های مختلف عکس العمل ها و سختی بسیاری واقعی از خودش نشون میده که با هیچ کلمه ای نمیشه بیان کرد و باید تست کنید تا متوجه بشید کاملا 900 درجه چرخش ازاد داره و تمام شیب ها و برامدگی ها بر روی چرخش و پرش و لرزش و سختی فرمان تاثیر گذار هست مثلا وقتی از کنار جاده وارد پیستی میشید که شیب داره به زیبایی کوبیده شدن و لرزش و از دست دادن کنترل فرمان را احساس میکنید و اگر فرمان را محکم نگیرید کاملا فرمان قدرت اینو داره که اگر با یک دست گرفته باشید خودش بچرخه و نتونید کنترلش کنید حساسیت فرمان هم عالی هست حتی چرخش در حد میلی ها هم اعمال میشه و میتونید در نمای داخل کابین کاملا فرمان را مشاهده کنید که کوچکترین حرکت دست شما را اعمال میکنه.

1b570dfe858c414b9139.JPG
2284.jpg

دنده کنار فرمان تک اشاره به سمت جلو و عقب هست و مشکلی نداره حتی کلید های L1 و R1 هم پشت فرمان درجایی گذاشته شدن که میتونید به رحتی دنده را تعویض کنید.

34ac41406e1c40b883df.JPG
981DSC00226.jpg

دکمه وسط چرخوان قرمز را که در بازی بزنید میتونید تمام تنظیمات فرمان و پدال را از سختی فرمان و سیستم ها تا ABS تغییر بدید که با چرخواندن دایره قرمز انجام میشه.

پدال های گاز و ترمز هم بسیار حساس هستن و با کوچکترین تغییری در فشار وارده عکس العمل نشان میدن.

این فرمان به یک میز احتیاج داره که روش نصب بشه و با پایه های زیر خود فرمان محکم بشه.

در اخر توصیه من به همه این هست بدون فرمان به فکر GT5 نباشید!

داداش؟ میشه لطف کنی بگی ابعاد این وسیله بدون جعبه چقدره؟ یکی قراره اینو از کانادا برام بیاره،پرسیده که این چقدریه تا ببینه تو چمدونش جا میشه یا نه،سوالم خیلی اضطراریه،لطف کن و سریع جوابمو بده،ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or