Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
340x.gif

جالب بود گفتم بزارم :d

البته این تاخیر واسه من یکم خوب شد،چون پولی که قرار بود به این بازی بدم رو،یه مقدار دیگه گذاشتم روش،تبدیلش کردم به دلار کانادا دادم دست یکی از آشناها بره از کانادا برام Logitech Gaming Force GT بیاره ! :dالبته اینطور که بوش میاد،اینا میخوان دقیقا هم زمان با شروع امتحانات دانشگاه بازی رو بدن بیرون تا ما و بقیه رو بدبخت کنن !!!! خدا کمک!!!! مشروط نشیم یه موقع :d

چند ساعت پیش روی سایت Eurogamer یه خبر اومده بود که زده بود اصلا ممکنه بازی برای 2010 هم منتشر نشه...
البته همه چیز در حد شایعست ولی خب از PD هیچ چیز بعید نیست!اونا گفتن تا کریسمس میاد ولی حالا اکثرا میگن توی لیست 2011 این شرکته!
اینم متن کامل خبر...

چند ساعت پیش روی سایت Eurogamer یه خبر اومده بود که زده بود اصلا ممکنه بازی برای 2010 هم منتشر نشه...
البته همه چیز در حد شایعست ولی خب از PD هیچ چیز بعید نیست!اونا گفتن تا کریسمس میاد ولی حالا اکثرا میگن توی لیست 2011 این شرکته!
اینم متن کامل خبر...
این خبر مال قبل از صحبت یامائوچی در مورد Gold شدن GT5ـه، فکر کنم یوروگیمر اینو از خودش در آورده، برید کامنت های خبری رو که کیوان گذاشت تو N4G بخونید از 100 تا 99 تاش بدو بیراه به خبر بی سرو ته یوروگیمرـه.

درود بر همه اساتید . میخوام یه فرمون خوب و درست حسابی که همه چیز از جمله پدال گاز و دنده و ... داشته باشه بخرم میشه 2-3 تا مدل خوب تو رنج قیمت های مختلف معرفی کنید یه دونه استاد konami تو صفحات قبل معرفی کرده بودن به جز اون یکی دو مدل دیگه هم معرفی کنید با قیمت. مرسی

با سلام به بچه های gt5جی
ببخشید این سوال رو اینجا می پرسم:این دسته g25 پدال کلاچش همون کار کلاچ واقعی رو انجام می ده یعنی برای تعویض دنده باید حتما کلاچ رو گرفت یا نه دکوریه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or