من خودم از طرفدارای سینه چاک این بازیم ولی وقتی ویدیوی مربوط به گیم پلی این ماشینو دیدم به نظرم فیزیک بازی یه خرده غیر منطقی به نظر میرسه.یعنی وقتی ماشین مثلا 400 تا سرعت داره یه پیچ 90 درجه رو جوری رد میکنه که یه ماشین با صد تا سرعت هم ممکنه تو کنترل ماشین دچار مشکل بشه ولی این با تقریبا همون 400 تا اون پیچ رو رد میکردو ابم از اب تکون نمی خورد.
حالا شایدم سرعتش اون طور که تو ویدیو بود 400 تا نبوده کمتر بوده! منظور من بیشتر تو مسئله کم کردن سرعت سرپیچ ها بود یعنی این ویدیو یه چورایی گول زدنکی بوده به نظر من یعنی شما وقتی دارای یه مسیر صافو میری میزنه 400 تا وقتی به پیج میرسی میگه 125 تا ولی وقتی از نمای دور نگاه میکنی اصلا متوجه کم کردن سرعت نمیشی چون این ویدیو گیم پلی رو تیکه تیکه نشون میده نه کامل! یه جا رو که چند تا پیچ رو البته با زاویه کمتر با 370 تا رد میکنه لامصب!
اینو http://www.eurogamer.net/videos/gt5-reveals-fastest-car-in-the-world!!!! شما کدوم تریلر رو دیدی ؟
دوست عزیز من خودم اول حرفام گفتم من دیوونه این بازیم و هیچ ریسینگی به پای این بازی تو شبیه سازی واقعی نمی رسه ولی من دارم در مورد رد کردن پیچ 90 درجه با سرعت 400 کیلومتر بر ساعت به طوری که بتونی هنوز تو مسیری که چه میدونم شاید عرضش بیشتر از 8 یا 9 متر نباشه ماشینو کنترل کنی حرف میزنم و این چیزی نیست که شما بهش بگی فرای قوانین فیزیک! قسمت دوم حرفت که گفتی واسه این بازی طراحی شده باز باورپذیرتر بود.این ماشین طوری ساخته شده که فرای قوانین فیزیک و .... باشه. به همین دلیل همین قدر سرعت داره و هندلینگش راحته.
حالا شایدم سرعتش اون طور که تو ویدیو بود 400 تا نبوده کمتر بوده! منظور من بیشتر تو مسئله کم کردن سرعت سرپیچ ها بود یعنی این ویدیو یه چورایی گول زدنکی بوده به نظر من یعنی شما وقتی دارای یه مسیر صافو میری میزنه 400 تا وقتی به پیج میرسی میگه 125 تا ولی وقتی از نمای دور نگاه میکنی اصلا متوجه کم کردن سرعت نمیشی چون این ویدیو گیم پلی رو تیکه تیکه نشون میده نه کامل! یه جا رو که چند تا پیچ رو البته با زاویه کمتر با 370 تا رد میکنه لامصب!
آخرین ویرایش: