Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
استاد قابل شما رو نداره ! به یاد بحث های GT4 توی بازیدات :biggrin1:

یادش بخیر میگم حمید تو تاپیک میاد هنوز؟! :biggrin1:
چند تا ویدئو (gameplay و replay) از بازی اومده که به دوستان سرعت بالا پیشنهاد میکنم دانلود کنن :

دانلود نکن اقا هرچی بیشتر ببینی بشتر حالت خراب میشه من که دیگه میخوام هیچی نگیرم درضمن وقتی خودت بازی را ببینی و منو ها را تجربه کنی لذت دوچندانه!

ببین چه کردم !!! :biggrin1:

1636928316a54de38eaf.JPG

• Like
Reactions: Dinosaur

آقا حامد یه عکس گزاشتی و دلمون رو کردی کباب .:x

GT ها همه خدا بودن زمان خودشون و حتی الان منم چند روز پیش داشتم GT 3 میزدم اون رو اورجینالش گیرم امد که روی PS3 باهاش بازی کنم واقعا هنوز شاهکاره اما اگه بقیش هم گیرم بیاد میگیرم .اما واقعا فکر که میکنم چه دورانی داشتیم با این GT .:x

واقعا این بازی داره به یکی از کامل ترین بازی های ریسینګ تبدیل می شه!!
توی neogaf داشتم می چرخیدم مردم خیلی خوششون اومده!!من که اګه خدا بخواد برای این عنوان یه فرمون می خرم!.حیفه بازی رو با دسته انجام بدی!!

عکسهایی از منوها و امکانات GT5 که شامل بخشهای قدیمی تعویض روغن و کارواش :دی هم میشه :

و یکی از جالب ترین قسمتهای بازی که احتمالآ این بخش طرفدارای زیادی پیدا میکنه , یعنی بخش Challenge ها و School ها که از رقابت با Stig گرفته تا آموزش رالی توسط قهرمان 6 دوره WRC و مدرسه آموزشی Mercedes Benz AMG و ... رو شامل میشه :

======================
ماشینهای جدید معرفی شده در TGS رو هم میتونین اینجا و صفحه بعدش ببینین.

image04.jpg

SambaBus آخرشه !!!

ویرایش :
ویدئوی آب و هوا با کیفیت بالا اومده و اگه نگیرین نصف عمرتون برفناست ! چند تا عکس از موقعیت های مختلف آب و هوایی از ویدئو گرفتم :

بارون :

برف و کولاک :

بارون در شب :

کویر نوردی با دوستان قدیمی :دی

غروب آفتاب !

بی شوخی نمیدونم چی بگم ! تا وقتی که یک شخصی مثل استاد که خودشون اهل ماشین و مسابقه هستن پشت بازی وایسادن انتظاری جز این مباید داشت !

آقا حامد دیوونمون کردی!!

======

آقا صحنه را دیدم:d

دیشب سه چهار تا تریلر از بازی گرفتم در حد بوندسلیگا.هوای بارونی فوق العاده اس!اصلا باورم نمیشد بازیه.خیلی گرافیک خری داره.تو برف هم خوبه بد نیست ولی بارون یک چیز دیگه اس انصافا.

یک تریلر هم دیدم یک شلغمی همه اش تو در و دیوار بود و می خواست روز و شب داینامیک رو نشون بده.اونم خیلی عالی بود.شبرنگها تو شب فوق العاده ان.آسمون هم که دیوونه کننده اس.اصلا نمیدونم چی بگم!!

همه عکسها یه طرف این یکی یه طرف

من مطمئن نیستم Ingame باشه:d

من که گفتم اگه میخواین این مپ رو به صورت گیم پلی ببینین , حتمآ ویدئو رو دانلود کنین ! خودمم اولین بار که اون تریلر رو دیدم فکر میکردم شاید دستکاری شده باشه ولی گیم پلی رو که دیدم و کوچکترین تفاوتی با تریلر نداشت , توبه کردم :دی کلآ ملت با دیدن این گیم پلی بارون قاطی کردن و یه عده دسته جمعی تقاضای بن شدن از بعضی فرومها تا زمان عرضه بازی رو داشتن :دی
لینک گیم پلی

این هم یه عکس 2 مگی از گیم پلی بارون

این دو تا عکس هم مربوط به pit crew مسابقات Nascar میشه. (اون آدم قرمزا :دی) کاملا هم in-game هستن به همراه HUD :دی

چیزی که رسمآ باعث شد فک من به زمین بچسبه , وزش باد توی اون مپ بارونی بود ! اول فکر میکردم فقط خودم متوجهش شدم ولی بعد دیدم بقیه هم توی فرومها یه چیزایی میگن :دی اونایی که ویدئو رو دانلود کردن , همون اوایل مسیر که ماشین میپیچه به راست رو دقت کنن. از توی کاکپیت به نظر میاد جهت بارش بارون عوض میشه ! بعد هم که ماشین رو از زاویه خارجی نشون میده , آبی که از ماشین پخش میشه به سمت راست میره و دوباره توی پیچ بعدی این آب به سمت چپ میشه !

آخرین ویرایش:
:praying::praying::praying::praying::blink1::blink1::blink1::bash::bash::bash::blink::blink::eek::eek:@-)@-)
این دیگه چیه ؟؟!!! بابا جان من این عکس ها رو نزارید بزارید بازی بیاد.... مو هام سیخ سیخ شد... :d:d واقعا با قاطعیت بهترین گرافیکی که دیدم حداقل از رو عکس...:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or