Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
دایی ناصر جان عکس ها لود نمیشن .
gf جان :دی توی پرشین گیگ آپلود کردم که ! نکنه اونم فیل شده ؟!!
فردا TGS شروع میشه ! آخرین نمایشگاه مهمی هست که GT5 توش شرکت میکنه (البته بعدش هم یه نمایش کوچیکی داره ولی TGS چیز دیگریست) و احتمالآ اطلاعات زیادی از بازی منتشر میشه و شاید لیست کامل ماشینهای پریمیوم رو هم ببینیم.
موضوعی که تا الآن کامل مشخص نشده , آب و هوا هست که با وجود ده ها بار اعلام خبرش هنوز هم در موردش شک دارم ! (توی بازی ای با این ابعاد و مهم تر از همه با این فریم ریت خیلی سخته که افکتهای بارون و ... رو هم بشه عالی شبیه سازی کرد)
همین دو روز پیش دوباره یکی از سایتها نوشته بود که آب و هوا به راننده کلک میزنه (یعنی دینامیک هست) ولی زیاد هم امیدوار نباشین !

gf جان :دی توی پرشین گیگ آپلود کردم که ! نکنه اونم فیل شده ؟!!

پرشین گیگ واس 99% ای اس پی ها نتورک ارور میده... :d
فعلا مثل اینکه اینجا بهترین جا واسه آپلود عکس هستش:

http://axupload.com

این یکی هم عالیه اما گاهی 2-3 روزی از دسترس خارج میشه!

http://www.img98.com

فردا TGS شروع میشه ! آخرین نمایشگاه مهمی هست که GT5 توش شرکت میکنه (البته بعدش هم یه نمایش کوچیکی داره ولی TGS چیز دیگریست) و احتمالآ اطلاعات زیادی از بازی منتشر میشه و شاید لیست کامل ماشینهای پریمیوم رو هم ببینیم.

توش خبر تاخیر بازی رو ندن خبر جدید نخواستیم!! :دی (شوخی به شدت منتظر اخبار جدید هستم! :دی )

مردیم از بس که عکس دیدیم. فکر کنم که نوامبر هم برسه آقای سازنده! می گه باد لاستیک ها میزون نبوده بازی میافته برای شش ماهه دیگه...

پرشین گیگ واس 99% ای اس پی ها نتورک ارور میده... :d
فعلا مثل اینکه اینجا بهترین جا واسه آپلود عکس هستش:

http://axupload.com

این یکی هم عالیه اما گاهی 2-3 روزی از دسترس خارج میشه!

http://www.img98.com
تشکر !

مردیم از بس که عکس دیدیم. فکر کنم که نوامبر هم برسه آقای سازنده! می گه باد لاستیک ها میزون نبوده بازی میافته برای شش ماهه دیگه...
:دی TGS که تموم بشه دیگه خیال همه راحت میشه بابت عرضه بازی ! مگر اینکه دوباره بیان توی همین TGS بگن سال دیگه میاد !

مثل اینکه کنفرانس سونی رو میشه از اینجا به صورت زنده دید. البته مطمئن نیستم ! کنفرانس 16 سپتامبر ساعت 10AM شروع میشه که اگه اشتباه نکنم به وقت تهران میشه 5:30AM فردا ! (بازم مطمئن نیستم :دی)

• Like
Reactions: HL2-GF
من خودم فورزا را خیلی بازی کردم. از نظر گرافیک باید بگم که GT خوب خیلی بالاتره. باتوجه به اخرین دموای هم که دادن Handling ماشین ها خیلی خیلی جذاب بودن. در مورد بقیه موارد نمیشه الان نظر قطعی داد. باید بازی رو از نزدیک دید.
البته در فورزا سیستم Painting و مزایده و Online خوبی داره که GT فکر نمی کنم بهره زیادی از اینها داشته باشه. ضمنا به نظر شخصی من Online کلا توی PS3 با حال نیست. حالا ببینیم چی میشه...

من خودم فورزا را خیلی بازی کردم. از نظر گرافیک باید بگم که GT خوب خیلی بالاتره. باتوجه به اخرین دموای هم که دادن Handling ماشین ها خیلی خیلی جذاب بودن. در مورد بقیه موارد نمیشه الان نظر قطعی داد. باید بازی رو از نزدیک دید.
البته در فورزا سیستم Painting و مزایده و Online خوبی داره که GT فکر نمی کنم بهره زیادی از اینها داشته باشه. ضمنا به نظر شخصی من Online کلا توی PS3 با حال نیست. حالا ببینیم چی میشه...

امیر بزار بیاد بعد مشخص میشه کی به کیه .;)

با وجود این که خیلی دلم یه ریسنگ تاپ میخواد حالا با امدن GT5 , NFS HP به احتمال زیاد ریسنگ خونم برای این نسل کامل FULL میشه .:d برای این که هیچ دوم از این ریسینگ های این چند ساله به من حال نداده .

آریا این عکس اولی که گذاشتی (چراغ های اون camry ) کاغذین؟:biggrin1: خم شده ولی نشکسته!
میثم کلآ ماشینهای Nascar چیزی به نام چراغ به اون صورت ندارن :دی یه جور عکس (یا بهتره بگیم Sticker) هست که به جای چراغ شیشه ای استفاده میشه و فرق خاصی با نقاشی نداره ! دلیلش هم اینه که توی مسابقات Nascar تعداد خیلی زیادی ماشین همین طوری دور یه میدون با سرعت زیاد میچرخن و تعداد برخوردهاشون با هم خیلی زیاده. اگه با هر برخورد چراغها بشکنه , احتمالآ آخر مسابقه چند تا کشته و شهید میده :دی (لاستیکها میرن توی شیشه چراغها و ماشین چپ میکنه و ...)
توی همون عکس ماشین پایینی که واقعی هست هم اگه دقت کنی چراغش نقاشی هست !

جالبیش اینه که همین مورد هم یه مدت از طرف بعضی ها به عنوان یکی از نقص های GT محسوب میشد ! lol

آخرین ویرایش:
یاد final destination جدیده افتادم :دی
جالبیش اینه که همین مورد هم یه مدت از طرف بعضی ها به عنوان یکی از نقص های GT محسوب میشد ! lol
مجبورن از چیزی که اطلاع ندارن نظر میدن؟:دی
بهرحال چون من خودم از مسابقات ناسکار خوشم نمیاد زیاد در موردش اطلاع ندارم

خب بالاخره رسمآ از افکتهای آب و هوای بازی هم رونمایی شد !!! (برف و بارون و ...)
من که خودم نمیتونم ببینم ولی نظرات ملت رو میخونم همگی کف کردن ! حالا یا واقعآ چیز خیلی خفنی هست یا جوگیر شدن :دی

اینم عکسهایی از بارون و برف که البته با این کیفیت رسمآ هیچی نمیشه ازش فهمید :دی

6.jpg

Untitled-2.jpg

این ماشین پایینی هنوز معلوم نیست چی هست :دی خیلی ها میگن یکی از جیپ های زمان جنگ جهانی دوم هست ! lol

آخرین ویرایش:
خب بالاخره رسمآ از افکتهای آب و هوای بازی هم رونمایی شد !!! (برف و بارون و ...)
من که خودم نمیتونم ببینم ولی نظرات ملت رو میخونم همگی کف کردن ! حالا یا واقعآ چیز خیلی خفنی هست یا جوگیر شدن :دی

اینم عکسهایی از بارون و برف که البته با این کیفیت رسمآ هیچی نمیشه ازش فهمید :دی

6.jpg

Untitled-2.jpg

این ماشین پایینی هنوز معلوم نیست چی هست :دی خیلی ها میگن یکی از جیپ های زمان جنگ جهانی دوم هست ! lol

دایی ناصر دستت مرسی ! دارم گریه میکنم !:((

75429262397016170925.jpg
59883412518091898342.jpg
70730429876087770366.jpg

+

• Laguna Seca has been completely rebuilt and will return for GT5.
  • Trial Mountain has also been confirmed
  • “Gran Turismo Anywhere” will allow you to manage B-Spec races, right from your computer. You’ll be able to hold B-Spec races with your friends from anywhere in what are called “Remote Races”.
  • GT5 will feature a series of special events such as the Karting Experience, the AMG driving school, The Stig Challenge, Jeff Gordon NASCAR School, Sebastien Loeb Rally Challenge, and Gran Turismo Rally.
  • Point-to-point rally stages will be automatically and randomly generated – you’ll have to depend on your co-driver to give you the best instructions about the road ahead.
  • Rally mode can be played either on or offline.
  • Weather changes include temperature differences, air pressure changes, and humidity, affecting the surface conditions of the track dynamically.
  • Weather conditions are randomized. Forecasts for your race will be available but may not be entirely accurate, just like the real world.
  • Polyphony Digital has helped Red Bull Racing’s Adrian Newey design the X1 Concept – an “ultimate” racing car, free of any technical regulations.
  • Polyphony Digital has worked to improve engine sounds.
  • Yamauchi admits that, in certain situations – such as standing race starts in the rain with 15 other cars on the screen kicking up spray in front of you – the game may not be able to hold 60FPS. Otherwise, it will strive to hold 60FPS as often as possible.
  • Many things didn’t make the cut in Gran Turismo 5, and work on Gran Turismo 6 has already begun
اdنم ویدئو از dynamic weather :
http://www.justin.tv/deltahf/b/270132677

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: R.K.O
آریا بارونش رو همین جوری هم میشه دید از تو این عکس:d جالبه هست خدا کنه زودتر تریلر بیاد

این عکس پایینی هم ماشین سمت چپ دومی رو نگاه کنی شبیه اون فولکس های آلمانا هست که درش از کنار باز میشد و یک خروار آدم توش جا میشدن:d کلا قسمت عجیبی هست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or