Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
Damage Modeling بازی واقعآ جالب کار شده ! اونم برای بازی ای که 60 فریم هست و مطمئنآ در این زمینه کار سخت تری در مقابل بازیهایی مثل Dirt , Grid داره. (البته یه سری مشکلات داره که احتمالآ تا زمان عرضه برطرف میشه) از همه مهم تر اینه که حداقل از روی عکسها به نظر میاد اصلآ از پیش طراحی شده نیست که اگه 200 بار ماشین رو به 200 شکل مختلف به دیوار بزنی , همشون به یک شکل خراب بشن. (البته فعلآ فقط از روی عکسها میشه نظر داد و شاید این طوری نباشه)

آخرین ویرایش:
Damage Modeling بازی واقعآ جالب کار شده ! اونم برای بازی ای که 60 فریم هست و مطمئنآ در این زمینه کار سخت تری در مقابل بازیهایی مثل Dirt , Grid داره. (البته یه سری مشکلات داره که احتمالآ تا زمان عرضه برطرف میشه) از همه مهم تر اینه که حداقل از روی عکسها به نظر میاد اصلآ از پیش طراحی شده نیست که اگه 200 بار ماشین رو به 200 شکل مختلف به دیوار بزنی , همشون به یک شکل خراب بشن. (البته فعلآ فقط از روی عکسها میشه نظر داد و شاید این طوری نباشه)

آریا جان بازی رو دیدی اصلا مشکل نداشته باشه .:-/:d

حتی MGS4 و U2 که جزو خدا ترین بازی های این نسل بودن هرکدوم مشکل های خاص خودشون رو داشتن اما مشکلاتشون از بازی های دیگه خیلی کمتر بوده .;):d

اینم به احتمال زیاد همین وضع رو داره تا این جا که چیزی که من ازش انتظار داشتم رو 100 برابر گزرونده دیروز داشتم GT3 مزدم واقعا با این بازی اگه بخوای حساب کنی 10000% تفاوت داره .

یه نکته ی جالبی که تو عکس های دمیج بود اینه :

که آرم بنز ماشین آویزونه :dو از جاش در اومده ! یعنی آرمشم جدا طراحی شده ؟! :-o

یه نکته ی جالبی که تو عکس های دمیج بود اینه :

که آرم بنز ماشین آویزونه :dو از جاش در اومده ! یعنی آرمشم جدا طراحی شده ؟! :-o

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW :d:d:d:d
واقعا ؟! :d بابا اینا چی کار کردن با این بازی ! :d اقا برهان 2 برابر قیمتم شده میخرم خدایا توبه :دی

این دمو چند تا مشکل داشت ! یکی اینکه بعد از تصادف بود و اصلا معلوم نبود طرف با چه سرعتی تصادف کرده و از چه زاویه ای, چون من از همین فراری دمو دیدم که تو پیست با سرعت 280 تا هم داشته میرفته !مثلا نمی شه انتظار داشت ماشین با سرعتی بالای 200 بخوره به مانع کنار پیست و فقط یه کم سپرش آویزون بشه !!!!! یه مسئله ی دیگه تعداد تصادفه ممکنه بعد از چند تا تصادف این شکلی شده باشه ! که اون موقع قضیه فرق میکنه ! در کل از یه صحنه ی بعد از تصادف نمی شه خیلی نظر دقیقی در مورد سیستم دمیج بازی داد ! حالا باید ببینیم اون سایتا از رو دمو نظر دادن یا خودشون تست کردن بازیو :d

این دمو چند تا مشکل داشت ! یکی اینکه بعد از تصادف بود و اصلا معلوم نبود طرف با چه سرعتی تصادف کرده و از چه زاویه ای, چون من از همین فراری دمو دیدم که تو پیست با سرعت 280 تا هم داشته میرفته !مثلا نمی شه انتظار داشت ماشین با سرعتی بالای 200 بخوره به مانع کنار پیست و فقط یه کم سپرش آویزون بشه !!!!! یه مسئله ی دیگه تعداد تصادفه ممکنه بعد از چند تا تصادف این شکلی شده باشه ! که اون موقع قضیه فرق میکنه ! در کل از یه صحنه ی بعد از تصادف نمی شه خیلی نظر دقیقی در مورد سیستم دمیج بازی داد ! حالا باید ببینیم اون سایتا از رو دمو نظر دادن یا خودشون تست کردن بازیو :d
انتظار اینکه ماشین مچاله یا منفجر بشه رو کلاً از سرت بیرون کن:دی
اصلاً قرار نبود دمیج داشته باشه که به لطف عشاق شبیه ساز دمیج و تصادف،این مورد هم اضاف شد به بازی:دی
بنظرم هم کافیه! Burnout که نیست:دی

انتظار اینکه ماشین مچاله یا منفجر بشه رو کلاً از سرت بیرون کن:دی
اصلاً قرار نبود دمیج داشته باشه که به لطف عشاق شبیه ساز دمیج و تصادف،این مورد هم اضاف شد به بازی:دی
بنظرم هم کافیه! Burnout که نیست:دی
من کی گفتم انتظار چیزی رو دارم :d گفته شده بود سایت ها به دمیجش گیر دادن , منم گفتم باید دید که ماشینی که تو دمو بوده تحت چه شرایطی اونجوری شده بعد نظر داد که دمیج خوبه یا بد ! :d حالا کجا من انتظار مچاله شدن و انفجار برنآوت داشتم ؟ :d

من کی گفتم انتظار چیزی رو دارم :d گفته شده بود سایت ها به دمیجش گیر دادن , منم گفتم باید دید که ماشینی که تو دمو بوده تحت چه شرایطی اونجوری شده بعد نظر داد که دمیج خوبه یا بد ! :d حالا کجا من انتظار مچاله شدن و انفجار برنآوت داشتم ؟ :d
راست میگی:دی انتظارت کجا بود!!:دی
سایت ها کلاً خاله زنک هستن!:دی

دمیج فراری

دوستان
این یه فیلم دیگه هستش از دمیج یه فراری
این تو یارو با چند تا زاویه مختلف میزنه به دیوار
یکم خارج واقعیت هست منظورم اینه که یارو صاف کوبوند به دیوار ولی خیلی ماشین له نشد ولی از نظر اینکه چجوری دمیج ببینه فوق العاده بود به هر حال خوبه ولی اینطوری نیس با دو سه تا تصادف ماشین جم شه

ولی به نظر من باید اصلا دمیج و آف کرد چون که تو آنلاین بجوری اذیت میکنه
به هر حال خیلی خوبه
این بازی میترکونه !!!!!!!!!! هر چی ریسینگ میذاره تو جیبش

ولی خدایی چه دمیجی داش
grid
دمیج هاش خر بودن من از دمیج گنده خوشم میاد :d

یکی از بچه های GTPlanet به این نتیجه رسیده که زاویه کاکپیت توی دموی جدید بازی یه کم متفاوت شده و راننده جزییات بیشتری از داخل کاکپیت و کناره ها رو میبینه. توی عکسهای زیر میتونین این تغییر زاویه (که البته تغییر خیلی بزرگی هم نیست) رو ببینین :

کاکپیت قبلی (CES 2010) ‏:‏
2ivgv82.jpg.png

کاکپیت دموی جدید :
20r0dtx.png

راستی فقط 6 روز تا TGS مونده ! سال 2004 نمایشگاه TGS بهشت GT بازها بود و همه ویژگی های GT4 با جزییات کامل اونجا معرفی شدن. امیدوارم امسال هم همین طور باشه :دی

• Like
Reactions: Fëanor
یکی از بچه های GTPlanet به این نتیجه رسیده که زاویه کاکپیت توی دموی جدید بازی یه کم متفاوت شده و راننده جزییات بیشتری از داخل کاکپیت و کناره ها رو میبینه. توی عکسهای زیر میتونین این تغییر زاویه (که البته تغییر خیلی بزرگی هم نیست) رو ببینین :

کاکپیت قبلی (CES 2010) ‏:‏

کاکپیت دموی جدید :

راستی فقط 6 روز تا TGS مونده ! سال 2004 نمایشگاه TGS بهشت GT بازها بود و همه ویژگی های GT4 با جزییات کامل اونجا معرفی شدن. امیدوارم امسال هم همین طور باشه :دی

با اولی بیشتر حال می کنم ! به نظرم تمرکز رو کنترل بیشتر بود

با اولی بیشتر حال می کنم ! به نظرم تمرکز رو کنترل بیشتر بود
اولی به خاطر نزدیک تر بودن به شیشه , زاویه دیدش بهتره ! دومی یه کم واقعی تره (یعنی جای راننده رو بهتر شبیه سازی کرده) اگه یه گزینه داشته باشه که خودمون بین این دو حالت انتخاب کنیم که چه بهتر :دی

بعد از اینکه Mercedes Benz از GT5 برای معرفی جدیدترین محصولش یعنی SLS AMG استفاده کرد , حالا نوبت Honda هست که این کار رو انجام بده.
Honda مدل CR-Z 2010 رو از طریق کیوسک های مخصوص GT5 که در شهر نیویورک قرار داده به ملت معرفی میکنه. یعنی ملت به وسیله رانندگی با Honda CR-Z توی GT5 به خرید این ماشین تشویق میشن !
حالا یه عده برن دنبال درختهای دو بعدی و چمن نیم بعدی بگردن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or