سلام ...
امروز به اتفاق 2 تا دیگه از دوستان عزیز سایت رفتیم و 3 تا Driving Force GT خریدیم.
قیمت خود سایت لاجیتک 150 دلار هست اما به دلایل مختلفی از جمله کمبود واردات این مدل و تحریم های اخیر قیمت بالا رفته و نزدیک به 200 قیمت بازار هست البته اگر پیدا بشه! و بیشترشون هم گارانتی ندارن و بازرگان وارد کرده.
توضیح کوتاهی میدم برای دوستانی که مایل به خرید این محصول هستن مقداری اشنا بشن:
جعبه را که باز میکنید 3 قطعه وجود داره فرمان - پدال و اداپتور. پدال با سیم به فرمان وصل میشه و اداپتور هم مستقیم به فرمان میخوره و یک usb هم از فرمان وصل میشه به ps3 وقتی ps3 روشن شد فرمان تمام دور به سمت راست و بعد چپ چرخید و برگشت و در مرکز ایستاد و چراغ GT وسط فرمان روشن شد. با کلید های روی فرمان وارد بازی GT:P شدم و بدون هیچ تنظیم خاصی وارد پیست شدم چون این فرمان کاملا با GT هماهنگ هست.
تجربه اول از این فرمان و عملکردش واقعا فوق العاده و دور از حتی تصورات و انتظار من بود در همان ابتدای کار بی نهایت عاشق فرمان و عملکرد فوق العاده اون میشید. فرمان به سرعت با شروع مسابقه سفت میشه و در سرعت های مختلف عکس العمل ها و سختی بسیاری واقعی از خودش نشون میده که با هیچ کلمه ای نمیشه بیان کرد و باید تست کنید تا متوجه بشید کاملا 900 درجه چرخش ازاد داره و تمام شیب ها و برامدگی ها بر روی چرخش و پرش و لرزش و سختی فرمان تاثیر گذار هست مثلا وقتی از کنار جاده وارد پیستی میشید که شیب داره به زیبایی کوبیده شدن و لرزش و از دست دادن کنترل فرمان را احساس میکنید و اگر فرمان را محکم نگیرید کاملا فرمان قدرت اینو داره که اگر با یک دست گرفته باشید خودش بچرخه و نتونید کنترلش کنید حساسیت فرمان هم عالی هست حتی چرخش در حد میلی ها هم اعمال میشه و میتونید در نمای داخل کابین کاملا فرمان را مشاهده کنید که کوچکترین حرکت دست شما را اعمال میکنه.
دنده کنار فرمان تک اشاره به سمت جلو و عقب هست و مشکلی نداره حتی کلید های L1 و R1 هم پشت فرمان درجایی گذاشته شدن که میتونید به رحتی دنده را تعویض کنید.
دکمه وسط چرخوان قرمز را که در بازی بزنید میتونید تمام تنظیمات فرمان و پدال را از سختی فرمان و سیستم ها تا ABS تغییر بدید که با چرخواندن دایره قرمز انجام میشه.
پدال های گاز و ترمز هم بسیار حساس هستن و با کوچکترین تغییری در فشار وارده عکس العمل نشان میدن.
این فرمان به یک میز احتیاج داره که روش نصب بشه و با پایه های زیر خود فرمان محکم بشه.
در اخر توصیه من به همه این هست بدون فرمان به فکر GT5 نباشید!