Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
این دیگه چه عجوبه ایست :praying::praying::praying::praying::locked::locked::locked:

به نظر میاد red bull اسپانسری - حامی چیزی شده
لینک عکس
آخه این بازی هستش یا عکس واقعی ؟
Red Bull همکاری زیادی با PD داشته. از Hangar 7 در بخش PhotoTravel تا طراحی ماشینی انحصاری با همکاری این دو شرکت !
این عکس هم برای بازی هست. عکس زیر برای همین قسمت هست از زاویه کاکپیت :

خب دوستان همانطور که نمیدونید شرکت Honda به مناسبت رونمایی از یکی از مدلهایش برنامه ای را در یکی از میادین نیویورک ترتیب داده بود و چند روز قبل هم اعلام شد که این ماشین جدید که در GT5 به طور کامل در مدل سازی شده به صورت یک دمو در همانجا قابل بازی خواهد بود.
یکی از کاربران NeoGAF که به دمو دسترسی داشته در مورد ان توضیحاتی هر چند کوتاه داده است:
Hey guys just so you know Honda is holding a special event at Times Square NY on street lvl and guess what game is there? Yup GT5 using the 3D setup on 5 race pods. Something caught my eye on one of the pods just before the race started. It was drizzling rain on the track menu screen but it did not rain in the race. Before I sat down to play one of the host told me this is one of many builds. This one did have tire marks though. AI is damn impressive and fights you all the way
Ok I was completely off since I glimpsed the track. It was High Speed ring that showed the rain on the menu screen
از نکات جالبی که این کاربر اشاره داشته هوش مصنوعی فوق العاده بازی بود که همواره از معدود مشکلات سری GT بود.

ویدیویی از Honda CR-Z

آخرین ویرایش:
یک Faceplate فوق العاده از این بازی برای PS3

151934_detail.jpg

اون پایینش هم امضای یامائوچیه:دی

سلام ...
امروز به اتفاق 2 تا دیگه از دوستان عزیز سایت رفتیم و 3 تا Driving Force GT خریدیم.

قیمت خود سایت لاجیتک 150 دلار هست اما به دلایل مختلفی از جمله کمبود واردات این مدل و تحریم های اخیر قیمت بالا رفته و نزدیک به 200 قیمت بازار هست البته اگر پیدا بشه! و بیشترشون هم گارانتی ندارن و بازرگان وارد کرده.

توضیح کوتاهی میدم برای دوستانی که مایل به خرید این محصول هستن مقداری اشنا بشن:

8fc02c5b192b43b180dd.JPG
9931.jpg

جعبه را که باز میکنید 3 قطعه وجود داره فرمان - پدال و اداپتور. پدال با سیم به فرمان وصل میشه و اداپتور هم مستقیم به فرمان میخوره و یک usb هم از فرمان وصل میشه به ps3 وقتی ps3 روشن شد فرمان تمام دور به سمت راست و بعد چپ چرخید و برگشت و در مرکز ایستاد و چراغ GT وسط فرمان روشن شد. با کلید های روی فرمان وارد بازی GT:P شدم و بدون هیچ تنظیم خاصی وارد پیست شدم چون این فرمان کاملا با GT هماهنگ هست.

d36d03130b1f4549a06d.JPG
9162.jpg

تجربه اول از این فرمان و عملکردش واقعا فوق العاده و دور از حتی تصورات و انتظار من بود در همان ابتدای کار بی نهایت عاشق فرمان و عملکرد فوق العاده اون میشید. فرمان به سرعت با شروع مسابقه سفت میشه و در سرعت های مختلف عکس العمل ها و سختی بسیاری واقعی از خودش نشون میده که با هیچ کلمه ای نمیشه بیان کرد و باید تست کنید تا متوجه بشید کاملا 900 درجه چرخش ازاد داره و تمام شیب ها و برامدگی ها بر روی چرخش و پرش و لرزش و سختی فرمان تاثیر گذار هست مثلا وقتی از کنار جاده وارد پیستی میشید که شیب داره به زیبایی کوبیده شدن و لرزش و از دست دادن کنترل فرمان را احساس میکنید و اگر فرمان را محکم نگیرید کاملا فرمان قدرت اینو داره که اگر با یک دست گرفته باشید خودش بچرخه و نتونید کنترلش کنید حساسیت فرمان هم عالی هست حتی چرخش در حد میلی ها هم اعمال میشه و میتونید در نمای داخل کابین کاملا فرمان را مشاهده کنید که کوچکترین حرکت دست شما را اعمال میکنه.

1b570dfe858c414b9139.JPG
2284.jpg

دنده کنار فرمان تک اشاره به سمت جلو و عقب هست و مشکلی نداره حتی کلید های L1 و R1 هم پشت فرمان درجایی گذاشته شدن که میتونید به رحتی دنده را تعویض کنید.

34ac41406e1c40b883df.JPG
981DSC00226.jpg

دکمه وسط چرخوان قرمز را که در بازی بزنید میتونید تمام تنظیمات فرمان و پدال را از سختی فرمان و سیستم ها تا ABS تغییر بدید که با چرخواندن دایره قرمز انجام میشه.

پدال های گاز و ترمز هم بسیار حساس هستن و با کوچکترین تغییری در فشار وارده عکس العمل نشان میدن.

این فرمان به یک میز احتیاج داره که روش نصب بشه و با پایه های زیر خود فرمان محکم بشه.

در اخر توصیه من به همه این هست بدون فرمان به فکر GT5 نباشید!

ممنون بابت توضیحات کامل . فقط من یک چیزی رو درک نکردم :دی وقتی فرمان داره روشن میشه خود به خود میچرخه ؟ :دی
---------------
این مدل فرمون هم خوبه ولی چون من به این خاطر که عاشق دنده عوض کردن معمولی هستم ، G27 میگیرم .

ویرایش : راستی یک سوال دیگه هم دارم ، چجوری باید ترمز دستی کشید ؟

آخرین ویرایش:
ممنون بابت توضیحات کامل . فقط من یک چیزی رو درک نکردم :biggrin1: وقتی فرمان داره روشن میشه خود به خود میچرخه ؟
گفتم کامل به راست میچرخه و بعد برمیگرده به چپ تا انتها و بعد مرکز به نظر یکجور کالیبر کردن فرمان و تست مرکزیت محور هست که هر بار هم وارد بازی میشید انجام میشه تا حالت اصلی و استاندارد فرمان را دریافت کنه.

این مدل فرمون هم خوبه ولی چون من به این خاطر که عاشق دنده عوض کردن معمولی هستم ، G27 میگیرم .
فرق این فرمان فقط بر روی دنده و کلاج هست و بیشتر به درد کسانی میخوره که میخوان همیشه با دنده دستی بازی کنن البته قیمتی که امروز گرفتیم بین 450 تا 470 هزار تومان بود!

در اخر توصیه من به همه این هست بدون فرمان به فکر GT5 نباشید!
اتفاقا به نظر من لذت خاصی نداره ،البته من همیشه از نمای Roof بازی میکنم شاید برای کسانی که از نمای کاکپیت بازی میکنند لذت بخش باشه!

اتفاقا به نظر من لذت خاصی نداره ،البته من همیشه از نمای Roof بازی میکنم شاید برای کسانی که از نمای کاکپیت بازی میکنند لذت بخش باشه!
البته این چیزی که شما نقل قول کردی ربطی به لذت نداره. به طور مثال استفاده از کنترلر معمولی PS3 برای بازی کردن GT5 خودش یه ضعف بزرگ از نظر من به حساب میاد چون به صورت کلی مجبوری برای گاز دادن از X استفاده کنی که به هیچ وجه دقت نداره و توی کنترلر PS3 هم خبری از Trigger های 360 نیست که بشه یه چیزی شبیه به پدال رو پیاده سازی کرد

• Like
Reactions: Dreadlord
البته این چیزی که شما نقل قول کردی ربطی به لذت نداره. به طور مثال استفاده از کنترلر معمولی PS3 برای بازی کردن GT5 خودش یه ضعف بزرگ از نظر من به حساب میاد چون به صورت کلی مجبوری برای گاز دادن از X استفاده کنی که به هیچ وجه دقت نداره و توی کنترلر PS3 هم خبری از Trigger های 360 نیست که بشه یه چیزی شبیه به پدال رو پیاده سازی کرد
من که شماره های قبلی رو با همین دسته ها بازی کردم مشکل خاصی هم نداشتم و استفاده از R2 هم برای گاز دادن بسیار راحته ، شاید تنها مشکل استفاده از انالوگ چپ باشه و با توجه به طراحی دسته ها در حالت کلی دسته 360 رو برای یک ریسینگ مناسب تره.

من که شماره های قبلی رو با همین دسته ها بازی کردم مشکل خاصی هم نداشتم و استفاده از R2 هم برای گاز دادن بسیار راحته ، شاید تنها مشکل استفاده از انالوگ چپ باشه.
در صورت کلی شاید مشکلی نداشته باشه. همون طوری که خودم هم الان دارم با کنترلر معمولی GT5P بازی می کنم ولی نه R2 دقت کافی داره و نه همون آنالوگ سمت چپ که خودتون گفتید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or