Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
بله همین مدل G27 و G25 که امیر حسین جان عکسش رو تو صفحه قبل گذاشتن......:)
البته بگم اینقدر علاقه مندید به کلاچ گرفتن باید بدونید که انجام این کار تو یه مسابقه بر سرعت عملتون خیلی تاثیر میزاره و مثل رانندگی تو یه جاده خالی و معمولی نیست......:)
میدونم باو پدر آدم در میاد :دی
تو سرزمین عجایب اون فراریه همین جوریه دیگه ! :دی

دوستان من دیروز فروشگاه هایپر استار بودم.دو تا driving force wirelless مونده بود . قیمتش رو یادم نیست ولی نسبتا ارزون بود.

img7820_2.jpg
img7822_2.jpg
img7830_2.jpg
logitech-driving-force-wireless-wheel-for-ps3.jpg

• Like
Reactions: Ἁlireza
امیدوارم چیزایی که از این بازی یاد میگیریم روتویه خیابون اجرا نکنیم.مثلا بلا نسبت خر بگیریم رو عابر یا یا بهم راه ندیم و ...تازه فکر کنیم آیرتون سنا هستیم و شوماخر جوان تو پیست موناکو دنبالمون گذاشته بعدشم تو تیر برق شهری و...

من پی1 خریدم بخاطر گرنتوریسمو ،پی اس2 خریدم برای گرنتوریسمو،پی اس 3 خریدم برای گرنتوریسمو . 4 ساله معطلشم. تو این مدت فقط کیلزون2 و آنچارتد 1 رو بازی کردم.ولی اصلا حال نکردم.خلاصه که سونی با این گرنتوریسموش ما رو سرویس کرده.فردا G27 میگیرم .آواژنگ g27 نداره تموم کرده سراغ ندارید؟

آخرین ویرایش:
توی این ویدئو میتونین 899 تا از ماشینهای بازی رو ببینین. البته معلوم نیست ستون عموی یا افقی دیگه ای هم داشته باشه یا نه چون همه ماشینها توی یه صفحه جا نمیشن !
بعیده توی بازی نهایی لیست ماشینها به این شکل در دسترس باشه. این ویدئو مربوط به نمایش PlayView هست. PlayView هم یه قابلیت جدید برای PS3 هست که اجازه بزرگ کردن تصویر مورد نظر از بین 1 میلیارد پیکسل رو بدون هیچ تآخیری میده.
نمونه PlayView رو میتونین توی تصاویر زیر ببینین. بدون هیچ تآخیری قابلیت زوم کردن تا رسیدن به اون خانومه وجود داره !

PlayView1.jpg

PlayView2.jpg

PlayView3.jpg

ویدئویی که توی این صفحه وجود داره هم سایر قابلیتهای PlayView رو نشون میده که دیدن ویدئو شدیدآ توصیه میشه !

من یک فن مادر زاد GT هستم برای همین هم حالا که داریم به زمان عرضه نزدیک می شیم دنبال خریدن یک فرمون درست و حسابی هستم طی چند روز گذشته هم خیلی گشتم و تحقیق زیاد کردم به غیر از G25 و G27 که خیلی فوق العاده هستن چشمم شدیدا Driving force GT رو گرفته ولی پیدا نمی شه

دوستان اگر کسی جایی می شناسه که این فرمون رو داشته باشه لطفا تو PM به من خبر بدید

تمام جاهایی که می شناختم رو گشتم پیدا نکردم

بابا چقدر صابون به دلمون بزنیم. دیگه خسته شدم. فرمون G25م رو آماده گزاشتم تا بازی بیاد.
حامد جون من نمی دونم دیگه آفلاین و اینا نداریمااا. شنیدم ADSL هم که گرفتی پس باید هر روز تو PSN ببینیمت.

GT چون خیلی واقع گرایانه هست بازی کردن با فرمان خیلی برای آدم سخت میشه تو مسابقه و گواهینامه گرفتن که اصلا محاله..!
من یک فرمانی داشتم که برای GT3 ، 4 خریده بودمش خیلی کار کردن باهاش سخت بود یک روز آخرای بازی بود که خوب نپیچید منم زدم تو سر فرمان از بالای میز افتاد اون قسمت گردن فرمانش شکست..

به احتمال 90 درصد برای GT5 فرمان میخرم فقط من موندم اینی که این دوستمون معرفی کرد خوب با اونی که Konami معرفی کرد یکی هست فقط قیمتش یک 100 تومنی فرق میکنه..؟

http://www.orado.com/item-لاجیتک-Logitech-فرمان-بازی-مدل-Steering-Wheel-Driving-Force-GT-ps3-i/2844

دوستان یه سوال پیش پا افتاده شرمنده که این و میپرسم
من تو کل زندگیم یه فرمون داشتم اونم از این 30 تومنی ها :d
تمرز دستی نداشت - دندش هم چسبیده بود به فرمون
این فرومنه خیلی سفت بود و تا نصفه که میبردی تا ته فرمون میچرخید که خیلی مسخره بود
خواستم بپرسم این فرمون ها هم اینجورین ؟

دوستان یه سوال پیش پا افتاده شرمنده که این و میپرسم
من تو کل زندگیم یه فرمون داشتم اونم از این 30 تومنی ها :d
تمرز دستی نداشت - دندش هم چسبیده بود به فرمون
این فرومنه خیلی سفت بود و تا نصفه که میبردی تا ته فرمون میچرخید که خیلی مسخره بود
خواستم بپرسم این فرمون ها هم اینجورین ؟

فقط بگم فرمونهای لاجیتک رو تا تجربه نکنی متوجه نمیشی ! در اولین تجربه میگی آخه مگه میشه انقدر طبیعی باشه !!!!

• Like
Reactions: ...Sahand...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or