Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
به این میگن فراموشی شرمنده
یعنی شما هر روز امضاتون رو ویرایش میکنید دیگه :d
اون پست رو هم برای اینکه خیط نشه ویرایش کردم
حالا به نظرتون کلاج گرفتن تو بازی خیلی اذیت میکنه ؟ یعنی از سرعت خلاصی دنده عوض کردن با دکمه چند ثانیه بیشتر طول میکشه ؟ یعنی نیم کلاج و خلاص و این ها هم ok هست دیگه ؟

به این میگن فراموشی شرمنده
یعنی شما هر روز امضاتون رو ویرایش میکنید دیگه :d
اون پست رو هم برای اینکه خیط نشه ویرایش کردم
حالا به نظرتون کلاج گرفتن تو بازی خیلی اذیت میکنه ؟ یعنی از سرعت خلاصی دنده عوض کردن با دکمه چند ثانیه بیشتر طول میکشه ؟ یعنی نیم کلاج و خلاص و این ها هم ok هست دیگه ؟

بله هر روز ویرایش می کنم ، عشق به GT ـه دیگه !
کلاچ و دنده و کلا تنظیمات فرمون ، همگی قابل تنظیم و On/Off هستند . شما می تونید به صورت معمولی از دنده دستی استفاده کنید ( یعنی کار کلاچ رو به CPU محول کنید )

• Like
Reactions: ...Sahand...
دوستان من میخواستم بدونم با توجه به این اپدیت اخریه که دسته های third party رو از کار میندازه روی فرمون ها هم همین اثرو داره؟ منظورم اینه که حتما باید از برند خاصی این فرمون ها رو تهیه کنیم؟ چون میخواستم یدونه از اونا که کلاچ هم داره بگیرم ... اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه!

نه خب من میخوام به خاطر کلاجش بگیرم برای این که کلاج امکانات خیلی بیشتری به راننده میده و شما بهتر میتونید مهارتتون رو تو بازی اجرا کنید شما خودت راننده ای میدونی ( سر پیچ ها و ... )
من ترسم سر آنلاین هست

نه خب من میخوام به خاطر کلاجش بگیرم برای این که کلاج امکانات خیلی بیشتری به راننده میده و شما بهتر میتونید مهارتتون رو تو بازی اجرا کنید شما خودت راننده ای میدونی ( سر پیچ ها و ... )
من ترسم سر آنلاین هست

من هم عین شما ! واقعا همین کلاچ ( نه کلاج ) خیلی می تونه رو تجربه از بازی تاثیر بزاره .
من خودم قصدم اینه که Clutch رو در Single روشن بزارم و تو Online خاموش کنم .

گویا محدودیت نقدها 28 اکتبر برداشته میشه و از اون روز به بعد نقد سایتها منتشر میشه. البته برای یکی مثل من که از دو ماه پیش فقط به خاطر همین بازی کنسول گرفته فرقی نمیکنه ولی به هر حال خوندن و دیدن هرچیزی در مورد بازی لذت بخشه :دی

من هم عین شما ! واقعا همین کلاچ ( نه کلاج ) خیلی می تونه رو تجربه از بازی تاثیر بزاره .
من خودم قصدم اینه که Clutch رو در Single روشن بزارم و تو Online خاموش کنم .

دقیقا !!! واقعا خیلی جذابه :excited::excited::excited:مثلا شما پیچ های اون پیست جاده کوهستانی بودش ( اسمش daytona بود ؟ ) فکر کن شما داری دنده 3 میری بعدش پات و میذاری کلاچ بعد با گاز بازی بازی میکنی و میپیچی و بعد هم میزنی 2 یا مثلا خود دنده عوض کردنش که آدم پاشو میذاره رو گاز کلاچ و میگیره دنده رو عوض میکنه ... وای آدم دیونه میشه :excited::excited:
البته یه چند تا سوال هم من داشتم مثلا اگه کلاچ - کلاژ رو تو دنده 1 بد برداریم ماشین خاموش هم میکنه ؟ و اینکه طرز دنده عوض کردن رو ماشین هم عکس العمل نشون میده منظورم اینه که اگه این حرکت بالا رو که بلد کردم رو انجام بدیم ماشین وقتی دندش جا میخوره باید یکم بپره دیگه :)

در مورد کلاچ هم من که اصلا میگم کلاژ :d

من نمیدونم چرا یه بازی شبیه ساز قوی ولی نه مسابقه ای نیستش . مثلا شما فکر کنید با گرافیک و ماشین های معمولی گرن توریزمو تو جاده های بیرون شهری gta 5 هستید به نظر من که خیلی جذابتره :d مثلا یه وانت رو سر پیچ میگیرد و میرید زیر کامیون خیلی با حال تره :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or