Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
من چند جا خوندم که نسخه PCش هم قراره ریلیز شه. درسته یا نه؟ http://www.vg247.com/2008/04/14/yamauchi-gran-turismo-may-come-to-pc/
راستش من فقط شماره یکش و بازی کردم و هنوز هم که هنوزه یکی از بهترین بازیهایی بوده که کردم. توی بازی های ماشینی فقط این و Colin McRae Rally البته nfs هم اون قدیمیاش باحال بود. اگه میشه جوابه سوالم رو بدین. ممنون

خیر همچین خبری نیست. GT بر روی هیچ پلتفرمی به غیز از PS عرضه نمیشه چون سازندش زیر مجموعه سونی هست.

دوستانی که میخوان بازی براشون تازه بمونه بهتره توی این 3 هفته به تاپیک سر نزنن :دی بالاخره قبل از عرضه بازی که قرار نیست در مورد مسایل فرهنگی اجتماعی صحبت کنیم :دی مثل همه فرومهای دیگه در مورد ویژگی های بازی (که خود PD ازشون اطلاعات میده و حواسش هست :دی) بحث میشه و سبکش هم چیزی نیست که لو بره !

======================

بچه هایی که نسخه های قبلی GT رو بازی کردن , با کارواش آشنا هستن ! توی این نسخه هم کارواش وجود داره (عکسش یکی دو ماه پیش توی یکی از نمایشگاهها دیده شد) و حالا توی این لینک میتونین خاکی شدن McLaren F1 رو ببینین !!!

توی این لینک هم ویدئویی از Course Maker بازی دیده میشه.

دوستانی که میخوان بازی براشون تازه بمونه بهتره توی این 3 هفته به تاپیک سر نزنن :دی بالاخره قبل از عرضه بازی که قرار نیست در مورد مسایل فرهنگی اجتماعی صحبت کنیم :دی مثل همه فرومهای دیگه در مورد ویژگی های بازی (که خود PD ازشون اطلاعات میده و حواسش هست :دی) بحث میشه و سبکش هم چیزی نیست که لو بره !

======================

بچه هایی که نسخه های قبلی GT رو بازی کردن , با کارواش آشنا هستن ! توی این نسخه هم کارواش وجود داره (عکسش یکی دو ماه پیش توی یکی از نمایشگاهها دیده شد) و حالا توی این لینک میتونین خاکی شدن McLaren F1 رو ببینین !!!

توی این لینک هم ویدئویی از Course Maker بازی دیده میشه.

واقعا این چند وقت عزم شدیدی داری برای پیدا کردن خبر در مورد بوغ و کارواش و اینا !! :d
اما خب واقعا Feature های بازی دیگه داره زیاد میشه ! من همین الآنشم نصفش رو یادم نمیاد دیگه ! :d

سلام

یه خبر بد برای طرفداران و مشتاقان و منتظران این شاهکار:
بازی GT5 دوباره تاخیر خورد.زمان ریلیز همچنان سال 2010 اعلام شده ولی تاریخ دقیق هنوز اعلام نشده.

منبع:

http://blog.us.playstation.com/2010...ium=social&utm_campaign=gran_turismo_5_101310

نههههههههههههههههههههههههههههههههههههه !!:((
تا تعطیلات کریسمس !

بچه ها من شنیدم که یه فرمون واسه این بازی هست که مخصوص همین بازیه و اصلا روش مارک همین بازی خورده که تو ایران هم نیست،میشه یه توضیحی در مورد این فرمون به من بدین و یه لینکی در موردش چون من میخوام به کسی که از اونور میاد بگم برام بخردش،ممنونم

این عکس هاش

logitech-driving-force-gt-racing-wheel-for-gran-turismo-5-prologue-big.jpg

dfprofrontuj1.jpg

gran-turismo-5-controller_48.jpg

ممکنه این قضیه درست باشه ولی یکسری سیاست هایی هست که اگه اونها رو رعایت کنند بیشتر فروش پیدا میکنه، مثل اینکه مردم رو منتظر بذارن یا واسه تعطیلات ریلیز کنن تا والدینشون بیشتر توی جیبشون پول باشه و حتی براشون GT5 هدیه بدن.

ممکنه این قضیه درست باشه ولی یکسری سیاست هایی هست که اگه اونها رو رعایت کنند بیشتر فروش پیدا میکنه، مثل اینکه مردم رو منتظر بذارن یا واسه تعطیلات ریلیز کنن تا والدینشون بیشتر توی جیبشون پول باشه و حتی براشون GT5 هدیه بدن.
این سیاست هاشون 5 ساله که ما رو گ... داده حالا کی میخوان بدن بیرون خدا میدونه . میدونی چیه همه ملت که مثل من و تو نیستن که اگه بازی 5 سال دیگه هم ریلیز بشه برن بگیرن، من همین الانشم تو بعضی از فروم های خارجی کامنت های بعضی از User ها رو نگاه میکردم ،میگفتن که دیگه بازیو نمیگیرن حتی بعضی هاشون میگفتن که میخوان برن NFS:HP بخرن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or