Gran Turismo 5 [پست اول حتماً خوانده شود]

مناسب ترین ماشین GT5 (نسبت به قیمت و کارایی) از نظر شما ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    483
فروشگاه معتبر GameStop که انگار از امروز فردا های سونی خسته شده , خودش رو راحت کرد و بازی رو تو لیست بازی های 2011 خودش قرار داد ... !!

gran_turismo_5_2011.JPG

http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?product_id=75118

!
سامان اون تاریخ چیز خاصی نیست ! فقط چون تاریخ دقیقی دستشون نیست این طوری مینویسن. مثلآ برای Duke Nukem Forever هم تاریخ عرضه نوشتن در صورتی که هنوز تاریخ دقیق نداره.
البته شایدم بازی سال دیگه بیاد !!! ولی کلآ این مورد زیاد قابل استناد نیست :دی

سامان اون تاریخ چیز خاصی نیست ! فقط چون تاریخ دقیقی دستشون نیست این طوری مینویسن. مثلآ برای Duke Nukem Forever هم تاریخ عرضه نوشتن در صورتی که هنوز تاریخ دقیق نداره.
البته شایدم بازی سال دیگه بیاد !!! ولی کلآ این مورد زیاد قابل استناد نیست :دی
آره دیگه منم واس همین گفتم " خودش رو راحت کرد " ... :دی
اینا میشینن به طور تخمینی از روی شواهدی که دستشون هست سال عرضه رو اعلام می کنن . واسه خریدار هم خیلی فرق نداره اون جا چی زده چون اگه کسی پیش خرید کنه بالاخره اگه بازی به قول user title خودت سال 20XX هم عرضه بشه بازی رو به دستش میرسونن ...

روزای اولی که میاد فک کنم 150 تومنی باشه !!
از 3D پشتیبانی میکنه ؟
آره.100%
تازه میگن با PSeye هم میشه تو بازی یه حرکتایی هم زد.(دقیق خودمم نفهمیدم چه حرکتایی :d)
پشتیبانی از 3D به این صورته که کل اتاق خودرو دورتون قرار میگیره :d PS eye هم حرکات سر رو ردیابی میکنه مثلا اگه سرتون رو به راست یا چپ یا ... بچرخونید داخل بازی هم همین حرکت رو از سوی راننده خواهید دید :d

دوست عزیز،میخواستم ببینم این فرمون تو ایران هم گیر میاد ؟
گیر اومدنش که میاد و چند هفته پیش یکی از دوستام دور و بر 180 خرید ولی محدود بود و تموم شد. فکر نکنم بتونی با قیمت خوب پیدا کنی ولی شاید هم پیدا کنی نمی دونم.

فکر میکنم این عکس رو قبلا اینجا دیده بودید !
یه سری TV هست نسبت تصویرش 21:9 هست یعنی تقریبا همون عکسی که گذاشتین و همچین صفحه TV خمیده هست ...
این عکسی که شما گذاشتین دقیق چیه !؟:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or