baris manco
کاربر سایت
سامان اون تاریخ چیز خاصی نیست ! فقط چون تاریخ دقیقی دستشون نیست این طوری مینویسن. مثلآ برای Duke Nukem Forever هم تاریخ عرضه نوشتن در صورتی که هنوز تاریخ دقیق نداره.فروشگاه معتبر GameStop که انگار از امروز فردا های سونی خسته شده , خودش رو راحت کرد و بازی رو تو لیست بازی های 2011 خودش قرار داد ... !!
آره.100%روزای اولی که میاد فک کنم 150 تومنی باشه !!
از 3D پشتیبانی میکنه ؟
آره دیگه منم واس همین گفتم " خودش رو راحت کرد " ...سامان اون تاریخ چیز خاصی نیست ! فقط چون تاریخ دقیقی دستشون نیست این طوری مینویسن. مثلآ برای Duke Nukem Forever هم تاریخ عرضه نوشتن در صورتی که هنوز تاریخ دقیق نداره.
البته شایدم بازی سال دیگه بیاد !!! ولی کلآ این مورد زیاد قابل استناد نیست
روزای اولی که میاد فک کنم 150 تومنی باشه !!
از 3D پشتیبانی میکنه ؟
پشتیبانی از 3D به این صورته که کل اتاق خودرو دورتون قرار میگیره :d PS eye هم حرکات سر رو ردیابی میکنه مثلا اگه سرتون رو به راست یا چپ یا ... بچرخونید داخل بازی هم همین حرکت رو از سوی راننده خواهید دید :dآره.100%
تازه میگن با PSeye هم میشه تو بازی یه حرکتایی هم زد.(دقیق خودمم نفهمیدم چه حرکتایی :d)
اولی Logitec Driving Force GT هست که قیمت جهانیش حدود 120 دلاره.
دوست عزیز،میخواستم ببینم این فرمون تو ایران هم گیر میاد ؟
گیر اومدنش که میاد و چند هفته پیش یکی از دوستام دور و بر 180 خرید ولی محدود بود و تموم شد. فکر نکنم بتونی با قیمت خوب پیدا کنی ولی شاید هم پیدا کنی نمی دونم.دوست عزیز،میخواستم ببینم این فرمون تو ایران هم گیر میاد ؟
Remember, Remember the Day X of Year 20XXپس چی شد کی می یاد؟؟؟
:-o:-o:-o